vrijdag 22 januari 2021

Collectieve Inwijding / door Peggy Black en het ‘Team’ – 21 Januari 2021

Collectieve Inwijding

door Peggy Black en het ‘Team’ – 21 Januari 2021

Wij zijn hier om jullie onze leiding en inspiratie te bieden in deze tijden van intense beroering en transformatie. Onthoud dat juist uit chaos verandering mogelijk is.

Onthoud dat jullie zeker veranderaars zijn. Jullie als goddelijke bewuste wezens zijn hier op dit moment en in deze dimensie om het komende nieuwe tijdperk op te roepen, te visualiseren en te verankeren en als collectief naar een hogere dimensie te gaan. Stap in jullie soevereiniteit en claim jullie macht.

Wij weten dat de enorme beroering die in een verdeeld land is ontstaan voor velen verontrustend en schokkend is. Toch willen wij jullie eraan herinneren dat de woede en het gevoel van ongeldigheid waarvan jullie getuige zijn slechts één aspect is van wat onderdrukt en verborgen is binnen de psyche van degenen die zich niet gehoord voelen. Deze woede wordt gemakkelijk aangewakkerd en gemanipuleerd en neemt een energie aan die velen overspoelt.

Het is de reactie en het duistere aspect van het collectieve bewustzijn dat naar buiten komt om gezien, erkend en begrepen te worden. Zodra deze daden worden gezien, is er een kans om te helen en te transformeren van binnenuit de cultuur.

De mensheid is vermoeid. Het afgelopen jaar is moeilijk geweest voor jullie hele planeet. Het virus dat verantwoordelijk is geweest voor het stilleggen van alle normale activiteiten en het enorme verlies van levens heeft individuen werkelijk tot het uiterste van hun kunnen opgerekt.

Wij zijn hier om jullie een ander perspectief te bieden. Realiseer je dat ieder mens een persoonlijke vorm van inwijding en ontwaken naar het volgende niveau ondergaat. De intense hoeveelheid lichtenergie en frequenties doen de dichte energieën van de collectieve wonden stijgen.

Jullie wereld is als geheel diep verdeeld. Jullie zijn getuige van de geleidelijke versnelling door verstoringen, corrupties, onevenwichtigheden en crises. Velen bevinden zich in de greep van afscheiding, afweer, angst en schaamte. De collectieve en opgehoopte pijn komt naar de oppervlakte.

De overgrote meerderheid van de bevolking zit nog steeds vast in een bepaald niveau van innerlijk conflict en dualiteit. Dus in plaats van aan te pakken wat uit balans is en te zoeken naar een meer voedende oplossing en compassievol begrip, is er het patroon van schuld, dat het oude paradigma van dualiteit illustreert. Nu deze planeet en de hele mensheid naar een hogere dimensie bewegen, is het van cruciaal belang dat energieën van angst, schaamte, woede, racisme en oordeel worden losgelaten en geheeld.

Deze planeet zal situaties blijven vertonen die weerspiegelen of overeenkomen met wat in het collectieve bewustzijn van de mensheid wordt vastgehouden. Verandering zal plaatsvinden wanneer ieder individu de disharmonie en het disfunctioneren kan waarnemen en zich afvraagt “wat heeft in mijzelf bijgedragen aan deze gebeurtenissen”, hoe schokkend of ongelooflijk ook. Wees je bewust van op angst gebaseerde gedachten en laat ze los zodra ze je bewustzijn binnensluipen. Wees waarheidsgetrouw en kijk zo eerlijk mogelijk naar binnen.

Jullie worden gesteund door de hoogste rijken van licht om alle negatieve en misplaatste energieën die jullie ervaren te transformeren. Leer om jezelf te koesteren. Leer jezelf en anderen te vergeven. Wees zacht voor jezelf en voor anderen terwijl je de knopen van illusie ontwart en jezelf bevrijdt van de beperkingen van de lagere dimensionale matrixen.

De energie is nu echt krachtig en biedt een nieuw begin aan. Jullie DNA wordt geactiveerd. Jullie ervaren een nieuw activeringsproces waar er een nivellering omhoog is voor alle mensen. Jullie ontvangen lichtcodes en downloads van een krachtige transformatie van kosmische activering.

Deze kosmische energie brengt de mensheid in een hogere octaaf. De mensheid gaat door een collectieve inwijding. Deze energie activeert en duwt de vele ongemakkelijke situaties die op dit moment in jullie wereld gebeuren.

Velen beseffen en weten diep van binnen dat deze wereld en de mensheid nooit meer dezelfde zullen zijn. Zo groot is de omvang van wat er gebeurt. Mensen moeten eenvoudigweg zonder weerstand vooruit gaan met deze verandering. Hoeveel lijden moet de mensheid hebben om vooruit te komen en te evolueren? Onthoud dat het volledig aan ieder van jullie is.

Dit is het ontwaken waarop jullie hebben gewacht en dat jullie hebben opgeroepen. Dit is slechts het begin. Dit proces van evolutie zal jaren duren, dus stap naar voren en stap in je goddelijke weten welke rol je in dit proces speelt. Dit is een opwindende tijd en we vieren het met jullie. Jullie kunnen niet ontwaken en vasthouden aan oude gedragingen en manieren van zijn die geen levensondersteunende acties en realiteiten ondersteunen.

De hoogste kwaliteiten in mensen komen naar boven door rampen en moeilijke tijden. Mensen helpen elkaar en tonen zorg en medeleven. Mensen beginnen hun verbindingen met elkaar en met de natuur te eren. Veel mensen verbinden zich met de natuurwezens en de elementalen. Zij beginnen zich te realiseren dat deze elementalen hun best hebben gedaan om de pijn van de mensheid te transformeren. Het is heel belangrijk dat de mensheid op Aarde begint te leven op een harmonieuze manier met andere levensvormen, natuurwezens en de elementalen.

Er worden studies gedaan die erkennen dat er een bewustzijnsveld is. Jouw gedachten zijn verweven met de wereld om je heen. Begin te overwegen dat bewustzijn iets is dat zich uitstrekt voorbij de grenzen van de fysieke schedel.

Jullie hebben de resultaten gezien waarbij grote groepen mensen die mediteren de cijfers van misdaad, zelfmoord en geweld hebben verlaagd.

Wanneer wij tegen jullie zeggen dat jullie onmetelijke kracht bezitten, is dit waar wij het over hebben. Jullie bewustzijn in combinatie met jullie gebeden en intenties kunnen en zullen helpen bij deze verandering die plaatsvindt. Jullie gedachten zijn krachtig. Jullie geest heeft een enorme invloed op jullie leven en jullie lichaam en ook op de wereld en de natuur om jullie heen.

Jullie zijn de nieuwe visionairs, de bruggenbouwers en de wegbereiders. Wanneer jullie dit nieuwe bewustzijn en dit nieuwe evenwicht vinden, bezitten en leven, zijn jullie de goddelijke superhelden waarvoor jullie hier gekomen zijn. Wees geduldig en liefdevol naar anderen die net wakker worden voor wie ze zijn of kunnen zijn. Jullie zijn al lang op dit pad en hebben je werk gedaan. Veranker wat je weet in je hart, zodat anderen je licht kunnen volgen.

Jullie zijn nooit alleen in jullie taak; wij zijn hier en ook de andere goddelijke wezens wachten op jullie oproep en verzoek om hulp. Wees in vrede en weet dat jullie geliefd zijn.

het ‘team’

©2021 Peggy Black. Alle rechten voorbehouden. Er wordt op gewezen dat het maken van video’s door anderen dan de auteur, het kanaal en de schrijver verboden is. U mag dit bericht delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, u de auteur vermeldt en deze copyrightvermelding en het webadres erbij vermeldt.

www.morningmessages.com  88 GRATIS berichten beschikbaar

Vertaling: Martien