donderdag 20 oktober 2022

De groep: Vrouwelijke opkomst - Steve Rother


De groep: Vrouwelijke opkomst - Steve Rother

Gegroet, dierbaren. Ik ben waarnemer.
Ik sluit me vandaag met grote trots bij jullie aan, want we hebben veel veranderingen op jullie planeet gezien. Het is geweldig voor onsvanaf hier te kijken. Ja, je ziet alle moeilijkheden en uitdagingen. Je ziet mensen ruzie maken om zoveel verschillende redenen. Maar we vertellen je ook dat er onderweg een mogelijkheid is om samen te werken in plaats van overal ruzie over te maken.

Begrijp, geliefden, dat er mensen zijn die profiteren van de scheiding. Sommigen propageren in feite de situaties die deze verdeeldheid veroorzaken, waar ze uiteindelijk van profiteren. Wij zeggen jullie, geliefden, dat jullie nu de kans hebben om dit allemaal te veranderen. Er zijn mensen die dingen proberen te introduceren om je te frustreren en je boos te maken. Denk alsjeblieft niet dat we het over politiek hebben, want het gaat veel verder dan dat - het gaat over geld.

Ja, dat hebben we al vaker genoemd. We brengen het weer naar voren, omdat we een kans op eenheid zien aankomen en we willen dat jullie voorbereid zijn. Als je een glimp van het zonlicht naar voren ziet komen, pak het dan vast, veranker het en geef het dan door. Er gebeuren nu zoveel dingen, het is fascinerend. Tegelijkertijd is het heel moeilijk voor je om expres te zijn, maar dat is ook aan het veranderen. Soms kijk je naar jezelf of trek je een romper aan die niet helemaal past. Of misschien accepteren mensen je op de een of andere manier niet, dus begin je dingen aan de binnenkant te veranderen zodat ze passen bij de bodysuit die je buiten draagt. En dat is eigenlijk de aard van de meeste leugens, omdat ze voortkomen uit het projecteren van wie je wilt zijn in plaats van wie je op dat moment werkelijk bent.

Maar de bodysuit zelf kan de geest soms in de weg zitten. In plaats van dat je geest de ervaring daadwerkelijk heeft, doe je uiteindelijk alsof je een mens bent. Al deze dingen zijn nu aan het verschuiven. Je zou heel trots op jezelf moeten zijn omdat je een mens bent die hieraan heeft deelgenomen. Hoewel je misschien niet het gevoel hebt dat je iets speciaals hebt gedaan, heb je die energie vastgehouden.

Zonder genoeg mensen die die energie veilig op planeet Aarde vasthouden, zou dit allemaal niet mogelijk zijn. In feite zou je in de Verenigde Staten nu al in een burgeroorlog verwikkeld zijn. Ja, u kunt veel problemen tegenkomen met mensen die voortdurend ruzie maken en partij proberen te kiezen. Maar houd het grotere geheel in de gaten, want je maakt echt het verschil. En door die energie vast te houden, word je niet goed of fout, maar gewoon mensen die vanuit verschillende hoeken naar iets kijken. Als je ver genoeg naar achteren trekt, kun je dat allemaal zien. En dat is wat we u hopen te brengen.

Helende cirkel
Nu willen we graag dat je voor een paar ogenblikken met ons meedoet in een helende cirkel. Je mag alles of iedereen in deze helende cirkel brengen die je wilt. Je kunt je dier, dochter, zoon, ouders of wat je maar wilt meebrengen. Ook al is er één ding waar je je op focust, je zult ook een effect hebben op al die andere dingen. Ja, we praten over het misschien genezen van je zoon of hem iets geven wat je normaal niet zou doen. Maar waar we het eigenlijk over hebben, is loslaten van het feit dat je denkt dat hij ziek is, en in feite in een andere richting gaan om gewoon het licht te laten schijnen.

Daar wacht je op planeet Aarde op, onvoorwaardelijk licht in alle situaties. Uiteindelijk moet genezing op verzoek worden gedaan. Als je iemand in de genezingscirkel plaatst waar je geen toestemming voor hebt, genees je eigenlijk jezelf en je relatie met die persoon. Het is goed, lieverds, doe wat je wilt. Er zijn echt geen regels en dat is het echt interessante deel.

De gekartelde lijnen loslaten
Als je rondloopt op planeet Aarde, ben je dingen tegengekomen en aangeraakt, trillingen opgepikt en in je torus gedragen. Ja, je torus beweegt in twee verschillende richtingen om je lichaam. Aan de buitenkant van je torus zitten al die kleine gekartelde lijnen waar je tegen dingen aan stootte, of je probeerde energieën te corrigeren die niet overeenkwamen. Ergens in je leven heb je geprobeerd die te harmoniseren en dat littekenweefsel blijft op je torus, gewoon steeds maar weer herhalen. Maar het is nu de perfecte gelegenheid om die gekartelde lijnen los te laten en recht te trekken, bijna alsof we de knopen uit je torus kammen. Dus dat is wat we gaan aanbieden in de helende cirkel van vandaag. We willen dat je de moeilijkheden en uitdagingen volledig kunt loslaten.

Jullie zijn krachtige scheppende wezens. Maar het interessante is dat je hier bewijs van wilt hebben, dus we hebben eraan gewerkt om je te laten zien hoe het werkt. Als je terugkijkt op je eigen leven, zul je zien dat de dromen die je jaren geleden had, zich op de een of andere manier manifesteren, of je het nu weet of niet. In de healing circle kun je enkele van die gekartelde lijnen loslaten die je afhouden van je eigen creaties en manifestaties.

Ben je klaar? Haal diep adem en laat alle spanning in je lichaam los. Goed, laat het nu los. Open je hartchakra en sluit je ogen. Je bent in een heilige ruimte en de tijd om je heen staat stil. We willen graag dat je je bewust wordt van eventuele beperkingen of uitdagingen die je ervan weerhouden om alles te zijn wat je kunt zijn. Het is niet erg als je het probleem niet volledig kunt identificeren zoals het zich nu in je leven voordoet.

Zegen het probleem
Het probleem heeft je een manier gebracht om je leven te verbeteren, dus zegen het. Ja, dank het probleem dat je de kans hebt gekregen om direct in dankbaarheid te gaan. Uitstekend. Nu je chakra en torus rondbewegen, terwijl de energie door je hartchakra stroomt, begint het te zuiveren. Voel de druk afnemen bij elke ademhaling. Je zult je sterker voelen op een manier die je nog niet eerder hebt gevoeld.

Ook al verander je je gevoelens over dingen, je zult ook andere gebieden zien opengaan. Je zult magische deuren zien openen. Dingen waar je naar op zoek was of waarvan je denkt dat je ze nodig hebt, zullen op magische wijze verschijnen. Neem de eer voor, denk niet dat het alleen maar geluk is. Je bent nu bewust dingen aan het manifesteren. Het begint met je eigen genezing, het werken met het fysieke lichaam dat je geest huisvest. Als je op de Esayoto stapt en naar hogere vibraties gaat, de vergelijking zal veranderen. We geven je een illustratie. Op dit moment ben je ongeveer 80% fysiek, en slechts ongeveer 20% van je geest kan zich van tijd tot tijd openbaren. Maar dat gaan we omdraaien. Ja, het zal even duren, maar stel je eens voor hoe het zou zijn om 50% van je geest te hebben.

Bewuste creatie
Je besteedt op dit moment ook veel tijd aan het verzorgen van je fysieke lichaam. Zelfs het verplaatsen van de ene plek naar de andere kost ongelofelijk veel energie. Wat als je 50% spiritueel en 50% fysiek was? Dat zou veel gemakkelijker worden en het is zeker iets om naar uit te kijken. Dus, neem die energie en stop het nu in de helende cirkel. Sluit je ogen, open je hart en maak gebruik van je meesterschap. Jullie zijn meesterwezens die hier zijn geplaatst met een gave van creatie, maar een blinddoek weerhoudt jullie ervan het te zien. Haal diep adem en open het hartchakra. Straal het licht in een cirkel over de hele wereld. Op dit moment schijnen mensen licht vanuit hun hartchakra in die cirkel. Adem het in, neem het in je op. Prachtig.

Haal diep adem en laat los. Jullie zijn geweldige wezens, en jullie wisten dat dit zou gebeuren voordat jullie binnenkwamen. De meesten van jullie maakten extra heilige contracten voor het geval dat, en hier ben je dan. Nou, raad eens? Het wordt tijd dat ze zich ontvouwen. Veel van de Plan B-, C- en D-contracten die je voor jezelf in gang hebt gezet, beginnen zich nu te manifesteren. En dat zijn de deuren die voor je opengaan, als je ze toelaat. Speel het spel van doen alsof je een mens bent, maar weet dat je een maker bent die de eerste is. Liefde en dankbaarheid bevatten de antwoorden die je zoekt.

Het is met de grootste eer dat we je op deze manier begroeten, niet om je iets te vertellen, maar gewoon om je eraan te herinneren wie je bent. Jullie zijn magische wezens, de grootste engelen die ooit hebben geleefd. Welkom thuis, dierbaren. Behandel elkaar met respect, koester elkaar en speel goed samen.

Ik ben waarnemer. . . en ik kijk graag.

__________________________________
Gegroet, dierbaren, ik ben de Hoeder van de Tijd. Loop even met me mee, we hebben veel te behandelen. De realiteit is dat je energie aan het veranderen is. Jullie zijn scheppende wezens, maar jullie creëren ook samen. Wanneer het hart van het collectief verandert, begint alles een iets andere richting uit te gaan. Ja, dat is nu in beweging. Waar zal het toe leiden? Nou, dat is aan jou. Je bent er nog niet, maar het is in beweging. Dat is een belangrijk element ervan, want het overwinnen van traagheid in het allereerste begin is een belangrijk onderdeel om alles in beweging te krijgen.

Samen creëren
Toen de waarnemer binnenkwam, had hij het specifiek over een heel groot evenement dat in de toekomst gaat plaatsvinden. Met uw toestemming neem ik u daar graag wat verder in mee. Het interessante is dat het voorbestemd is. Ja, er zijn veel dingen die je hebt ingesteld. Zoals we aan de grote tafel zeggen, heb je deze contracten gemaakt voordat je binnenkwam. Je was in staat om ze naar je toe te brengen, zodat je ze op de planeet kon oplossen.

Je hebt ook collectieve contracten die in gang zijn gezet voordat je op het spelbord kwam. Die collectieve contracten gaan bijna in beweging en je krijgt veel kansen. In het begin lijkt bijna alles een probleem. Het is gewoon de manier waarop mensen omgaan met verandering. De realiteit is dat je niet zo goed met verandering omgaat, maar het proces moet gewoon op gang komen. Als het eenmaal in beweging is, kun je alles gemakkelijker sturen. Als je bijvoorbeeld in een auto zit en de wielen probeert te draaien terwijl het stuur is vergrendeld, is dat erg moeilijk. Maar als je de auto van een heuvel begint te duwen, wordt het heel gemakkelijk om te draaien en de richting van de beweging te veranderen. Nou, dat lijkt erg op wat hier aan de hand is. Enkele grote mondiale gebeurtenissen staan ​​op het punt zich te ontvouwen. Ze zien er in het begin misschien moeilijk uit,

Een opening voor verandering
Er is een opening in de energie die komt. Het kan een reeks gebeurtenissen zijn die het openen, of je kunt gewoon het gevoel hebben dat de energie is veranderd. Het komt eind januari of begin februari van volgend jaar 2023. Je zult zien dat er verschillende dingen openstaan ​​om deze kans op verandering teweeg te brengen, maar het belangrijkste is dat het er is om je aandacht te trekken. Jullie zijn de scheppende wezens die deze energie hebben vastgehouden. Jullie zijn degenen die de deur voor de hele mensheid hebben geopend om deze stap naar een hogere vibratie te zetten. Op dit moment draag je minder van het fysieke lichaam en meer van de geest.

En dat is wat er aan de hand is. Kansen voor het collectief van de hele mensheid om erachter te komen waar je wilt zijn in dit proces. Ah, het woord ongekend dekt dit niet eens. Lieverds, jullie worden opgezet voor het grotere collectieve contract. Hoe ziet dat eruit? Dat is aan jou, dus we stellen je dezelfde vragen. Hoe gaat dit uitpakken? Is het belangrijk om alle details te weten? Nee, dat is het niet. Dit is de geweldige reset.

Lokaal wonen
Er verandert veel in de manier waarop je dingen doet. Dat merkte je toen je uit dit virus kwam en weer begon te reizen. Hoewel je er eigenlijk nog niet uit bent. En u had een groot probleem met uw toeleveringsketens. De onderbreking in de toeleveringsketens veroorzaakte andere onderbrekingen, steeds weer dezelfde uitdagingen. Op de weg heb je daar waarschijnlijk ook meer van, om verschillende redenen. Maar het belangrijkste dat we je nu gaan aanraden, is om voedsel dichtbij huis te kopen. Zeker als het eten dicht bij huis wordt grootgebracht, doet het je lichaam meer goed. Je woont waar je woont met een reden, en je lichaam heeft zich aangepast aan die trillingspatronen. Als je voedsel eet dat in je omgeving is gekweekt, krijg je er minstens twee keer zoveel voeding uit, omdat je lichaam al in die trillingstoestand is.

Je weet dat je bijna al je bananen van één plek op aarde haalt. En dat geldt voor veel van het voedsel dat je eet. Het belangrijkste is om te weten dat jij de baas bent. Je hebt mogelijkheden om dit op verschillende manieren opnieuw te creëren, want het resultaat is geheel aan jou. En dat is het mooiste eraan. Jullie zijn magnifieke wezens die hier door het ontwerp zijn. Je hebt niet alleen individuele contracten die je rond de grote tafel hebt opgesteld voordat je hier kwam, maar nog belangrijker, je maakt deel uit van een collectief contract.

Als onderdeel van de lichtwerkersfamilie kwam je binnen met deze zeer specifieke bedoeling. Sommigen houden eenvoudig de energie vast, zodat de collectieve vibratie van de mensheid heel, heel langzaam zou kunnen stijgen. En wanneer de energie springt, is dat een grote verandering, maar mensen veranderen niet goed. Dus het idee is om het langzaam naar voren te brengen, wat je hebt gedaan. En als het vloerkleed nu onder je vandaan wordt getrokken, ben je in een staat waarin je gemakkelijker kunt balanceren. Let hierop, niet uit angst maar uit bewustzijn. Dit betekent niet dat u niet buiten uw eigen omgeving kunt gaan. Maar hoe meer je je ervaring op aarde kunt lokaliseren, hoe gemakkelijker de komende dagen zullen zijn. Leef lokaal, denk globaal.

Er gebeurt momenteel veel en verschillende collectieve contracten beginnen te werken. Over ongeveer drie maanden zul je er veel meer van zien, dus maak je nog niet druk over de details. En als het gebeurt, is dat prima, want het betekent dat de problemen voor het evenement waren opgelost. Of als het komt, ben je op het juiste moment op de juiste plek, geliefden. Velen van jullie zijn 300 jaar teruggereisd uit de toekomst om hier nu te zijn. En ja, je kwam terug om dingen te veranderen.

Oh, we weten dat je al deze kwantumuitdagingen en ideeën hebt om de toekomst te veranderen door naar het verleden te gaan. Niets van dat alles is de manier waarop mensen erover denken. De realiteit is dat je hier bent. Betekent dat dat je 300 jaar terug in de tijd bent gereisd? Nee, je bent hier geboren. Maar je geest moest hier op dit moment zijn. Je hebt het gehaald, welkom thuis. Nu, laten we aan de slag gaan.

We sturen je de grootste warmte die we kunnen. Jullie maken allemaal deel uit van deze grote familie, zoals jullie op verschillende plaatsen in het universum zijn samengekomen. En hier bevinden jullie je op een cruciaal veranderingspunt op planeet Aarde. Je hebt het gehaald, welkom thuis. Het gaat lukken! En daarmee laten we jullie voorlopig met rust, wetende dat jullie deel uitmaken van een grote groep die door het hele universum is geweest. De familie van E is op veel verschillende plaatsen geweest en heeft nu besloten om je vleugels af te doen en lang genoeg op een planeet te incarneren om een ​​verschil te maken. Hier ben je. Welkom thuis.

Het is met de grootste eer dat we jullie vragen om elkaar met respect te behandelen, elkaar bij elke gelegenheid te koesteren en goed samen te spelen.

Ik ben de Bewaarder van de Tijd en ik hou zielsveel van je.
Español.
Bedankt voor het nemen van je kracht.