donderdag 20 oktober 2022

De Yahyel: Open Contact 2023 ~ Jonathan Trinity Martin


De Yahyel: Open Contact 2023

Verwelkom aardse mensen, op een nieuwe toonhoogte, een nieuwe frequentie, een nieuwe dimensie van de aardse realiteit in deze tijd. Want je bent verschoven.

Het zal voor de meesten van jullie in de komende paar maanden duidelijker worden als het niet al is dat je door een belangrijk kernpunt in je realiteit bent gegaan.

Een nachtelijke ervaring is bijna voorbij en daarmee bedoelen we een fase van diepe zuivering van duistere energieën uit jullie systeem, individueel en collectief.

Een nieuw tijdperk op aarde breekt aan. Terwijl we op 22 oktober door de Venus-stertransit gaan - energetisch een belangrijke astrologische gebeurtenis. We zullen beginnen te zien hoe nieuwe energieën jullie realiteit binnenkomen. Daarmee, en het kernpunt van de overgang door jullie winterzonnewende naar jullie zonnecyclus van 2023, zullen jullie grote veranderingen in jullie wereld zien.
En we komen in onze schepen als nooit tevoren. 2023 vertegenwoordigt een energetisch venster in jullie realiteit voor onze schepen om jullie wereld op een nieuw niveau te betreden. De tijd is gekomen voor onze schepen om golf na golf jullie luchten binnen te gaan in het komende hoogtepunt van het potentieel voor open contact op wereldschaal in het laatste kwadrant van jullie jaar. De tijd is gekomen om ons opnieuw voor te bereiden op onze komst, zoals de gouden dagen van jullie Atlantische realiteit die nu voorbij zijn.

En dus, zoals altijd, nodigen we je uit om het werk te doen. Als je dit bericht leest, heb je al belangrijke stappen gezet in de richting van afstemming op een tijdlijn waar open contact zal plaatsvinden. Maar je hebt nog steeds werk te doen om je af te stemmen op de tijdlijn waar open contact kan plaatsvinden binnen de zonnecyclus van 2023.

Je moet je nu voor eens en voor altijd afstemmen op je roeping, je doel en je visie voor deze incarnatie. Want het is je trilling, het energieveld dat je als wezen uitstraalt, dat je uiterlijke werkelijkheid en de ervaring die je in deze wereld hebt, bepaalt. Dus als je wilt verschuiven naar de tijdlijn waar Open Contact plaatsvond in 2023. Dan moet je er alles aan doen om je frequentie te verhogen om overeen te komen met de frequentie van die tijdlijn.

Doe het schaduwwerk zoals jij het noemt, duik in die overtuigingen die je niet langer dienen. Duik diep in elk hoekje en gaatje van de schaduw die nog steeds in je bestaat. Overtuigingen zoals ik ben het niet waard, ik kan dit niet doen, ben ik bang, u niet langer dienen. Want jullie zijn de scheppers van jullie werkelijkheid.

Je bent Oneindig onsterfelijk bewustzijn in fysieke vorm en uiteindelijk kan niets je schaden. Negatieve overtuigingen creëren negatieve realiteiten en vice versa. Daarom nodigen we je uit om alle overtuigingen die je tegenhouden los te laten. Stap in een tijdlijn van gelukzaligheid, passie en open expansie in wie je hier kwam om te zijn en we zullen voor altijd bij je zijn in je luchten, en met de tijd, op je aarde.