woensdag 27 januari 2021

HET HEILIGE WERK: JEZELF IN HET LICHT ZETTEN ~ MIEKE VULINK


HET HEILIGE WERK: JEZELF IN HET LICHT ZETTEN
Het is tijd voor het grote ontwaken en de grote ommekeer. Dat voelen we allemaal. Iedereen is er op een eigen manier mee bezig om helder te krijgen wat ons nog uit onze Zelfliefde en uit ons innerlijke Weten kan halen. We zoeken naar diepere inzichten en naar bevrijding van wat ons nog laat twijfelen aan onszelf, aan een ander of aan 'de wereld'.
Het heeft geen zin om energie te steken in wat we niet kunnen veranderen. Dáár zit juist een uitnodiging om - vanuit vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde - volledig te laten zijn wat er is, en hoe iets zich toont. Achter de 3D schermen vind je vaak een andere werkelijkheid die 'altijd goed is', ook al raakt dit in onze persoonlijkheid nog twijfel, irritatie of angst aan.
Wat we wel kunnen doen is 'het heilige werk'. Dit is eigenlijk geen werk te noemen; het is een natuurlijke stroom vanuit de ziel, die altijd wil groeien en wil evolueren. Het is ruimte maken voor liefdevolle ontmoetingen met jezelf. Het is jezelf openen voor begeleiding vanuit je hogere Zelf en hogere dimensies. Het is begrip krijgen voor wie je bent en waarom je bepaalde blokkades nog bij je draagt. Vanuit compassie kun je met pijn gesloten deuren weer open zetten, waardoor oude emoties vrij kunnen komen en er ruimte komt om dieper in te dalen in jouw aardse lichaam. Het goddelijke licht wil van nature door al je chakra's heen stromen om, ja, via JOU, haar heilige werk op Aarde te kunnen doen!

We zijn nu bezig met de meest fundamentele opschoningen. Daar was voorwerk voor nodig; daar kunnen we allemaal over meepraten. De Engelenwereld met hun bescherming opzoeken, de hulp en steun van de Lichtmeesters ontdekken, de stem van je goddelijke Zelf in je hart erkennen en het Licht binnen laten; het is zo verrijkend. Ondertussen kunnen we nog meer aardse miskenningen aan de dijk zetten en de angel eens en voorgoed uit onze zelftwijfel halen. We zijn op weg naar hogere Waarheden, en die zullen ons ook gaan verheffen uit alle tekorten en vergissingen waar we in vast hebben gezeten.
Ben je bereid om jezelf vanuit alle openheid en kwetsbaarheid over te geven aan de diepste louteringen, die nu plaats kunnen vinden? Voel je ook dat diepe verlangen om voluit te gaan LEVEN, zonder jezelf daarbij in de weg te zitten?
De komende Lichtcirkel begint niet voor niets op de éérste van de tweede maand; wat een datum: 01-02-2021. Wat zich in ons nog gesplitst en duaal voelt mag terug naar EENHEID. We ronden de Lichtcirkel af op 12-02-2021 - dit is de cirkel rondmaken.
We mogen volledig incarneren in wie we zijn. Niets van ons hoeft meer 'boven' te blijven, hier op Aarde kunnen we alle gevoelens en gedachten van 'tekort komen' afronden! We kunnen alle potentie waarmee we naar de Aarde zijn gekomen gaan incorporeren, omdat we zelf steeds transparanter en meer geaard zijn, hogere frequenties dragen, en daarmee ook deze potentie kunnen containen.
Je kunt je nog opgeven voor onze online Lichtcirkel van 1 t/m 12 Februari 2021. Op basis van een vrijwillige bijdrage naar draagkracht ontvang je doorgevingen, boodschappen, inzichten, meditaties en healings in je mailbox. Alles zal afgestemd worden op de deelnemers van de Lichtcirkel. Je bepaalt zelf je dagelijkse moment van inkeer; je ontvangt het meeste op het moment dat jij er behoefte aan hebt en er ook rust in huis is. Jouw bereidheid en commitment om je energetisch met de Lichtcirkel te verbinden dragen voor jezelf en iedere andere deelnemer bij aan het grote ontwaken. Het is Liefde in actie en Liefde in rust
Aanmelden voor de Lichtcirkel kan alleen via de speciale link, die ik hier nogmaals geef:
Je bent van harte welkom! Liefs,
Mieke & Vincent