zondag 23 oktober 2022

Energie opbouw naar de Nieuwe Maan/Zonsverduistering 25 oktober 2022 ♥ Fran Tielemans ♥

Energie opbouw naar de Nieuwe Maan/Zonsverduistering 25 oktober 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ 

Lichtwerkers Nederland


 Nog tot de Nieuwe Maan/Zonsverduistering van 25/10 is het normaal dat je dingen ervaart als: moeite om te focussen, ijl hoofd, wiebeligheid, uitputting, gepiep in oren, gevoel van aanhoudende hitte (geen koorts), gevoel van sterke elektrische stroom doorheen het lichaam, trek in zoet/zout/vet, emotionele schommelingen, irritatie, enz.

Even wat extra rust, frisse lucht, toch ook wat beweging en veel water, dat helpt.

Eigen aan deze tijd is ook dat je echt een goed gevoel kan krijgen door op te ruimen, je kasten te herorganiseren, en alle overtolligheden uit je huis te halen. Zo schep je ook mentaal meer helderheid, zodat je steeds duidelijker krijgt wat de rode draad in je leven is, wat prioriteit is en wat afleiding is op je weg.

Je zal steeds scherper aanvoelen hoe jij jouw energie gebruikt, wat jou optilt, en waaraan je je energie hebt verspild


In de laatste maanden van dit jaar zal je ongetwijfeld nog enkele richtingaanwijzers op je pad krijgen, die je richting en doel steeds helderder maken, en die het licht aansteken in je hart.

 Dingen die je doet vanuit vreugde kosten je geen energie, maar laden je op. Veel energie besteden aan deuren die dichtgaan, of aan wie niet geholpen wenst te worden, leidt uiteindelijk altijd tot energieverlies.

Je energie dimt ook wanneer je energievelden te vervuild zijn, door allerlei emoties, energetisch afval van je buitenwereld, of beperkende overtuigingen die je te lang koesterde.

Je Licht gaat volop stralen, wanneer je de gewoonte aanneemt daar alert op te zijn, en er ten tweede ook daadwerkelijk ook het nodige voor te doen om dagelijks los te laten/schoon te maken/op te ruimen. Zodat alle rommel in je innerlijk huis op een dag niet te veel wordt, en je helemaal vast gaat zitten, want de beweging daar dan weer uit, dat kost je pas energie.

 En zo worden jij en ik en wij elke dag wat energie-bewuster. Op alle aspecten van ons zelf en van ons leven.

Fran Tielemans
www.maitreya.be