maandag 30 november 2020

Aartsengel Gabriel via Shelley Young


Aartsengel Gabriel via Shelley Young

Er vinden enorme energetische veranderingen plaats in zowel je lichaam (fysieke en lichte lichamen) als de planeet vanaf nu tot het einde van het jaar. Je ontvangt downloads van energie die vaak in een spiraalvormige beweging worden afgeleverd / ontvangen.

Het momentum van de collectieve ontwakende energie gaat nu ook snel vooruit, wat kan worden ervaren als een snelle voorwaartse energiebeweging gecombineerd met golven van ups en downs, maar je kunt het gevoel hebben dat je helemaal niet beweegt op persoonlijk niveau. Dit alles samen kan resulteren in veel verschillende symptomen!

U kunt zich gesterkt voelen door de energieën. U kunt angstgevoelens voelen als u een versnelde stroom ervaart. U kunt opwinding voelen, zelfs als u niet weet waar u heen gaat, omdat u voelt dat er doorbraken op u wachten aan de horizon.

U kunt duizeligheid, misselijkheid, desoriëntatie voelen of het gevoel hebben dat de grond onder u beweegt (net als bewegingsziekte als gevolg van de spiralen en opzwellen van energie), hoofdpijn, uitdroging, vermoeidheid, uitputting, hersenmist, grillige slaappatronen en hunkering bepaalde voedingsmiddelen.

Misschien voel je je overweldigd door de combinatie van dit alles! Als je bijzonder gevoelig bent, voel je misschien het ene met een onderstroom van het andere, of ervaar je je eigen reacties op de energieën gecombineerd met het voelen van de energie van het collectief.

Dierbaren, wat we willen dat jullie begrijpen, is dat jullie in de laatste duwtjes zitten van een volledig transformerend jaar dat ontworpen is om jullie in de energieën van het nieuwe te brengen. Dit lijkt veel op de versnelling van de intensiteit die u voelt in de laatste fasen van de bevalling. (Is het je opgevallen hoeveel van je ascensiesymptomen vergelijkbaar zijn met die van zwangerschap?) Het is echt opmerkelijk wat je doet! Je baart zowel een nieuwe jij als een nieuwe aarde. Adem in en blijf gefocust op wat er op dit moment nodig is.

Je beweegt je door versnelde energieën met een veel grotere wijsheid en acceptatie dan ooit tevoren op je planeet is gezien, een bewuste keuze tegelijk. Dit zijn de tijden waarop je hebt gewacht en wat je nu doormaakt, zal je goed voorbereiden om op en neer te gaan op het platform van de volgende opwindende fase van je incarnatie die in 2021 zal beginnen.