zondag 29 november 2020

Lord Melchizedek "Transformatie door Co-Creatie" / Gechanneld door Natalie Glasson

Lord Melchizedek "Transformatie door Co-Creatie" 
Gechanneld door Natalie Glasson - Originele bron: Sacred School of OmNa

Gegroet, ik ben Lord Melchizedek, ik ben de toezichthouder over het universele niveau. Het is mijn doel om het goddelijke plan en de goddelijke wil van de Schepper te verspreiden in het Universum van de Schepper op een universeel niveau dat door het galactische niveau, het zonne-niveau, het planetaire niveau en naar de Aarde stroomt.

Ik wil vandaag een inzicht en een proces met je delen dat jouw transformatie en jouw ascensie en meesterschap zal aanmoedigen en bevorderen. De Schepper verdeelt de energie van co-creatie. Dit is de synthese van energieën of de eenheid van energieën om te creëren, om zich te manifesteren, hetzij fysiek hetzij energetisch. Co-creatie is de synthese van energieën, de eenheid van energieën, het is ook het synthetiseren van jouw energie met die van de Schepper. Wanneer je jouw energie synthetiseert met die van de Schepper en jezelf vooral afstemt op de vibraties van de Schepper die de manifestatie die jouw wensen en het willen ervaren zullen ondersteunen, dan belichamen en uit je co-creatie. Niet alleen wenst de Schepper dat jouw energieën synthetiseren om zich te manifesteren, om jezelf te synthetiseren en uit te lijnen met de energie van de Schepper om zich te manifesteren. Je wordt ook uitgenodigd om te co-creëren met anderen op Aarde, of je nu co-creëert met mensen, met dieren, met de natuur, met de elementen, de elementalen of met jouw gidsen. Er zijn meerdere mogelijkheden om te co-creëren met anderen.

De aanmoediging om te co-creëren stelt jouw in staat om te ontdekken wat je moeten geven, uitstralen en uitzenden en hoe je een verschil kunt maken in jouw eigen werkelijkheid en in die van anderen. Het zal je toestaan om een diepere verbinding met de Schepper te ervaren en meer en meer te begrijpen hoe de Schepper zich via jouw uitdrukt. De energie. de aanmoediging en intentie van de Schepper ondersteunen een ontwaken van eenheid vooral op de Aarde. Het denkproces manifesteert zich hoe ik van dienst kan zijn en door dienstbaar te zijn en te co-creëren zul je de transformatie ervaren die je wenst te ervaren. Door co-creatie en synthese zul je de ascensie transformatie ervaren die je wenst.

Ik, Lord Melchizedek, vraag jou of je op dit moment een transformatie in jouw spirituele groei en ascensie zou kunnen ervaren, wat zou die transformatie dan zijn? Hoe zou het verschijnen in jouw wezen en jouw realiteit? Het begrip kan direct tot je komen, het kan enige tijd duren om zich te ontwikkelen in jouw wezen, beide zijn gepast. Wanneer je de transformatie begrijpt die je wilt ervaren en die beschikbaar is voor je dan door simpelweg de transformatie te ervaren of simpelweg te erkennen, zet je de intentie uit en zet je de energie, de manifestatie van de transformatie in beweging. Het is aan jou om te overwegen, als de transformatie jouw doel is, de belichaming, welke co-creatie nuttig zou zijn om te ondersteunen, om van dienst te zijn en om de transformatie te laten plaatsvinden, om te manifesteren. De co-creatie inspiratie zal komen van binnenuit jouw wezen, van jouw innerlijke leiding en innerlijke waarheid. Het kan iets zijn dat je een tijdje hebt willen doen, of het kan iets nieuws zijn en in een heel andere richting gaan dan je eerder hebt ervaren. Je hebt de mogelijkheid om twee energieën van de Schepper te synthetiseren en te belichamen. Bijvoorbeeld, misschien heb je harmonie en evenwicht nodig en ontvang je deze twee energieën van de Schepper, laat je ze synthetiseren in jouw wezen en laat je deze energie delen met de Aarde, Moeder Aarde, de mensheid en alle wezens.

De tweede optie is misschien dat je wilt co-creëren met de Schepper. Je vraagt binnenin om verbinding te maken met een aspect van de Schepper binnen jouw wezen dat bereid is om de transformatie met jou te co-creëren en je nodigt dit aspect van de Schepper uit om de energie, de uitlijning, het inzicht dat nodig is, voort te brengen. Dan vraag je wat moet ik aan deze co-creatie schenken? Het kan een energie zijn, het kan een actie zijn, het kan een intentie zijn. Tijdens de stille tijd of meditatie kan de energie van de Schepper aan je worden overgedragen en datgene wat je aan dit proces wilt geven. Om te synthetiseren en te versmelten in jouw wezen, hou je gewoon de intentie vast, de synthese, de co-creatie vindt plaats in jouw wezen. Als je dit observeert kun je inzicht krijgen in hoe je van dienst kunt zijn als je co-creëert met de Schepper, het is vaak dat de Schepper actie wil ondernemen. Een fysieke expressie van de co-creatie, zodat je geïnspireerd kan worden over de actie die nodig is.

Er is nog een laatste aspect van de co-creatie. Gewoon vragen binnenin, met wie ik moet co-creëren om deze transformatie te manifesteren, niet alleen voor mezelf maar ook voor anderen en een inzicht te laten ontstaan in jouw bewustzijn. Misschien is er een gids, misschien is het een aspect van de natuur, Moeder Aarde, of misschien is het een vriend. Je vraagt eenvoudigweg "met wie ik moet co-creëren om deze transformatie te manifesteren en het inzicht zal komen". Wanneer je je met een ander manifesteert kan het zijn dat je je energieën van hart tot hart moet verbinden, omdat je energie van jouw hart naar de ander stuurt en zij energie van hun hart naar jou sturen. Als het een fysiek wezen is, en zelfs als het een energetisch wezen is, kan het nodig zijn om te discussiëren om te ontdekken wat je gaat co-creëren om de transformatie te manifesteren.

Als je met een fysiek iemand werkt, kan het zijn dat je de transformatie die je wilt manifesteren wilt beschrijven en dat je hen wilt uitnodigen om dezelfde intentie, een soortgelijke intentie te hebben of om hen te helpen met jouw transformatie en dan kun je co-creëren met hun transformatie. Deze tijd en de energie en intentie die voortkomt uit de Schepper is verbonden met co-creatie, om eerlijk te zijn gaat het allemaal om het experimenteren met de energie en het concept van co-creatie om die natuurlijke energieën, natuurlijke instincten en natuurlijke innerlijke begeleiding weer op te wekken, evenals het vermogen om te co-creëren die aanwezig is binnenin jouw wezen, en is eeuwig aanwezig geweest. Nu steeds meer mensen over de hele wereld het proces van co-creatie zelfs beginnen te overwegen en het slechts iets kleins hoeft te zijn, hoeft het geen groots plan te zijn. Deze energie van eenheid, de synthese en het ondersteunen van elkaar, zal over de hele wereld vele wezens beginnen te beïnvloeden.

Dit is essentieel op dit moment, omdat de zielen en wezens op Aarde moeten weten dat ze niet alleen zijn. Er is behoefte aan zielen en wezens die begrijpen dat ze verbonden zijn met de vibratie, het netwerk van licht dat de Schepper is, in feite met alle zielen en alle wezens. Ze zijn een krachtige bron en kunnen actie in de wereld creëren. Het proces van co-creatie stelt je ook in staat om te beseffen dat je wel degelijk macht hebt in jouw werkelijkheid en dat je in manifestatie kunt brengen wat je wilt en verlangt. Vaak voelen zielen zich hulpeloos op de Aarde dat ze hun realiteit niet kunnen beïnvloeden en de realiteit van de Aarde niet kunnen beïnvloeden. Dit is gewoonweg niet het geval, je hebt de kracht; je hebt alles wat je nodig hebt om een verbazingwekkende impact op de Aarde te creëren voor jezelf en voor anderen. Dit proces in intentie lost ook de energie, het geloof, het gevoel van afscheiding vooral bij de Schepper op. Ik moedig je wel aan om te ervaren en te experimenteren en te verkennen met deze energie van co-creatie die voortkomt uit de Schepper.

Ik, dank je,

Ik ben Lord Melchizedek

Vertaling: Martien