zondag 16 oktober 2022

Dit Zal Gebeuren Wanneer De Aarde Ascendeerd: Ascensie Van De Aarde En Tips Hoe Je Kunt Helpen De Energie Van De Aarde Lichter Te Maken16 oktober 2022


Dit Zal Gebeuren Wanneer De Aarde Ascendeerd:
Ascensie Van De Aarde En Tips Hoe Je Kunt Helpen De Energie Van De Aarde Lichter Te Maken

Door: Aurora Ray, 22 september 2022

Het goddelijke plan voor de Aarde is altijd ascensie geweest.

Je wordt gevraagd om de visie en missie van een wereld die werkt voor iedereen vast te houden terwijl je jezelf op één lijn brengt met je eigen goddelijke plan.

Je zou je kunnen afvragen of wij na de ascensie in fysieke vorm hier op Aarde zullen zijn. En ja, dat zullen we. We zullen nog altijd onze fysieke lichamen hebben en ook de planeet Aarde, in al haar prachtige blauwgroene glorie, zal er nog steeds zijn. Weet je wat dat betekent? Het betekent dat we “de hemel op aarde” kunnen creëren.

Hoe stimulerend is dat?

Veel mensen wijzen deze informatie als feit af omdat ze bang zijn voor verandering of gewoon niet kunnen bevatten dat zoiets gebeurt op onze prachtige planeet. Maar het is aan ieder mens zelf hoe ze deze informatie willen zien; vanuit angst of acceptatie en inzicht.

Hoewel het soms moeilijk kan zijn om iets te accepteren waar van je denkt dat het niet bestaat, gebeuren er nu verbazingwekkende dingen op onze planeet die wijzen op deze verandering in het bewustzijn van de mensheid.

De ascensie van de mensheid is onontkoombaar tijdens de ascensie van onze planeet.

De ascensie van onze planeet is onontkoombaar tijdens de ascensie van de mensheid. Met andere woorden, die zijn één het hetzelfde. Dat is omdat Gaia en de mensheid één zijn.

Gaia is een bewust wezen, net zoals wij bewuste wezens zijn. Ze voelt liefde, net zoals wij liefde voelen. Ze voelt angst, net zoals wij angst voelen. We zijn zo gewend geraakt aan haar te refereren als “zij” omdat ze veel vrouwelijke kwaliteiten heeft net zoals vrouwen dat hebben!

We kunnen Gaia’s energie lichter maken zodat ze sneller kan ascenderen dan wij; wat dan ons weer zal helpen met onze persoonlijke ascensie!

Een nieuw tijdperk van lichtbewustzijn zal beginnen en de oude manieren van doen die het hoogste goed van de mensheid niet meer dienen, zullen wegvallen.

Wanneer de Aarde ascendeert, zal de mensheid een nieuw tijdperk van lichtbewustheid beleven. De oude manieren die het hoogste goed van de mensheid niet meer dienen zullen wegvallen en vervangen worden door nieuwe systemen die heilzamer zijn voor iedereen.

Je kunt helpen dit proces te versnellen door elke dag onvoorwaardelijk van jezelf te houden, je compassie en liefde uit te breiden naar alle mensen, vriendelijk en geduldig te zijn met anderen (in het bijzonder degenen die nog altijd in ontkenning zijn) en zo vaak mogelijk tijd in de natuur door te brengen.

Door het nemen van deze kleine stappen op dagelijkse basis, kun je helpen de energie van planeet Aarde lichter te maken en vrede en harmonie te brengen naar onze prachtige wereld!

De ascensiefase die we nu ingaan zou enkele moeilijke uitdagingen met zich mee kunnen brengen, maar dat is oké omdat we alles eerder hebben gedaan.

Misschien vraag je je af: “Wat zal er gebeuren tijdens de ascensie van de Aarde?” Het is goed om die vraag te stellen omdat we allemaal het recht hebben om te weten wat er op ons afkomt, maar we hebben ook het vermogen om te bepalen hoe de dingen uit zullen pakken.

Als je jezelf nu vraagt wat er zal gebeuren tijdens de ascensie van de Aarde, dan ben je al op je pad om ervoor te zorgen dan je kunt helpen de energie van de Aarde lichter te maken; en dat maakt een groot verschil!

Wanneer de Aarde ascendeert, ascenderen we allemaal samen: de mensheid, de dieren, de planten, de mineralen, Gaia, alles en iedereen ascendeert!

Wanneer de Aarde ascendeert, ontwikkelt Gaia ook. Wanneer Gaia zich ontwikkelt en dichter bij haar uiteindelijke scheppingsrealisatie komt, gidst ze al het leven op Aarde door hetzelfde proces. Dit omvat mensen, dieren, planten en mineralen. Wij ontwikkelen allemaal samen en wij zitten allemaal samen in dit proces!

Volgens Aartsengel Michael:

“Wanneer de planeet ascendeert in een nieuwe octaaf – een nieuwe octaaf is een andere frequentie van vibratie –zullen de sterrenzaden die al eonen lang met haar werken, die van vele verschillende sterrensystemen en beschavingen uit het hele universum komen, die nu al enige tijd hebben meegeholpen het licht en de energie voor Gaia te verankeren, samen met Gaia naar huis gaan.” Aartsengel Michael

Wat betekent het “naar huis gaan”?  Het betekent dat wij feitelijk aankomen in de oorspronkelijke schepping die God voor ons bedoeld heeft. Dat zal hier zijn en niet ergens anders. Maar we zullen leven in een hoger bewustzijn in resonantie en lijn met de Aarde.

We gaan een tijdperk in waar iedereen zijn goddelijke zelf kan kennen en ervaren met meer helderheid van ooit tevoren!

Het ascensieproces kan misschien uitdagend zijn. In veel gevallen zijn mensen zich niet bewust waar ze doorheen gaan en denken dat het gewoon iets is dat hen overkomt. Maar, als je weet wat de uitdagingen zijn, zal het makkelijker zijn om er mee om te gaan. Het goede nieuws is dat de meeste uitdagingen overkomen kunnen worden en zelfs helemaal vermeden kunnen worden!

Er is één ding dat je in gedachten moet houden wanneer je te maken hebt met het ascensieproces: je moet kalm blijven en het overlaten aan je lichaam. Je kunt je lichaam niet dwingen iets te doen; dat is als het forceren van jezelf in een ongemakkelijke positie!  Als je het te hard probeert zal je lichaam reageren door weerstand te bieden tegen elke verandering.

Het is ook belangrijk om je te realiseren dat hoe uitdagend de dingen ook worden op Aarde, ze niet altijd zo zullen blijven! Eerst moet de zuivering nu plaatsvinden.

Het is duidelijk dat de mensheid nog wel wat werk heeft te doen voordat wij een tijdperk bereiken waarin iedereen zijn goddelijke zelf kent met grotere helderheid dat ooit tevoren! 

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org