dinsdag 19 januari 2021

KINDEREN - STERRENZADEN / The Galactic Federation 19 januari 2021


 
19 Januari 2021

KINDEREN - STERRENZADEN

"Een sterrenkind is iemand die op jonge leeftijd een of meer gebieden van wetenschap of kunst heeft beheerst, over het algemeen ondernomen door volwassenen. De intelligentie van een sterrenkind is vergelijkbaar met een stromende rivier die moet worden geleid. Door hun enorme intellectuele en creatieve aard zullen ze de behoefte om te weten uitbreiden en weten.

Heeft een extreem actief brein, vaak in staat om verschillende problemen tegelijk aan te pakken, maar heeft geen geduld met degenen, die hem onderwijzen of opvoeden, als ze het niet begrijpen.

Ze accepteren de opvattingen van hun opvoeders niet.

De missie van deze kinderen is een missie van liefde en evolutie, want elk van deze kinderen heeft de missie om te groeien, het belangrijkste en beste te zijn, licht en liefde op deze planeet te verankeren en hoger en hoger te laten trillen. te beginnen met een minimale vijfdimensionale frequentie.

Deze nieuwe baby's die geboren worden, genaamd de sterren- of indigo baby's, zijn superieur aan ons in hun denkvermogen, zijn intelligenter en hebben unieke vaardigheden. Kinderen van de Sterren moeten niet worden beschouwd als superieur aan anderen, maar als levende dragers van biologische, mentale en spirituele vermogens die doorheen de hele mensheid beginnen te ontwaken.

Wij geloven dat de beste manier om verbinding te maken met het thema van de Sterrenkinderen is om te onthouden dat ze zijn gekomen om te laten zien dat de tijd is veranderd en dat de veranderingen die ze bevorderen zich uitstrekken tot de gehele mensheid.

De morele en spirituele waarden die zij ons laten zien maken hun taak niet alleen gemakkelijker, maar betrekken ons ook allemaal bij onze eigen evolutie. De generatie van sterrenkinderen heeft eigenschappen die, omdat ze onbekend zijn bij hun ouders en leraren, maken dat ze indigo kinderen worden genoemd, omdat ze sociaal irritant en moeilijk zijn voor de gevestigde orde van co-existentie.

In feite hebben deze kinderen een hoger niveau van intelligentie dan het gemiddelde niveau dat we gewend zijn, en ze hebben een andere manier van leren omdat ze vaardigheden gebruiken waarvan de meeste volwassenen dromen. Als we in staat zijn om naar hun boodschap te luisteren, zullen we zien dat wat ze nodig hebben, is dat de mensheid zich aan hen aanpast, zodat ze alle gaven die ze met zich meebrengen kunnen manifesteren, en dat volwassenen kunnen evolueren door deze vermogens voor zichzelf op te wekken.

De kinderen van de sterren worden verondersteld nieuw gemuteerd DNA te hebben omdat ze het oordeel hebben geëlimineerd en in een staat van liefde verkeren, alles als een geheel ervaren en een hoger doel achter alle dingen zien ... DNA-mutatie wordt toegewezen, gevolgd door drie hoofdoorzaken:

  1. Bekijk het apparaat. Het verstand neemt alles wat met zichzelf te maken heeft waar.
  2. Liefde. Focus op jouw hart.
  3. Verlaat de polariteit. Stop met het beoordelen van de wereld.

Toen er geëxperimenteerd werd met het mengen van Sterrenkind cellen met dodelijke doses AIDS en kankercellen, hadden deze ziekten geen effect op de zuigelingencellen. "

Auteur Onbekend

Bron

Vertaling: Martien