donderdag 28 januari 2021

Een boodshap van het Siriaanse Blauw Witte Collectief "Eenheid met Jezelf" / The Galactic Federation

27 Januari 2021

EEN BOODSCHAP VAN HET SIRIAANSE BLAUW WITTE COLLECTIEF
“EENHEID MET JEZELF”

Dierbare Wezens van Licht,

Het diepgaande LICHT dat Liefde is. Jullie raken meer en meer vertrouwd met de mogelijkheid om te werken in de onzichtbare velden van Kwantum LICHT om jullie Heling en jullie Ascensie Evolutie te ondersteunen.

Jullie worden meer en meer gevoelig voor de ervaringen; jullie voelen de Energie dieper; velen zien de energie, soms voor de eerste keer. En wij begrijpen het potentieel, de kracht, de vreugde van dit Ontwaken.

En terwijl wij jullie persoonlijke evolutie vieren, eren wij jullie, begrijpend dat de reis beladen is met uitdagingen, en dat de momenten van integratie soms mysterieus en toch diepgaand zijn.

Wij zeggen tegen jullie: jullie zitten in een proces van ZIJN. Jullie leren een HOGER Dimensioneel LICHT te belichamen. En dit, geliefden, is een integratie. En in het proces van integratie, veranderen er veel dingen.

Er zijn aanpassingen die plaatsvinden om jullie in de ruimte te brengen waar jullie je Multidimensionele natuur kunnen ervaren en realiseren, d.w.z. waarmaken. Terwijl jullie leren je eerste stappen te zetten op het gebied van Quantum Mogelijkheden en de Mechanica van het opereren in dit kader van Energie, begrijpen wij dat het in het begin een Mysterieuze onderneming is.

Zoveel van wat jullie beperkt in deze Evolutie heeft eenvoudigweg te maken met de programmering van de oude energiestructuur. Want toen jullie geboren werden, werden jullie geboren in een wereld van Verdicht Bewustzijn.

Het energieparadigma van de planeet wordt aangepast, zoals jullie weten. De Aarde is aan het veranderen, en jullie veranderen. Aangezien wij dit een “stijging in trillingsenergie” noemen, passen wij onze taal een beetje aan, want dit is te eenvoudig voor de diepgang van datgene wat jullie leren te belichamen.

Want begrijp ons, geliefden, jullie leren niet simpelweg je vibratie te verhogen. Jullie leren uit te stralen. De energie die jullie beginnen te belichamen via de as van jullie eigen Zielen integratie is een diepgaand LICHT dat, in en om jullie heen, een Sfeer van Energie creëert. En in deze Sfeer gebeurt er Magie.

Er is Heling voor jullie beschikbaar in deze ruimte. Maar naast Heling is er het begrip dat de belichaming van deze Energie een omgeving om je heen creëert die je in staat stelt je ervaring in een Multi-Dimensionaal denkkader te handhaven.

Wanneer jullie je dit herinneren en je afstemmen op deze mogelijkheid, groeien jullie meer en meer diep in deze realisatie, dit potentieel. En een deel van de reis is om je bewust te worden van de elementen van Bewustzijn, of zullen we zeggen gebrek aan Bewustzijn, die jullie in staat stellen om in je ervaring af te dalen naar een vibratie waarin je niet langer de geldigheid van de Hogere Vibrerende Staat herkent.

En het zal lijken alsof je deze ervaring bent kwijtgeraakt. Vanwege de aard van de overgang zullen jullie jezelf voelen ebben en vloeien in momenten van Hogere trillingservaring, en de sensatie van het weer verliezen ervan.

Wij maken dus van deze gelegenheid gebruik om jullie te herinneren aan concepten die elementair kunnen lijken, maar ze zijn alleen elementair in termen van het perspectief van leren. Ze zijn niet elementair in het perspectief van integratie. Want jullie leren de houding van innerlijke vrede meester te worden die jullie geboorterecht is in de essentie van jullie ZIEL.

En dus zeggen wij tegen jullie dat het in de energievelden van de Aarde soms een hele uitdaging kan zijn om je ervaring te re-harmoniseren. En de hulpmiddelen die wij presenteren zijn er alleen maar om jullie te helpen herinneren, bewust te zijn, en jullie ervaringen opnieuw af te stemmen.

Het doel hiervan is simpelweg om jezelf toe te staan de Waarheid van je eigen interne essentie te ervaren. Want zie je, in deze natuurlijke staat van ZIJN herinner je je wie je bent.

Als een ZIEL zijn jullie niet belemmerd door de zorgen van de wereld. Dit betekent niet dat de wereld onbelangrijk is – het betekent alleen dat jullie leren een energie te belichamen die jullie in staat stelt op een andere manier in de wereld te ZIJN.

Het wordt steeds duidelijker dat er een keuzemoment aan het ontstaan is op de planeet. De reden waarom we jullie dit zeggen is om te begrijpen dat de Energie Kristallisatie het oude energieparadigma begint te Ontmantelen.

Dit zal het voor jullie gemakkelijker maken om die dingen te verwezenlijken waarover wij spreken. Zelfs de meest geëvolueerde onder jullie zullen nog steeds hun eigen uitdagingen tegenkomen met deze leringen, hoewel ze eenvoudig zijn, zijn ze diepgaand.

Maar de Energie van de toekomst zal dit ondersteunen als een natuurlijke staat van ZIJN, en jullie zullen langzaam groeien naar een Energie en een Omgeving waar dit voor jullie allemaal de natuurlijke manier is om te ZIJN.

Dit is het proces van Ascensie. Als de Energie van de planeet, door jullie intentie om te Ascenderen, door jullie keuze om te Ascenderen, nodigt het deze transformatie uit. En het is een prachtige overgang naar een Energie die veerkrachtiger en voller van mogelijkheden en potentieel is dan de Energie van oude tijden.

Terwijl jullie de komende dagen in beweging komen, zullen jullie zien dat jullie inspanningen worden ondersteund. De Energie van Balans zal steeds gemakkelijker te bereiken en gemakkelijker te handhaven zijn. Terwijl de Energie die oud is in onze termen, uiteenvalt, zullen jullie in de fysieke wereld zien dat haar creaties minder ondersteund, transparanter en begrepen worden.

Probeer in een ruimte van Gelijkmoedigheid en Observatie te ZIJN, en sta niet toe dat je verstrikt raakt in de strijd van het mentale en emotionele conflict dat het oplevert.

Wij zeggen jullie steeds weer dat jullie leren in de wereld te zijn, maar er niet van, maar dit betekent niet dat jullie niet van de planeet aarde zijn. Het betekent dat jullie niet van de vibratie zijn die het drama creëert.

Voor de 3D geest kan dit een beperkte benadering lijken, want jullie zijn gewend je problemen op te lossen op hetzelfde niveau van werkelijkheid waarop ze zich voordoen, en jullie worsteling met de Energie lijkt reëel.

Maar wij nodigen jullie uit om te leren werken in de Nieuwe Ruimte die beschikbaar komt door de evolutie van je eigen Spirituele Ontwaken. Vanuit een plaats van Zielen observatie zullen jullie het Mededogen en het begrip voelen om Aanwezig, en Evenwichtig, en Heel te blijven.

Neem een moment om te registreren hoe je je op dit moment in je lichaam voelt. Laat het dienen als een anker van Bewustzijn, een plaats waar je op elk moment naar terug kunt keren. Voel de LIEFDE die wij voor jullie koesteren. Niet alleen op dit moment, maar altijd.

Wij zijn eeuwig trots op jullie prestaties, op jullie veerkracht, op jullie vasthoudendheid om de Magie van jullie ZIEL en de LIEFDE van de Schepper in jullie te vinden.

Metaforisch buigen wij ons hoofd in Eer, en wij herinneren jullie eraan dat wij samen, door het LICHT van de Eeuwige Zon, bij jullie zijn, Wij zijn EEN.

SIRIAANS BLAUW WIT COLLECTIEF

Gechanneld door Dr. John Ryan

Bron

Vertaling: Martien