donderdag 16 september 2021

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL DONDERDAG 16 SEPTEMBER 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL
DONDERDAG 16 SEPTEMBER 2021

COLLECTIEVE GELADENHEID EN ONRUST IN DE ATMOSFEER STERK VOELBAAR***DRUKKEND GEVOEL OP DE KRUIN ALSOF WE DIEP DE AARDE INGEDRUKT WORDEN GEEFT DRUKPIJNEN NEK EN ZWABBERENDE BENEN***FREGUENTIESTIJGING VAN >1100x***ZONNEWINDEN MET SNELHEDEN TUSSEN 350-400 km/sec***SR PIEKEN TOT 44 Hz VEROORZAKKEN STERKE DRUK EN DUWGEVOELENS TUSSEN DE SCHOUDERBLADEN***EN NIEUWE CME NADERT DE AARDE EN GEEFT AL SYMPTOMEN VAN MOE-DIZZY-MISSELIJK- VOL DAAS HOOFD-EMOTIES-ONRUST-SPANNINGEN OP SPIEREN EN GEWRICHTEN-PIEPTONEN-EXTRA GEPRIKKELD ZENUWSTELSEL-HARTRITME UIT BALANS_PIJNLIJKE HERINNERINGEN KOMEN ALS EEN MAGNEET OMHOOG***MOGELIJKE ZONNESTORM OP 17/9.

AANPASSEN AAN DE ENORME FREQUENTIESTIJGINGEN GEEFT VEEL MOEHEID EN DAARDOOR KOMEN NU VELE COLLECTIEVE EN ONDERDRUKTE FRUSTRATIES-WOEDE=WANHOOP-ONMACHT=VERDRIET VRIJ=OPSCHONING VAN DE DARMEN-LONGEN-HUID=GALACTISCH GENETISCH LYMFE DETOX OIV OPSTIJGENDE KUNDALINI ENERGIE=HEILIG VUUR DAT KARMA VERBRANDT!

Onze ziel wordt diep de aarde ingetrokken,, alsof er een onzichtbare hand op je kruin wordt gelegd die je ziel naar beneden drukt om zo diep de aarde in te worden geduwd en gedrukt.

In de benen liggen onze diepste emoties opgeslagen zelfs al voor de geboorte! oude onderdrukte emoties worden uit de cellen schoongespoeld door de lichtinfusies.

Ze worden vanuit de diepste diepten van ons wezen als een magneet naar boven getrokken tot aan chakra 5; heftige en chagrijnige buien o.i.v vrijkomen van veel vergane en vervuilde lymfe en daarbij vervolgens druk geeft op het hals -en sleutelbeenderen gebied en daarbij weer drukt het op de nervus vagus=hartritmestoornissen, benauwd, hoge en oppervlakkige ademhaling, druk op het borstbeen, oppervlakkige ademhaling, stress, prikkelbaar.

De zeer sterke energie stijgingen zijn enorm voelbaar en legt ons overgave op om vervolgens op te stijgen naar de 5e Dimensie!
We schommelen nog heen en weer in de 4e dimensie van oude energie en nieuwe energie.

Het gaat razendsnel met onze transformatie/mutatie en de enorme snelheden waarmee oude duistere energie uit de cellen wordt gespoeld o.i.v de krachtige lichtgolven.

Dit geeft een enorme trekkracht en dit voel je als groeispurten met spierpijnen, bandenpijnen, spier en gewrichtspijnen hevige emoties, wanhoop, hormonale disbalans.

Onze maag [emotionele honger] heeft de vorm van een opgerolde foetus en die vorm ontplooit zich letterlijk en laat alle oude angsten en kindpijnen vrij via het portaal tussen je schouderbladen naar de voorkant wervelkolom tussen je borsten, hals en sleutelbeenderen= thymus gebied.

De mentale/psychische beïnvloeding van de opvoeders worden hier duidelijk voel-en zichtbaar. Je kunt nu een opstandige puber worden.

Je oksels zijn verbonden me je gehoor [veel lymfeweefsels] en de onverwerkte pijn en angsten van vorige generaties worden nu aangeraakt om uit je cel geheugen en DNA systeem te worden verwijdert dankzij deze hoge frequentiestijgingen.

Je kunt bv hele opgezwollen borsten krijgen=lymfe=galactisch lichaam, die dienen als tijdelijke opslagplaats van de vrijgekomen oude gestagneerde lymfe..

Veel onrust/spanningen, angsten en depressieve gevoelens komen en gaan als signaal van emotionele opschoning=dus als je voortdurende negatieve gedachten stromen ervaart weet dan dat je aan het zuiveren bent.

We vliegen en stijgen naar de zon en zakken diep weer de aarde in als een achtbaan waarbij onderweg alle oude energie schoongespoeld wordt zoals de zee met eb en vloed.

Bij vloed stijgen we hoog, bij eb dalen we diep in ons lichaam af en trekken afvalstoffen als slib mee naar boven om gezuiverd te worden via de lever en darmen.

Ons darmvlies[bloedzuivering] maakt overuren als een op hol geslagen wasmachine die keer op keer blijft spoelen op een torenhoog toerental en dat verklaart de moeheid, misselijkheid, darmklachten en dizzy alsof we zeeziek zijn omdat we onze balans nog niet kunnen vinden.
De aanvoer van afvalstoffen uit onze benen, onderlichaam en bekkengebied is te groot.

Grote massale opruiming dus, zowel in je binnenwereld als in je buitenwereld.

SYMPTOMEN: drukpan gevoel op je kruin, achterhoofd, skelet en onderrug, bandgevoel rond voorhoofd, misselijk, volle wasmachine gevoel rond je maag, onrustig, angstig, hypernerveus gespannen ,stress ,verkrampt en trekkerig gevoel, drukgevoel vd Nervus Vagus mn linkerkant lichaam=loopt vanaf je nek naar je slokdarm door naar de borst dan naar de linkerhoek onderaan je ribbenkas incl. spijsverteringsorganen, darmen en anus!= obstipatie oftewel vasthouden vh oude, ritmestoornissen, benauwd, vibrationele griep, koude rillingen, hitte-aanvallen, kaak-en aangezichtspijnen.

Spierpijnen en enorm moe, amper vooruit komen door de grote toestroom van afvalstoffen in je lichaam, blauwe plekken en gevoel gekneusd te zijn, snel overprikkeld, droevig of intense dankbaarheid en vreugde komen en gaan als eb en vloed.
Je lichaamsvorm verandert en je herkent jezelf niet meer in de spiegel.

Chakra 1 en chakra 6 werken [conceptievat] nauw samen en zijn volop aan het reinigen van vele levens en generaties waarin emoties onderdrukt werden. Dit is collectief gaande. Zodat de yin en yang energie weer in een gezonde evenwichtige balans mogen komen=schildklier=tao.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!
www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

Marjolein Ingrid Soulpursang