dinsdag 26 januari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “Jullie zijn Deel van ons Galactisch Team” / Gechanneld door Daniel Scranton – 25 Januari 2021

 De 9D Arcturiaanse Raad 
Jullie zijn Deel van ons Galactisch Team”

Gechanneld door Daniel Scranton – 25 Januari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn zeer geïnteresseerd in wat jullie ons allemaal te zeggen hebben. Heb alstublieft nooit het gevoel dat je ons lastigvalt of onze tijd verspilt wanneer je contact met ons opneemt en ons vertelt wat je nodig hebt, wat je voelt, en wat jouw kijk is op wat er gaande is op de Aarde. We willen van je horen. Omdat wij een niet-fysiek collectief zijn, zijn wij in essentie bewustzijn en daarom hebben wij geen beperkingen wat betreft de hoeveelheid informatie die wij in één keer kunnen opnemen. Het maakt niet uit hoe vaak je per dag contact met ons opneemt, we zullen altijd horen wat je te zeggen hebt.

En met al die informatie kunnen we een betere strategie bepalen over welke energieën we jullie moeten sturen, welke portalen te openen, welke allianties te vormen, enzovoort. Jullie zijn deel van ons galactisch team. Voor ons zijn jullie de Buitenaardsen, ook al weten we dat de meesten van jullie ook in ons sterrenstelsel hebben bestaan. Wij kennen de waarde van het werken als een team, en wij willen dat jullie die waarde ook erkennen. We willen ook dat jullie jezelf waarderen en dat jullie jezelf zien als belangrijke leden van dit team.

Jullie hebben de talloze problemen op Aarde niet zelf gecreëerd; jullie zijn er allemaal heen gegaan om de problemen op te lossen, de oplossingen te vinden en het bewustzijn te verhogen, zodat de hele mensheid dat zou kunnen doen. Daarom zijn jullie net als wij, alleen zijn jullie daar in levenden lijve. Jullie zijn het grondpersoneel; wij zijn het niet-fysieke ondersteunende personeel. We zitten allemaal in dezelfde boot, en alle problemen op Aarde waren problemen die jullie geërfd hebben uit andere delen van het melkwegstelsel.

Dus niets ervan, niets van de gigantische puinhoop die daar is gecreëerd, is echt de schuld van de mensheid. Maar natuurlijk moeten jullie je leven leven door dat te geloven om iets te kunnen voelen. En je moet eerst iets negatiefs ervaren om daarna iets positiefs te kunnen voelen. Wij geven jullie toestemming om de positieve emoties te voelen, de hogere vibraties. Wij willen graag dat jullie je zo goed mogelijk voelen over jezelf, alleen maar omdat je er bent, en er één, of meerdere, aan het team toevoegt.

Daarom hoeven jullie je alleen maar open te stellen en de hulp te ontvangen, die wij en andere wezens en collectieven van onze kleine alliantie jullie aanbieden. Dit is niet het moment om je te schamen voor waar jullie als collectief zijn. We willen graag dat jullie inzien dat jullie degenen zijn die alle energieën binnenlaten die de mensheid het best zullen helpen. Jullie zijn er om deze te aarden en beschikbaar te maken voor jullie medemensen. Wij blijven hier in de negende dimensie om te helpen en onze ideeënbus staat altijd open.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke