vrijdag 27 november 2020

Kosmische energie update 5D portaal Vrijdag 27 November 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Kosmische energie update 5D portaal
Vrijdag 27 November 2020

We hebben de hele week al te maken met een duizelingwekkende -in snelheid toegenomen-, hoogfrequente energiegolven!

Vandaag is de TSUNAMI 5000x in kracht toegenomen; veel druk op de spieren, ledematen ,skelet. Ze drukken en duwen ons middels het cranio sacrale ruimte letterlijk in de juiste aardse vorm zoals we bedoeld zijn. Hierbij laten we vele vervormingen los vanuit onze diepste bindweefsel lagen. Dit geeft celvernieuwing! Dit veroorzaakt ook de extreme koude aanvallen.

SR pieken tot full spectrum = 43 Hz bandbreedte; geeft opschoning van je hartruimte= de kamer van je ziel. De draaisnelheid van je thymus neemt razendsnel toe en oude zelven vliegen je om je oren vol met oud zeer . Je thymus is je kernkrachtcentrale!

Zonnestormen sinds gisteravond KP3= "'zenuwstormen"die razen door je energieveld -blueprint- en je van links naar rechts doen slingeren om zo de aangeslibde duistere energie mee te sleuren in een rap tempo! Daardoor zijn we nu snel overprikkeld en super geïrriteerd, onrustig en gestrest incl hartritmestoornissen.

Hoe sterker en intenser de zon-activiteit hoe meer je symptomen zullen opvallen en ervaren die een rechtstreeks gevolg zijn van bewegingsgolven van de Zon én in het Aardeveld.

Het geeft overbelasting van het zenuwstelsel, organen en klieren, lichte tot zware vermoeidheid (ook afhankelijk van de sterkte van de Vlammen, de snelheid van de Zonnewind, en de kracht van de Geomagnetische stormen), irritatie, emotionaliteit, hyperactiviteit, trage spijsvertering, diarree, spierpijnen, slijm en snotterig, druk op het hele skelet, extreme koude aanvallen, drukgevoelens en spanningsklachten middenrif, boeren misselijkheid, evenwichtsstoornissen, pieptonen, ruis horen, een ijl hoofd, spanning in de kaken, oor- of tandpijn, pijnlijke lymfeklieren met name aan de linker lichaamshelft en rechter onderkant van ons lichaam, benauwdheid alsof je in een hoge drukpan zit, niet goed door kunnen ademen= doordat je grote lymfezak rond je navel propvol zit door alle afval die nu vrijkomt.

Neem je rust en heb vertrouwen in je lichaam zodat je de afvalstoffen de kans geeft ze uit je lichaam te verwijderen, bij angst vernauw je je bloedvaten en stagneert het juist de afvoer.
Bij vertrouwen verwijd je de bloedvaten en stroomt de afval door!

Alsof we in een super glijbaan languit liggen en meegaan met de hoge snelheid al slingerend heen en weer tot we beneden zijn aangekomen, pffff dat was spannend en opwindend tegelijk.

We glijden door ons innerlijke binnenwereld heen met steeds grotere snelheid en slingeren door onze darmen die zich uitrolt langs de wervelkolom omhoog als een zwarte slang en eindig in onze mond, We willen gillen en schreeuwen want komt dit wel goed? vliegen we niet uit de bocht?

Uit je mond stroomt nu wat je ooit vasthield en je bekkenbodem strak een aangespannen hield door je mond te houden, door niet uit te durven stromen van wat er in jou leeft, in jouw binnenwereld.

Dan stroomt de shit=gifstoffen opgeslagen in de darmen [kinderbrein] er letterlijk uit door je emoties los te laten en er de ruimte aan te geven wat wij zolang onderdrukt hebben, en dan schreeuw je van angst of opwinding luidkeels en open jij letterlijk je mond en mag de spanningen eruit komen die je levenslang hebt vastgehouden.

Dit ontgift al je organen die een zij -deur vormen met je darmen die zich nu uitrolt en letterlijk omhoogkomt via je wervelkolom tot aan je mond!

Net als een pasgeboren baby dat doet, zo ontplooien zijn longen maximaal om het levenslicht toe te laten tot in iedere cel. Een baby drukt zich letterlijk en figuurlijk uit en houdt niet vast.

Dit geeft volledige ontspanning aan de anusspier ; de losse darm waarbij je veelvuldig losse ontlasting tot aan diarree krijgt= ontslakken van de vastgehouden emoties uit de kindertijd.

In de anusspier ligt de kundalini slang opgerold die nu ontwaakt en opstijgt via je wervelkolom tot aan je achterhoofd en schedel= je lengtespieren waardoor jij rechtop gaat lopen door de uitrekking van deze lengtespieren die aan de achterkant van je wervelkolom lopen vanaf je anus tot aan de onderkant schedel. Dan drukken wij ons -letterlijk- weer met gemak uit en hoeven ons niet in te houden in wie wij in wezen zijn, dan worden wij opnieuw geboren zonder obstakels en stromen wij uit de wereld in, laten onze stem horen en mogen we een boodschapper worden, daarom noemen ze dit wedergeboorte in een nieuwe jas, de oude jas spant ons inmiddels we krijgen amper nog lucht en drukken ons letterlijk amper nog uit! de oude jas houdt ons opgevouwen en samengedrukt tot we er krom van gaan lopen.
Durf alles eruit te gooien zonder schroom of schaamte....laat los.....het is puur de oude samengedrukte karmische ballast die je zo bevrijd en je steeds meer en meer gaat uiten wie je in wezen bent=uitstromen van al het hemelse licht dat ons nu overspoeld!

Lees ook de updates van Martha Krul, Hilde Heyn en Diederick va Lottum


Marjolein Ingrid Soulpursang