zondag 29 november 2020

Energie-update door Saint Germain / The Galactic Federtion / 28 November 2020



28 November 2020 


Energie-update door Saint Germain 

′Geliefde broeders en dierbare vrienden′.

Ik heb je al een tijdje niet meer rechtstreeks tot jullie gesproken, via dit kanaal. Maar vandaag werd ik gevraagd door onze Ngari, om hen exact en veel waarheid te vertellen, wat er op dit moment op Aarde aan de hand is.

Zoals jullie weten, doet PRESIDENT TRUMP er alles aan om NESARA te implementeren op het INTERNE NIVEAU IN DE VERENIGDE STATEN, en GESARA op het GLOBALE NIVEAU, in de 209 landen die deze wet hebben ondertekend.

Het is ook grotendeels het bereiken van ′ DRAIN THE SWAMP ′ waarin Amerika, met de discrete hulp van:

- de Galaxy Federatie van de Vrije Werelden,

- De Geascendeerde Meesters,

- De Alliantie - bestaande uit BRICS-landen: (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika).

De Noord-Amerikaanse troepen zijn al in verschillende landen om elitaire leden van de ′diepe staat′ te arresteren die in die landen wonen.

Het Amerikaanse leger heeft ook meer dan 500 duizend kinderen gered, slaven van deze zieke mensen uit de satanische elite van de wereld.

Het heeft ook de Republiek in de Verenigde Staten hersteld, die daarmee ophoudt een particuliere onderneming te zijn, in handen van een paar Cabal-families.

Ook bewijst het de terugkeer naar de ongerepte, oorspronkelijke Amerikaanse Grondwet, in wind en het getij. HET HEEFT EEN NIEUWE MUNT gecreëerd, DE UST, die alleen door de UNITITED STATES Treasure kan worden uitgegeven.

Om deze reden heeft TRUMP AMERICAN TREASURE GECREEERD, MET RENO HEADS IN RENO, VERWERPT DE MACHT VAN DE FED, welke federaal niets had, aangezien het PRIVÉ EIGENDOM was, ook geen reserve, en ZIJN TAFEL VAN DIRECTEUREN werd benoemd door LOS ROTSCHILD en ook het verstrekken van geld als ze dat wilden. Dit alles is in geen geval meer toegestaan. En de nieuwe munt wordt volledig ondersteund door echte rijkdom.

Binnenkort zullen de andere landen Gesara inzetten en dan zal er één enkele munt zijn, ondersteund door echte rijkdom. En het zal digitaal zijn, want het zal deel uitmaken van het Quantum Financial System (QFS), dat al werkt, hoewel het nog niet bekend is gemaakt.

Hoewel hun duivelse plannen worden onthuld met de bedoeling ze te vrezen, moet je hier niet over nadenken. QUANTIC COMPUTERS die al gebruikt worden zijn uitgerust met een ALIENIGEN TECHNOLOGIE, ONBEKEND OP AARDE, bewogen door plasma en tachionische energie, en bezitten tevens Kunstmatige Intelligentie.

DE CABAL KAN NOOIT DAT SYSTEEM HACKEN, noch het witwassen van geld bevorderen, noch stelen van burgers.

JULLIE HEBBEN ALLEMAAL JULLIE EIGEN REKENING, EN JULLIE KUNNEN DIE REKENING VRIJELIJK MANIPULEREN. Omdat de kwantumcomputer onmiddellijk en in real time elke poging tot fraude, diefstal of wat dan ook detecteert en de gevraagde transactie automatisch blokkeert. Ik vraag jullie, mijn vrienden, om niet bang te zijn of bevreesd te zijn.

Ik verzeker jullie dat jullie en jullie families veilig zijn. NIEMAND ZAL ZONDER GELD KOMEN TE ZITTEN VOOR HUN LEVENSONDERHOUD EN FAMILIE.

DE CABAL IS AAN HET PROBEREN OM ZIJN MACHTTE BEHOUDEN EN GEEFT ZIJN LAATSTE KRACHTEN AF, en past een globaal ′VERBRAND LAND′ beleid toe. OF HET ZIJ, ALS DE PLANEET NIET ONDER ONZE HEERSCHAPPIJ STAAT, KAN NIEMAND HET HEBBEN. Maar hun kracht raakt op, en dat weten ze. Elke dag is er een nieuwe overwinning van het Licht. Er zijn elke dag meer arrestaties.

Het grootste deel van die planetaire elite zit al achter de tralies in Guantanamo. Of onder huisarrest. Wij staan hun aanval op de mensen niet meer toe, en wij hebben elke poging tot een derde wereldoorlog geëlimineerd.

De Galactica heeft al het atoomarsenaal van de Aarde geneutraliseerd. Plus, ZIJN DEEL VAN NESARA en GESARA, HET EINDE VAN ALLES EN ELKE OORLOG OP DIE PLANEET. Inclusief een internationale wapenstilstand. Van nu af aan zullen alle volkeren van die planeet in vrede en harmonie met elkaar leven.

Kortom, er zullen geen oorlogen meer zijn. Elke burger zal meer dan genoeg hebben om een dak, voedsel op tafel en gezondheid voor iedereen te hebben. Of je nu een baan hebt of niet, er zal altijd geld op je rekening staan.

De rol van de banken zal een heel andere zijn. Met het nieuwe financiële systeem zal er sprake zijn van kwijtschelding van alle bankschulden. Ze zijn al begonnen met het kwijtschelden van de schulden van de armste landen.

Hypotheek- en crediet- of debetkaartschulden worden sowieso kwijtgescholden. Het zal een manier zijn om mensen ten minste een deel waarvan ze tijdens hun leven van zijn beroofd terug te geven.

Water-, licht- en verwarmingsrekeningen zullen worden verwijderd door bijvoorbeeld het vrijgeven van vrije energie patenten. Energie wordt vrij en vrij voor iedereen, waar ter wereld je ook woont. Plus, de inkomstenbelasting wordt geëlimineerd.

Er komt één enkele belasting van 14 % op consumptiegoederen, met uitzondering van medicijnen, voedsel, huizen of tweedehands auto's, en vooral op alles wat eerst nodig is voor het leven op aarde.

IEDEREEN ZAL REPLICATIE MACHINES HEBBEN DIE ONMIDDELLIJK ALLES KUNNEN REPLICEREN, OF HET NU GAAT OM VOEDSEL, KLEDING OF WAT DAN OOK. In feite zal het leven heel anders zijn dan alles wat ze hebben gekend.

De Aarde zal een volwaardige Melkweg samenleving hebben. Er zullen geen mensen meer zijn die honger lijden, geweld, of iets dat een lage vibratie vertegenwoordigt, omdat de planeet, die een levend wezen is, zich verplaatst naar de Vijfde Dimensie, met jullie erbij.

ER ZULLEN GEEN ZIEKENHUIZEN ZIJN, GEEN VACCINS, ZELFS GEEN ZIEKTE. Het is bijna zover totdat MEDBED's, of medische bedden, worden vrijgegeven aan het publiek, welke in een kwestie van minuten, alle en elke ziekte van vóór de toekomst zullen genezen.

Ieder mens zal zijn vrijheid terugkrijgen en een welvarend, rijk en gelukkig leven leiden. En dat alles ligt om de hoek.

Dus besteed geen aandacht aan de catastrofale visie op de plannen van Cabal. (Global Reset) Ze zullen niet worden uitgevoerd, dat verzeker ik u. IK VRAAG JULLIE ALLEMAAL OM DE VRIJHEID VAN HET ZIJN EN DE OVERWINNING VAN DE KRACHT VAN HET LICHT TE VIEREN, VANAF NU!!!

WORD WAKKER VOOR DAT NIEUWE EN PRACHTIGE LEVEN VAN VRIJHEID, DAT OP JULLIE WACHT. EN WEES GELUKKIG!!! GEEF DE ANGST OP EN VERVANG DAT GEVOEL VOOR LIEFDE. Ik laat jullie achter met al mijn liefde voor ieder van jullie. JULLIE ZIJN NIET ALLEEN EN DAT ZULLEN JULLIE OOK NOOIT ZIJN.

IK BEN JULLIE BROEDER EN VRIEND ADAMUS SAINT GERMAIN.

Gechanneld door Ngari

Vertaling: Martien