woensdag 12 oktober 2022

De energie van dit moment (avond) Martha Krul


De energie van dit moment

Vanochtend begonnen wij met een flinke zonnevlam aan de achterzijde van de zon, nu was er vanmiddag een flinke aan de voorzijde van de zon. Net geen M vlam, maar wel een hele pittige C-vlam ontstond daar.

---> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons. Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen

dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

===

Wat ik merk is dat de mensen vermoeid raken door deze langdurige energie spanningen.
Het is echt zaak om goed je eigen kruik eerst te blijven vullen. Blijf heel dicht bij jezelf.

Iedereen heeft het lastig, ieder op zijn eigen manier. Steun zoeken bij een sterkere persoon lijkt gemakkelijk, maar ook die sterkere zit in zijn/ haar proces.

Dus dichtbij jezelf blijven, je eigen stilte regelmatig opzoeken en voelen wat deze energie JOU te zeggen heeft. En dat is veel. Wij zitten in een snelle transformatie.
Sterkte en zoek je rust.