maandag 25 januari 2021

Een overmaat aan vuur in het collectief energieveld ♥ Fran Tielemans ♥ 

Lichtwerkers Nederland

Er is veel kans dat je afgelopen dagen de invloed al hebt gevoeld van zeer transformerende en dooreenschuddende planeetstanden en een krachtige vurige Volle maan, en die invloed wordt sterker de komende week.


Er is een overmaat aan vuur in het collectief energieveld, in jou en de wereld dus.

Vuur dat je kan stimuleren om een doorbraak te realiseren in iets waarin je misschien vast zat, om nieuwe keuzes te durven maken, om te breken met dat wat niet meer afgelijnd is met je.

Vuur dat je de moed geeft om een stap vooruit te zetten, om te durven verwoorden hoe je het écht voelt en ziet.

Een overmaat aan vuur kan ook veel ongeduld, frustratie, irritatie, impulsiviteit en onopgeloste woede naar boven halen, en het is goed ten volle te voelen en te weten dat dat mag. je mag dat voelen, je hoeft dat niet weg te rationaliseren vanuit het idee dat je altijd liefdevol moet zijn en nooit boos mag worden.

Het vraagt wel veel kracht om dan ook die woede te gaan opruimen met technieken of energieën die je hebt geleerd, én te gaan kijken naar de oorzaken en triggers ervan - want als je die nooit bekijkt en onderzoekt, zal al die woede en frustratie en ingeslikte irritatie blijven smeulen, tot een uitbarsting onoverkomelijk is.



Daarom is het in tijden als deze écht nodig om je af en toe even terug te trekken uit alle werelds gewoel


Om naar de vogels in je tuin te kijken, muziek aan te zetten, jezelf blij te maken met het denken aan de groei die je in je leven al hebt gerealiseerd, met het denken aan de leuke dingen die je nog kan gaan doen. Je kan een goed boek lezen, mediteren, de frisse lucht ingaan, en heel doelbewust terug tot rust en vrede komen in je.

Om je dan af te vragen: 'Wat was het waarover ik me zo druk maakte, en was het de moeite waard?'

Fijne week iedereen, hou je Licht hoog, en weet: je doet het altijd goed. Altijd.

Fran Tielemans
www.maitreya.be