zaterdag 1 oktober 2022

Boodschap van Aartsengel Zadkiel – EEN KANAAL VAN GODDELIJKE LIEFDE ZIJN ~ 1 oktober 2022 ~ Linda Robinson

Boodschap van Aartsengel Zadkiel – Oktober 2022

Gechanneld door: Linda Robinson – 29 September 2022

EEN KANAAL VAN GODDELIJKE LIEFDE ZIJN

Gegroet Geliefden,

Wij zijn Aartsengelen Amethist en Zadkiel, en wij begroeten jullie met Liefde. Vandaag willen we het hebben over een kanaal van Goddelijke Liefde zijn.

Jullie leven in buitengewone tijden voor vooruitgang naar hogere niveaus. Vele portalen zijn geopend en nieuwe energie nodigt jullie uit om deel te nemen aan een hogere rol om de mensheid, de planeet en de multidimensies bij te staan.

Eén manier om dienstbaar te zijn en te helpen in dit proces is een kanaal van Goddelijke Liefde te zijn.

 Goddelijke Liefde draagt de hoogste vibratie en frequentie. Het is een energie die afkomstig is van de Schepper, en zij is er voor alle Wezens.

Wanneer Wezens Goddelijke Liefde ervaren, zijn zij in staat te beseffen dat zij van de Schepper afkomstig zijn en dat zij deze essentie in zich dragen als hun Goddelijke Vonk in hun hartcentrum.

Sommige Wezens zijn zich bewust van deze verbondenheid, terwijl andere wachten tot zij tot volledige realisatie ontwaakt. Volledige realisatie vindt plaats wanneer men dit voelt op hartniveau, en het ook weet op intellectueel niveau.

 Deze realisatie kan op verschillende manieren plaatsvinden. Het kan door studie, meditatie of inspiratie in de natuur. Een andere manier waarop dit kan gebeuren is door in de aanwezigheid te zijn van iemand die Goddelijke Liefde kanaliseert en uitstraalt.

 Wezens die Goddelijke Liefde channelen hebben zichzelf toegewijd om dienstbaar te zijn aan het hoogste goed. Zij wensen dat iedereen deze trilling ervaart en de kans krijgt zich erop af te stemmen. Zij verrichten deze dienst uit Liefde en dankbaarheid jegens de Schepper, niet uit een verlangen naar persoonlijk gewin. Het is een dienst die deel uitmaakt van wie zij zijn en van alles wat zij doen.

 Er zijn Wezens aan beide zijden van de sluier die kanalen van Goddelijke Liefde zijn.

 Zij die zich op het aardse vlak bevinden, bevinden zich onder jullie in het dagelijkse leven. Zij kunnen een vriend zijn, een buur, of iemand die je ziet tijdens het winkelen. Zij zijn overal om jullie heen. Zij hebben hun Goddelijke verbinding gerealiseerd en willen dat anderen dit ook ervaren. Zij willen het beste voor jou.

 Hun uitdrukking van deze frequentie kan jou oproepen om een kanaal te zijn van deze Goddelijke Liefde.

 Het is een van de hoogste vormen van dienstbaarheid aan de Schepper.

 Een kanaal van Goddelijke Liefde zijn begint met de erkenning van deze Liefde en verbinding in jezelf. Je bent je ervan bewust dat je uitbarst als een Vonk van het Goddelijke.

Je voelt de Goddelijke Liefde door je hele wezen. Het vult elke vezel en cel. Het vult je gedachten, woorden en handelingen. Het is een trilling die altijd deel van je uitmaakt, zelfs wanneer je je er niet bewust op richt. Het is wie je bent. Anderen profiteren ervan door in jouw aanwezigheid te zijn.

Wanneer je de intentie hebt een kanaal van Goddelijke Liefde te zijn, kun je een toename ervaren van mededogen en begrip voor alle Wezens. Je erkent dat iedereen deel uitmaakt van de Eenheid. Hun uiterlijk kan verschillen, maar je weet dat ze deel uitmaken van de Eenheid. Je verbindt je met hen op hartniveau via jouw Goddelijke Vonk en hun Goddelijke Vonk, en je wilt het hoogste goed voor hen. Met dit begrip en dit weten stijgt je vermogen als kanaal van Goddelijke Liefde naar een nog hoger niveau.

 Jouw vermogen om Goddelijke Liefde uit te stralen kan worden vergroot door je kanaal helder en zuiver te houden.

Misschien wil je elke dag wat tijd besteden aan jouw hartcentrum en aan Goddelijke Liefde. Als je dit doet, kun je een uitbreiding voelen in jouw vermogen om nog grotere hoeveelheden Goddelijke Liefde te kanaliseren.

 Als je elke dag jouw gedachten en emoties bekijkt, kun je bepalen of je aanpassingen wilt maken. Een kleine aanpassing kan grote resultaten opleveren.

 Een ander onderdeel om je kanaal helder te houden is het uiten van dankbaarheid voor de Goddelijke Liefde en voor het feit dat je een kanaal bent van deze prachtige energie.

Terwijl je dit proces voortzet, channel je Goddelijke Liefde voor de mensen om je heen en de hele mensheid, de planeet en de multidimensies.

 Geliefden, wij zijn blij dat jullie een kanaal zijn voor Goddelijke Liefde.

 Weet dat jullie zeer geliefd zijn.

 WIJ ZIJN Aartsengelen Amethist en Zadkiel,

…en wij omringen jullie met Liefde.

En zo is het.

Vertaling: wakkeremensen.org