dinsdag 26 januari 2021

Kosmos en Ascensie journaal DINSDAG 26 JANUARI 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos en Ascensie journaal
DINSDAG 26 JANUARI 2021

WOWWWWW EEN STIJGING VAN 266. 667 x tov GISTEREN!!!
Pittige TURBULENTIE in de atmosfeer!

Vandaag opnieuw een mega record golf die alle schaduw facetten van ons ego eruit trilt en aan de huidoppervlakte brengt voor cel transformatie, net zolang totdat wij volledig 1 zijn geworden met de lichtstroom. Geeft sterke slingerbewegingen in je lichaam met misselijkheid, duizeligheid, rillen, trillen, diepvrieskou en koude windvlagen voelen langs je lichaam.

SR pieken tot 37 Hz= gebied tussen hart en maag wordt hier sterk geopende en gezuiverd van macht en onmacht. Hier liggen 5 verticale yin energiebananen die geactiveerd worden en losgetrild van oude koude duistere energie.

Het ego pantser vol met gestagneerde lymfe trilt nu los o.i.v instroom van de hoge instroom aan fotonenenergie en lost vervolgens op, waardoor de vrijgekomen duistere energie omhoog stijgt richting chakra 5 [plek van je pure innerlijk kindje] en druk veroorzaakt op je nervus vagus= dit veroorzaakt de aanvallen van onrust, stress, opgejaagdheid, benauwdheid, gevoelens van onder hoogspanning te staan.

Zonnestormen zijn actief sinds gisteravond; KP 5-2. Op dit moment zijn ze afgezwakt tot KP 2. Ze veroorzaken heftige turbulentie in je zenuwstelsel.

De transformatie frequenties worden steeds belastender naarmate we hoger [en dus supergevoeliger] komen op onze ascensie ladder [wervelkolom -trap] maar ook steeds bevrijdender! We verdragen 3D eenvoudig weg niet langer meer, we resoneren niet langer meer met deze energie van macht en onmacht. We worden er zo moe van. Het dient ons niet langer.

Deze super verhoogde energie geeft zoveel druk waardoor er versmelting van geest en materie plaatsvindt, dit licht doet letterlijk pijn oiv deze versmelting.

Het is het verbinden van een zuurstofatoom met een koolstofatoom.

SYMPTOMEN Je kunt je onstandvastig voelen, duizelig, je kunt last hebben van je neusholte, kaken, kiezen, van wazig zicht, gevoelige, droge of waterige ogen, druk op je hoofd, oorpijn, hoofdpijn of migraine, uittredingen en je kunt moeite hebben je te focussen.
Extreme moeheid o.i.v de vele downloads en afbraak van cellulaire weefsels, gevoel van de weg even weer goed kwijt te zijn door veranderingen in de structuur vd hersenen.
Mentale mist, pijn linksonder ribben boog; de plek waar de ziel lange tijd sliep en nu ontwaakt= etherisch lichtlichaam en als een laserstraal omhoog klimt dwars door al onze weerstanden heen, ons hoofd kan dit alles niet bevatten, maar je gevoel WEET dat het klopt zonder verstandelijke redeneringen!

Dit felle licht doorboort ons tot diep in de celkern vol met celgeheugen uit 3D van angst en af gescheidenheid van de Bron. Licht doet geen pijn, maar wel de vrijgekomen afvalstoffen geven de pijn=biologie=fysiologie. Vooral in de banden, pezen, gewrichten.
De Zon geeft lichtcodes door die door onze pijnappelklier en hypofyse, die gedurende de recente cycli van intensieve zonneactiviteit constant gestimuleerd zijn, worden geïnterpreteerd.
Je zenuwstelsel wordt plots gestimuleerd wat zonder reden kan leiden tot angst, nervositeit, paniek, enzovoorts.
Deze symptomen verdwijnen wanneer ons lichaam de frequenties kan integreren.

Vandaag is het dus weer enorm gestegen en dat kun je goed voelen omdat het wederom onze zenuwstelsel beïnvloedt!

Ons brein verandert fysiek van een reptielenbrein (primitief) naar een brein waarbij de rekenkracht en het begripsniveau worden geactiveerd door middel van de versmelting van de polaire krachten van energie.

Wanneer de energieën van de pijnappelklier (vrouwelijk) en de hypofyse (mannelijk) elkaar tegenkomen vindt de opening van onze ‘innerlijke visie’ plaats en kunnen we de genoemde lichtcodes letterlijk gaan zien!

Dit kan gepaard gaan met een druk op zowel je kruin als het gebied rond je derde oog.
De pijnappelklier en hypofyse stralen steeds meer licht van de hogere dimensies uit, wat een natuurlijk onderdeel is van de ‘heilige belichaming’.

Wanneer de versmelting compleet is verenigen geest en materie zich als multidimensionale krachten van spiritueel licht met de fysieke materie van ons driedimensionale brein en zijn we thuis en vrij.

Marjolein Ingrid Soulpursang