vrijdag 22 januari 2021

Magenta Pixie en de Negen: "De snelweg is juist nog sneller geworden" / Magenta Pixie op Telegram, 20 Januari 2021

 Magenta Pixie en de Negen:
"De snelweg is juist nog sneller geworden"

Magenta Pixie op Telegram, 20 Januari 2021

Ik - Je zei dat het drie keer zo lang zou duren voor we het grote ontwaken en de onvermijdelijkheid zouden bereiken als Biden de verkiezingen zou winnen. Is dit nog steeds het geval?

Moeten we nu jaren en jaren wachten zoals ze de onvermijdelijkheid en dus de Ascensie hebben uitgesteld?

De Negen - Nee. Het is in feite het tegenovergestelde. Het grote ontwaken, de onvermijdelijkheid en de Ascentie zijn steeds sneller gegaan. Laat het ons uitleggen.

Het 'drie keer zo lange' uitspelen met een tussentijdse langdurige NWO-presentatie was de tijdlijn als gevolg van een werkelijke verkiezingsoverwinning. Dit was altijd van een zeer lage waarschijnlijkheid.

De dienst aan zichzelf-structuren wisten dit. De enige manier waarop zij konden hopen te 'winnen' was door middel van uitvluchten, corruptie en bedrog. Toen dit eenmaal had plaatsgevonden en een 'valse overwinning' was gecreëerd, duwde dit elke kans op een daadwerkelijk succes van de NWO volledig uit het waarschijnlijkheidsveld.

Dit is te wijten aan het feit dat deze acties geen stand kunnen houden binnen de hogere frequenties van de vierde en lagere vijfde dimensies die op dit moment jullie bewustzijnscreaties zijn op galactisch niveau.

Ware gerechtigheid is datgene wat op één lijn ligt. Maar om de waarheid over de hele planeet te brengen, moet de corruptie gezien worden, zodat elke geïncarneerde ziel op Aarde haar keuze kan maken, gebaseerd op het hoogste aanbod van informatie, zo je wilt.

Voorafgaand hieraan, een tweedelige geometrie, die altijd al voorbestemd was vanwege de Jupiter/Saturnus conjunctie op het December Zonnewende 2020 punt, op individueel niveau was aan de mensheid gepresenteerd als deel van hun vrije wil.

Dit geeft hen het recht om niet te weten. Zodra zij hun recht om niet te weten uitoefenen, trekken zij de overeenstemmende werkelijkheid naar zich toe, die zich op dit moment in jullie derde dimensie afspeelt.

Maar omdat de presentatie waarvan jullie nu getuige zijn gecreëerd werd door bedrog, corruptie en misleiding, kan het niet [zichzelf] in stand houden; daarom wordt de onvermijdelijkheid van degene die jullie Trump noemen als leider in politieke zin in alle tijdlijnen geduwd.

Er is nog steeds een veelheid aan mogelijkheden over hoe dit zich kan manifesteren, maar de dynamiek waar jullie naar kijken is afgestemd op ware gerechtigheid, waarheid, vrijheid, Nieuw Amerika, Atlantis Opkomst, Nieuwe Aarde, Excalibur, Koning Arthur, Christus Bewustzijn en kosmische wet.

Als antwoord op uw vraag kan ik daarom zeggen dat de onvermijdelijkheid, de grote onthulling en het grote ontwaken dichter bij u is gekomen en niet verder weg.

De kunstmatige presentatie van de valse Koning en Koningin zal niet standhouden. Zij die dit zien, dit vasthouden, dit weten, zijn degenen die dit creëren.

Dit blijft nog steeds op een kritische massa, want het zuivere hart straalt met lichtsnelheid over het kwantumgalactische veld dat jullie kennen als hyperspace. Het is gedaan, het zal gebeuren en zo is het.

Wij zijn het Wit - Gevleugelde Collectieve Bewustzijn van Negen

Bron

Vertaald: Martien