donderdag 16 september 2021

LAVEN AAN BRONNEN ~ Mieke Vulink


LAVEN AAN BRONNEN
Lieve lezers,

Terwijl de Lichtcirkel-energieën nog door mijn lichaam heen wervelen staan Vincent en ik op het punt van vertrek naar Zuid Frankrijk. Het is de hoogste tijd om ons weer te gaan laven aan hoogfrequente bronnen! ZIJN, in de eeuwenoude voetafdrukken van velen die de weg naar het Goddelijke in zichzelf en in de wereld hebben gevonden.

We willen iedereen van harte bedanken! Het was een prachtige en krachtige Lichtcirkelweek, die als 'buiten de tijd' voelde. Veel van wat we gedeeld en ervaren hebben is nog bezig om geïntegreerd te worden, en dat voelt niet altijd even comfortabel. Maar het is voor een heel goed doel!!

Moge je zelf in het hart van alle chaos om je heen blijven. Houd verbinding met gelijkgestemden zodat jouw nog niet gestabiliseerde, nieuwe frequenties ook echt in kunnen dalen tot op celniveau. Het heen en weer jojo-en, wat gebeurt als je je met oude angstvelden verbindt of je in groepen mensen bevindt die een heel ander bewustzijnsniveau hebben, is vermoeiend en ontkrachtend. Besef dat jij bij diegenen hoort die nu eerst zelf alles aan het belichamen is.

Daar zul je ook tijd voor krijgen wanneer je er tijd voor maakt! Dit is ook letterlijk al gaande, want velen van ons zitten momenteel in een soort wachtstand, in een overgangsperiode. Hierdoor dient zich innerlijk wel het ene na het andere proces aan, en dat is ook exact de functie van deze tijd. Uiterlijk zitten we met veel vraagtekens over hoe het straks verder zal gaan.

Dit niet-weten hoeft geen grijzige mist te worden, integendeel! Laat het Licht er in schijnen, geef het Liefde en vertrouwen, haal al het 'moeten' eruit, bevrijd jezelf van oude verwachtingen, overtuigingen en zelfbeelden, want daardoor zal het nieuwe veel ongestoorder in kunnen dalen! Bovendien versnippert je energie minder, doordat je minder in je hoofd gaat zitten te bedenken hoe het verder 'moet', wat jij gaat doen, waartoe alle restricties in de wereld zullen leiden etc.

Weet dat jij geleid wordt, vanuit die allerhoogste Bron, die jou ook nieuwe vormen voor jeZelf en voor jouw leven aan zal reiken. Laat dat jouw anker zijn, jouw richtingaanwijzer. Wacht totdat er impulsen komen, en als die er niet komen, blijf dan gericht op wat er innerlijk in jou gaande is. Dit is een heilige ommekeer voor jou, in een heilige overgangstijd die alle zorgvuldigheid, wijsheid en Liefde verdient!

Tot een volgend bericht, Liefs,

Mieke & Vincent