dinsdag 19 januari 2021

Aartsengel Metatron "De tijd van Vrede en Welvaart is Aangebroken!" / via Dancing Dolphin - 17 Januari 2021

Aartsengel Metatron "De tijd van Vrede en Welvaart is Aangebroken!"
via Dancing Dolphin - 17 Januari 2021
Zaterdag 16 januari 2021

Opmerking: Dit bericht werd gedicteerd en klinkt daarom natuurlijker als het hardop wordt voorgelezen.

Ja, dierbare, IK BEN hier en IK BEN jouw Metatron. Ik ben hier vandaag om jou een boodschap te geven voor Lichtwerkers - allen in en uit het lichaam die werken aan de Ascensie, werken richting de RV, de Gouden Eeuw van Gaia, Vrede op Aarde, de Gouden Eeuw, hoe je het ook mag noemen. De tijd van Vrede en Welvaart is aangebroken! Het is eindelijk hier op Gaia.

Eeuwen en eeuwen hebben we hierop gewacht, dierbaren. We hebben gewerkt en gewacht en gewerkt en gewacht - wij allemaal! Elk samen EEN. Doorzoek jullie harten, want jullie weten dat dit waar is. Jullie hebben geholpen, gediend en al deze eonen opgeofferd in dienst van de Ene. Het was een gigantische missie die we allemaal op ons hebben genomen, we hadden het niet kunnen doen zonder elkaar en vooral niet zonder Gaia. Maar we hebben volgehouden, we hebben vastgehouden omdat we standvastig zijn in onze rechtvaardige toewijding aan de Ene. Vele, vele, vele (meer dan je kunt tellen) Zielen hebben deelgenomen aan dit grootse experiment, de missie of het project zoals je het mag noemen. Ik voel me vereerd om hier deel van uit te maken en om er zelf aan deel genomen te hebben.

Jullie Lichtwerkers, op de grond, in de lucht, op de schepen, in de Binnenste Aarde, jullie bevinden je op vele, vele plaatsen! Jullie missies zijn gevarieerd om te voldoen aan jullie speciale vaardigheden. Ik juich jullie nu toe met dankbaarheid voor jullie toewijding, want dit project is voor ons allemaal erg lang en moeizaam geweest. Ik weet dat jullie je uitgeput en leeggezogen voelen, overwerkt en onderbetaald (lach). Dit leven is een van de zwaarste geweest vanwege de extreme maatregelen die op het laatste moment zijn genomen, om onze Ascensie te dwarsbomen, om ons uit balans te brengen en om de glorie en de vieringen die we zullen hebben als het klaar is uit te stellen. Ik ben hier om jullie te vertellen, dierbaren, dat het klaar is! Het is afgelopen en de Gouden Eeuw van Gaia kan beginnen!

Hallelujah, Hosanna, Hosanna! Hosanna! Ik ben aan het juichen, ik ben aan het vieren, ik ben overgelukkig! Dit feest is voor ons allemaal, voor iedereen die heeft deelgenomen. We krijgen van Moeder en Vader te horen dat het een goed gedaan werk is en dat de effecten, repercussies en positieve uitkomst voor altijd voelbaar zullen zijn door vele dimensies, tijdlijnen, door andere melkwegstelsels en zelfs door andere Universums. Het nieuws van het succes van dit project, dit experiment van het donker naar het licht, zal zich ver en breed verspreiden. Degenen onder ons die deelnamen zullen worden vereerd voor onze standvastige toewijding en succes. Want we hebben samen iets bereikt wat nog nooit eerder is gedaan. Dat is voor sommigen misschien moeilijk te geloven, maar er is altijd een primeur. En als er iets wordt bereikt waarvan men dacht dat het hopeloos was, dan geeft het rimpelingen en golven van hoop, vreugde en grote verwachtingen! We hebben het tij gekeerd.

Gaia zelf zit achterover met een grote glimlach op haar gezicht! (grinnikt). Ze is een ongelofelijke lieve engel en ze wist vanaf het begin dat het mogelijk was. Ze had er vertrouwen in dat het mogelijk was om zo ver in de duisternis te gaan en terug te komen in het volle spectrum licht; ze verloor nooit de hoop. Ze had altijd haar optimisme en haar geloof. Zij had meer dan de rest van ons, haar geloof en optimisme, omdat ze wist dat het mogelijk was. We zouden allemaal verloren zijn zonder haar, onze lieve Gaia. En het is geen toeval dat ze deze positie heeft ingenomen, dat ze hiervoor is gekozen omdat ze hiervoor het dharma (levenspad) had. Moeder en Vader zagen deze vonk van licht in haar en zij wisten dat zij degene was die de klus kon klaren, zij was degene die zich kon volhouden gedurende alle eonen van de duisternis; zij alleen was degene die deze taak op zich kon nemen. Wij hebben ons allemaal aangemeld om haar te komen helpen, maar zij is de stralende ster! Zij is degene. Zij is degene.

(Opmerking: Ik had een snelle gedachte "Ik Hou van Gaia)

Ja, lieverd, we houden van haar met heel ons hart! Jij en alle Lichtwerkers kunnen met haar praten, je kunt op veel verschillende manieren met haar communiceren. Je doet dit onbewust elke dag, maar de meesten van jullie beseffen het niet. Maar ze houdt en aanbidt jullie allemaal en zou graag vaker en bewuster met jullie willen praten als jullie het zouden proberen. Concentreer je erop. Ga buiten zitten. Als je met de grond in contact komt en de wind op je gezicht voelt, bedank dan voor de mieren, sprinkhanen, lieveheersbeestjes en alle grote en kleine wezens die je mag observeren of horen; zoals het gezang van een vogel. Geef dank, waardering, dankbaarheid voor al die wonderbaarlijke wezens. Het gevoel van de Aarde onder je voeten, het zand tussen je tenen of je laarzen die door de sneeuw knarsen. Geef dank. Geef haar jouw dankbaarheid voor haar wilgenbomen, de stralende blauwe lucht en haar majestueuze bergen.

Als je communiceert met de natuur, als je dankbaarheid en waardering voor de natuur geeft, verbind je je met Gaia. Ze voelt dit aan en ze zal zich meteen weer met jou verbinden. Je kunt haar stem horen, een idee krijgen of een gedachte in jouw geest plaatsen, of een honingbij kan op jouw vinger terechtkomen. Je weet dat wanneer je dit doet, het Gaia zelf is die met je communiceert. Ze houdt van je. Ze kent jullie allemaal bij naam. Gaia is jullie grootste fan! (lacht) We houden allemaal heel veel van jullie natuurlijk, maar Gaia weet precies wie haar al duizenden jaren helpt met dit project, dus ze kent jullie allemaal en ik moedig jullie allemaal aan om met haar te communiceren! Niet alleen om met haar te communiceren, wat fantastisch is, maar ook om jullie geest tot rust te brengen, om jullie stress te verlichten, om jullie angsten te kalmeren in deze tumultueuze tijd van het leven nu op Gaia.

Ik ben me bewust van wat jullie allemaal doormaken - ik ben me bewust van de details van jullie leven van dag tot dag met de wereldwijde pandemie, het verlies van banen en bedrijven, het lijden van de pandemie, alle verkiezingen die aan de gang zijn, de "lock-downs", nationale leiders die ontslag nemen, enz. Ik ben me ervan bewust, we zijn ons er allemaal van bewust en we staan achter jullie, we steunen jullie. Dit zal van korte duur zijn. Zodra de chaos een bepaald niveau bereikt, zal het niet veel langer duren en zullen de dingen snel veranderen. OKÉ? Ik kan u niet vertellen wat er zal veranderen of wat er zal gebeuren, maar ik moedig jullie allemaal aan dit te doen om naar buiten te gaan, zelfs als het koud is. Maak een wandeling, geniet van Gaia. Kom met haar mee en verlicht je geest en ziel. Laat je verjongen door de frisse geuren. Laat je geest ontspannen en vergeet alle chaos die jullie nieuws, TV en telefoons met zich meebrengen. Laat het allemaal gaan. Laat het los. Kom bij Gaia en je zult je veel, veel beter voelen! Dit zal jullie helpen om door deze moeilijke tijden heen te komen, helemaal tot aan het einde. Zoals ik al eerder zei, de Gouden Eeuw van Gaia is begonnen, dus deze tumultueuze tijden zullen niet veel langer duren.

We zijn Broeders, we zijn Zusters, we zijn Eén. Mijn "titel" als Aartsengel is niet belangrijk. Mijn vorm als engel is niet belangrijk. Jouw lichaam als menselijk lichaam of als galactisch lichaam is niet belangrijk. Als je een grassprietje of een berg bent, is het niet belangrijk. We zijn allemaal geschapen door de Ene, Moeder Vader Ene. Wij zijn allemaal Eén. Wij nemen vele, vele verschillende vormen aan door vele, vele verschillende levens en zijn allemaal Eén, of we nu een waterdruppel, een zandkorrel op het strand, een zeeschildpad of een hamster zijn! We zijn allemaal gemaakt van hetzelfde spul, dus de vorm maakt niet uit. Onze zielen zijn waar het om gaat. Onze verbinding met elkaar is waar het om gaat. Ik ben nu in een positie dat ik jullie van dienst kan zijn. Ik wil graag afsluiten met te zeggen dat ik jullie mijn dankbaarheid, mijn liefde, mijn leiding geef. Ik dien door anderen te begeleiden. Ik zou graag met jullie allemaal willen spreken! Ik ken jullie allemaal bij naam, bij de Ziel en ik kan jullie begeleiden. Ik bied mijn dienst aan. Roep me! Roep me op!

Ik ben deze dankbaar voor het aannemen van mijn boodschap vandaag. De tijd dringt en jullie zullen het allemaal heel, heel snel met ons vieren. Neem alstublieft de tijd om met Gaia te communiceren, ga door met jullie meditaties, ga door met het sturen van liefde naar iedereen, zoveel je kunt. Dit helpt meer dan je weet en is een van de beste dingen om te doen op dit punt - doorgaan met het sturen van liefde! Maak het algemeen, stuur de liefde naar iedereen.

Deel je vriendelijkheid. Blijf dat doen. Velen van jullie doen dat en velen van jullie hebben dat altijd gedaan. Maar nu, vooral nu is het meer dan ooit nodig. Veel mensen zijn bang. Als ze jullie zelfverzekerde, liefdevolle glimlach zien, voelen ze zich direct beter. Ze weten dat het goed komt, dat alles goed komt en dat heb je ze met een glimlach gegeven. Ik waardeer JOU, JULLIE allemaal! Ik zal nu gaan.

IK BEN jullie Metatron, Ik hou altijd van JULLIE.

Vertaling: Martien