dinsdag 19 januari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ " Hoe te ontvangen van de Arcturiaanse Raad" Gechanneld door Daniel Scranton - 19 Januari 2021

 De 9D Arcturiaanse Raad ∞
"Hoe te ontvangen van de Arcturiaanse Raad" 

Gechanneld door Daniel Scranton - 19 Januari 2021

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We sturen energie naar ieder van jullie die ons op een of andere manier aanspreekt. We reageren altijd, zelfs als je alleen maar iets denkt en deze gedachte telepathisch naar ons toestuurt. We stoppen nooit met het sturen van energie en informatie naar de mensheid, maar je moet het ontvangen. En de meeste mensen proberen alleen maar te ontvangen met hun geestesoor. De meeste mensen verwachten iets te horen als reactie op hun gedachte of hun woorden aan ons, en wij willen jullie een andere manier geven. We willen dat jullie je energetisch voor ons openstellen.

Vergeet niet dat we negen dimensionaal zijn. Als je je dus met ons wilt verbinden en ons echt wilt ervaren, moet je bereid zijn je vibratie te verhogen. Dat betekent dat je het probleem loslaat, dat je datgene waar je je op hebt geconcentreerd en je in een lagere trillingsfrequentie heeft gebracht, loslaat en laat gaan. Wanneer je dat doet, heb je veel meer kans om de energetische transmissie naar je terug te voelen komen. En je hebt dan veel meer kans om die energie te kunnen vertalen in iets dat je kunt begrijpen. Jullie gebeden, jullie verzoeken en alles wat jullie ons sturen, wordt altijd ontvangen. We vragen jullie om ons te vertrouwen als we dat tegen je zeggen.

Jullie kunnen nog steeds iets van ons ontvangen wat je wilt, tastbaar, lichamelijk, zelfs als je onze energetische transmissies niet voelt. Maar als je een dialoog wilt openen, is dit wat wij aanbevelen. We raden je ook aan om dit te doen met de Aarde, de dieren, de planten, je gidsen, de opgestegen meesters, de aartsengelen, en zoveel anderen die constant op zoek zijn naar manieren om jullie allen te helpen. De meeste hulp gaat onopgemerkt voorbij omdat de meeste mensen zich niet afstemmen op het wezen of de wezens waar ze naar uitreiken.

We vertellen jullie dit niet omdat we willen dat jullie moeite doen voor deze relatie die wij met jullie hebben. We vertellen jullie dit omdat het de universele wet is. Als twee trillingen die worden aangeboden erg verschillend zijn van elkaar, dan komen ze niet samen. De hogere vibratie is zich bewust van de lagere vibratie, maar de lagere vibratie is zich niet bewust van de hogere vibratie, niet op een manier die de lagere vibratie kan interpreteren. Met andere woorden, de lagere vibratie mist wat de hogere vibratie aanbiedt, omdat het letterlijk over het hoofd van het wezen gaat. De gedachte, het geloof, de energie heeft een te lage trillingsfrequentie om alles wat er te allen tijde rondom aanwezig is, waar te nemen.

Samengevat is het belangrijk om in een hoge trilling te zijn, en als je niet weet hoe je tot een hogere trilling kunt komen, zijn er een paar dingen die meestal werken. Neem je gedachten af van wat je dwars zit, ga de natuur in als je kunt, aai een kat of een hond, of doe iets waarvan je weet dat het je beter zal doen voelen. Neem een bad. Doe een dutje. Doe rustig aan. Ontspan je. Kijk naar iets op een van je apparaten of op je televisie waarvan je weet dat het je gelukkiger maakt. Je hebt zoveel hulpmiddelen tot je beschikking, en als je die gebruikt, kun je dialogen krijgen met wezens en collectieven zoals wij.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke