donderdag 20 oktober 2022

Alles mag er zijn ......Pyts Boschma


Alles mag er zijn ......

Het is prima om slechte dagen en moeilijke dagen te hebben. Als je verwacht dat het leven de hele tijd prachtig is, wil je zwemmen in een oceaan waarin golven alleen maar omhoog komen ​​en nooit weer neergaan. Wanneer je echter beseft dat de opkomende en neergaande golven deel uitmaken van exact dezelfde oceaan, kun je loslaten en vrede hebben met de realiteit van deze ups en downs. Het wordt duidelijk dat de mens ups en downs heeft in het leven en dat die bij het leven horen.

Met andere woorden, het leven is niet perfect, maar het is zeker goed. Ons doel moet niet zijn om een perfect leven te creëren , maar om een ​​onvolmaakt leven te leiden in radicale verbazing. Om elke ochtend op te staan ​​en goed rond te kijken op een manier die niets als vanzelfsprekend veronderstelt. Alles is buitengewoon. Elke dag is een geschenk. Behandel het leven nooit nonchalant. Op welke manier je ook geestelijk spiritueel bent, je moet je over alles in het leven verbazen.

Laat de pijn van een situatie je niet hopeloos en hulpeloos maken. Laat je negativiteit niet je positiviteit afnemen. Laat de bitterheid je zoetheid niet stelen. Ook al zijn anderen het misschien niet met je eens, wees er dan trots op dat je de wereld nog steeds een prachtige plek vindt. Verander je gedachten en je verandert je realiteit.

door Pyts Boschma