vrijdag 27 november 2020

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ "Je goede Karma komt naar je toe" / Gechanneld door Daniel Scranton - 25 November 2020

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ 
"Je goede Karma komt naar je toe" 
Gechanneld door Daniel Scranton - 25 November 2020 

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij dat we ons met jullie allen kunnen verbinden. 

We zijn opnieuw onder de indruk van de mensheid, omdat jullie hebben laten zien dat je meer kracht in je hebt dan iemand hier in de hogere sferen had kunnen hopen. Het feit dat jullie er op dit moment nog steeds zijn, is enorm. Jullie houden de ruimte voor het hele collectief vast, hoe moeilijk het ook voor jullie is om er zelf te zijn.

Je doet dit terwijl je doorgaat met het opruimen van je eigen trauma’s, en tegelijkertijd te maken hebt met je eigen ascensiesymptomen. We hebben het grootste respect voor degenen onder jullie die wakker zijn en die er zijn omdat je wilt helpen en omdat je de grootste reis wilt ervaren die je in een fysiek lichaam kunt maken.

Nu heb je ook recht op de hulp die je krijgt. Wij, en de andere wezens en collectieven die je helpen, doen dit omdat je onze hulp hebt verdiend. Je hebt goed karma en je hebt zoveel van het gebrek, de negativiteit, de ziekte, het verlies, en alle zeer uitdagende emoties doorstaan, en de weegschaal moet in evenwicht zijn in dit universum van dualiteit.

Sommige mensen vragen zich af wat het nut is van lijden. Welnu, hoe meer je lijdt, hoe meer extase er op je afkomt, want die extase moet worden gecreëerd als reactie op je lijden om een evenwicht van energieën te behouden in dit prachtige universum van ons. Die extase is van jou en van jou voor het oprapen. Het is specifiek voor jou bestemd, degene die het heeft geschapen, degene die zoveel heeft geleden en verdragen als jij.

Jullie zijn degenen met wie we nu praten, want ook al zijn jouw ervaringen in dit leven niet zo slecht geweest in vergelijking met die van anderen, je hebt het ergste meegemaakt van wat je nu op je wereld ziet. Alles wat buiten je is, zit binnenin je.

Nu kun je de vruchten plukken van al die creaties, maar je hier hebt wel wat hulp bij nodig. Je hebt hulp nodig om te geloven dat alles wat je hebt opgeroepen nog steeds bestaat. Je hebt wat hulp nodig om je open te stellen om het te ontvangen, en je hebt wat explosies van hoogfrequente energie nodig om ervoor te zorgen dat je er een match mee wordt. En dus komen er helpers zoals wij opdagen, en we zullen blijven verschijnen.

We gaan nergens heen. We gaan ervoor zorgen dat iedereen de goodiebags ontvangt die naar hem of haar onderweg zijn. En raad eens? Dit doen jullie hogere zelf en spirituele gidsen ook. We werken allemaal samen om jullie leven beter te maken, niet alleen voor degenen die wakker zijn.

Maar zeker, het ontwaakte collectief leidt de weg. Jullie geven het voorbeeld dat jullie moeten geven en dat nodig is voor de anderen die nog niet helemaal wakker zijn. Maar maak je geen zorgen. Er komen meer massa-ontwaken en je zult je niet meer zo eenzaam voelen als je lange tijd hebt gedaan.

We zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke