woensdag 26 oktober 2022

EEN SNELLE HERINNERING AAN WAAR WE ZIJN / Het is de Ene. / Gechanneld door: Sophia –26 oktober 2022


 EEN SNELLE HERINNERING AAN WAAR WE ZIJN

Het is de Ene.

Gechanneld door:  Sophia – 24 Oktober 2022

Op dit moment vinden er op jullie planeet gebeurtenissen plaats die de loop van jullie leven zullen veranderen. Deze zijn verborgen voor jullie ogen, zoals ze moeten zijn, om er zeker van te zijn dat ze voltooid kunnen worden.

Het zijn niet allemaal veroveringen. Sommige zijn reddingen. Wat wordt teruggehaald zijn niet alleen mensen. Wat teruggehaald wordt zijn ook eigendommen. Eigendommen van mensen. Dit is gestolen en verborgen door degenen die hier de macht hadden.

Er zijn veel dingen waar toe je nu toegang krijgt. Deze zullen de loop van je leven veranderen.

Dingen als vrije toegang tot energie en zeer geavanceerde medische technologie zijn slechts een begin. Er zijn methoden voor voedselbereiding beschikbaar die het einde van de honger garanderen. Er is vooruitgang in vrijwel elk aspect van de samenleving. Deze zullen de zintuigen versteld doen staan en uw bestaan verheffen en vereenvoudigen. Er is veel voor je achtergehouden, beste mens.

Jullie zijn opgevoed en gefokt als werkdieren voor een niet-menselijke soort. Dit is de vreselijke waarheid. Als je het eenmaal als waarheid accepteert, wordt alles wat je hebt doorstaan duidelijk.

Religie was een middel om de bevolking een reden voor “lijden” bij te brengen. Velen onderwijzen het feit dat je geboren wordt met zonde als deel van je ziel. Je bent getekend voordat je een bewuste gedachte kunt vasthouden, en dit draagt bij aan de manier waarop je de voorwaarden van je slavernij hebt geaccepteerd. Al heel vroeg wordt je geleerd dat je niet waardig bent.

Dit leven is een stimulans voor een herinnering. Je bent hier om je waarheid te herinneren en je kern te realiseren. Je bent het meest briljante licht, begunstigd in heel de Schepping.

Jullie hebben ervoor gekozen hier te zijn, en jullie aanwezigheid is een geschenk voor Gaia en een broodnodige oppepper voor het ras. De dapperste, de sterkste, de meest briljante; deze woorden vertellen de waarheid over jullie.

Jullie staan op het punt deze prachtige missie te voltooien. Jullie voelen het allemaal. Er is nu een gevoel van vrede en acceptatie voor jullie rol. Het is dat moment voordat je het podium op stapt, waarop je diep ademhaalt en jezelf centreert.

Het is showtime, lieve mensen, het is showtime.

Dat is alles.

Dank u.

De Ene

Vertaling: wakkeremensen.org