zondag 31 januari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Alle ogen in de Melkweg zijn gericht op de Ontwaakten’. / Gechanneld door Daniel Scranton – 31 Januari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Alle ogen in de Melkweg zijn gericht op de Ontwaakten’

Gechanneld door Daniel Scranton – 31 Januari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden”.

Wij zijn nogal gefascineerd door het vermogen van de mensheid om energie te verplaatsen met jullie vindingrijkheid, jullie creativiteit, en met alle vaardigheden die jullie als kunstenaars ontwikkelen. We zien dat jullie ontvangen wat jullie gegeven wordt en het gebruiken als klei. Jullie kneden de energieën naar jullie behoeften en verlangens, en diegenen die de tijd nemen om met de energieën te werken worden altijd beloond met meer. Jullie inspireren hierdoor anderen om ook met energie te werken, zelfs als ze geen idee hebben wat ze gaan doen met de energieën die ze ontvangen.

Jullie zijn degenen die aandacht krijgen van fysieke buitenaardse wezens, omdat zij, net als wij, op zoek zijn naar medescheppers. Zij willen spelen met degenen onder jullie die hebben laten zien dat zij in staat zijn om te creëren. Als jullie nu hiermee verdergaan, zul je dus merken dat de inspiratie in een razendsnel tempo zal komen. Vooral naar hen die de bereidheid hebben getoond om te werken met de energieën die in deze tijd worden gegeven.

Onthoud dat jullie niet hier zijn om het wiel opnieuw uit te vinden. Onthoud dat jullie allemaal hoger-dimensionale wezens zijn geweest, en onthoud dat wanneer je beperking en aarzeling ervaart, deze voortkomen uit je geest. Wanneer je de energieën door je hart laat stromen en je jezelf toestaat om creatief en innovatief te zijn, profiteert iedereen daarvan. We hebben het over iedereen in de melkweg en iedereen in het universum, want alle ogen zijn gericht op de mensheid op Aarde.

We wachten allemaal op degenen onder jullie die wakker zijn en moedig genoeg om iets nieuws te creëren. Iets dat niet alleen jullie medemensen zal inspireren, maar vertrouwen in jullie zal wekken in de hele melkweg. We willen dat jullie weten dat het belangrijk is om iets te creëren. Het is nodig om de veranderingen teweeg te brengen die jullie willen zien, voelen en ervaren, ook daar op Aarde. Dus wacht alsjeblieft niet tot dingen gebeuren buiten je, terwijl je zoveel in je hebt dat je alles kunt nemen en het in goud kunt veranderen.

Jullie zijn de alchemisten; jullie zijn degenen die hebben wat nodig is om een versie van de Aarde te creëren waar iedereen genoeg kan hebben, iedereen zich geliefd en gesteund kan voelen en iedereen zal gedijen. Dat is het uiteindelijke doel en degenen van jullie die de inspiratie volgen die jullie ontvangen, zijn degenen die deze veranderingen teweegbrengen, veranderingen die de mensheid zullen helpen te helen, te evolueren en uiteindelijk te ascenderen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke