donderdag 26 november 2020

ENERGETISCHE UPDATE 25-11-2020 // Door Diederick Van Lottum


ENERGETISCHE UPDATE
25-11-2020 // Door Diederick Van Lottum


DE ENERGIE
Het was een weekend vol intense shifts. Verhogingen, het activeren van nieuwe kanalen, en blokkades die in beweging kwamen. Opnieuw, veel oud zeer wat vrij kwam. De energie transformeerde meerdere malen. En in het verloop van de week vinden hierdoor de fysieke upgrades plaats. Eerst stroomt de energie, hierna past het fysiek zich hier op aan.
Het is alsof we in een nieuwe fase zijn beland.. Nietwaar? Dat waarvan we de uitkomst nog niet voor ogen konden zien, is ons nu duidelijk geworden. Alsof we in de rust die we hebben moeten nemen de juiste antwoorden hebben gevonden. En zo werkt het als je het mij vraagt.
Ook “niets doen” kan zeer intensief zijn voor je innerlijke belevingswereld. En daarom ook oh zo belangrijk.
De afgelopen 48u waren het meest intens omdat vele van de nieuwe inzichten nu integreren. Worden benoemd, het wordt uitgesproken. En besproken. Daarmee krijgt het een plekje. Daarbij komen vaak veel emoties los. En vind het verdriet of de blokkade een weg naar het oppervlak om geuit te worden, en hiermee ook losgelaten.


DICHTER BIJ JE WARE ZELF

Dat is wat de afgelopen dagen in ons is geactiveerd.. Ons ware potentieel! Heb jij het ook gevoeld? Heb jij duidelijk voor ogen wie en wat je waard bent, en waar je heen wilt? Het is nog niet eerder zo helder geweest voor onszelf. Wie wij zijn, waar we voor staan, en de kracht die hiermee naar voren komt. Het is daadwerkelijk nieuw contact maken met je innerlijke kern. Contact met ziel, de blauwdruk van je bestaan.
Wat er van ons gevraagd wordt nu is om in alle zelfrespect, naar onszelf te kijken. Onze kwaliteiten te accepteren, en daarmee naar buiten te treden. Aarzel niet langer.. vertrouw op dat wat je intuïtie nu laat zien.

AANPASSINGEN
Vandaag is een mooie dag om alles wat niet langer in evenwicht is met jou binnenste kern, te laten vallen. Een plekje te geven.. om het los te laten. Er is zoveel om aan te grijpen en te accepteren als nieuwe realiteit.. dat we het oude echt niet langer nodig hebben. Durf die stap naar voren te maken. En met je nieuwe inzichten en innerlijke rust / contact met kern, naar buiten te treden. Het universum ondersteunt nu elke stap die je hierin maakt.

DE NIEUWE 5D ENERGIE
5D, een dieper contact met je hogere zelf ervaren. Een verbinding met alles dat leeft..
Dieper contact ervaren met mensen / dieren.. planten. De 5D energie komt sterker en sterker naar voren naar mate wij ons fysiek opnieuw uitlijnen om deze energie door ons heen te laten stromen. 5D is voor mij een staat van zijn. Een manier van bewustzijn (niet hoger - of lager) maar anders. Een andere kijk. Een open mind. Een blik zonder oordeel. Observatie, acceptatie, empathie, begrip, samenwerking, eerlijkheid, vloeiende stromingen van liefdevolle energie. Dat is 5D denken en doen. En dat kan iedereen praktiseren. De rest komt vanzelf.

HET NIEUWE CONTACT TUSSEN HOOFD EN HART
Wat ik zelf heel sterk heb ervaren de afgelopen maand.. is het opruimen van blokkades aan de voorkant tussen het hart chakra en de solar plexus. Er is bizar veel beweging geweest rondom het middenrif. Kokhals neigingen, gevoelens van braken, geen eetlust, of dat juist weer heel veel.. er is veel activiteit geweest rondom dit gebied.
Afgelopen week heeft mijn fysiek zich aangepast op de nieuwe doorstroming.. die deze klachten veroorzaakte. (eerst de energie, vervolgens het fysiek.) Wanneer je flinke pijn ervaart deze week, afgelopen week, of komende week.. in of rondom het middenrif kan ik dat herleiden uit het activeren van dit (energetisch) gebied.
Er is een nieuw krachtig centrum ontstaan.
Als ik diep ga voelen waarmee dit te maken heeft krijg ik volgende door: de communicatie tussen hoofd en hart is veranderd. We laten het ego (deels) los. Vooral de stukken die niet langer functioneren binnen onze persoonlijkheid.
Ik noem het ego.. maar zie het ook als onze “aangeleerde” persoonlijkheid. Gezien de energie ontzettend veranderd is. En sommige stukken echt meer kwaad doen dan goed.. worden deze in rap tempo losgelaten! Dit brengt veeel (soms onverklaarbare) emoties met zich mee.
De delen van de persoonlijkheid die nog wel effectief zijn voor onze huidige situatie, blijven bestaan. Ik geloof (niet meer) in het vernietigen van het ego.. dit doet echt meer kwaad dan goed. Het brengt te veel verwarring.. heftInge ervaringen, en veel onrust. Daarom is het belangrijk.. dat de persoonlijkheid op de juiste manier geïntegreerd wordt, en ook de juiste signalen van de ziel oppikt.
Dat is wat er nu gebeurt, we beginnen meer opdrachten / commando’s te accepteren van ziel, dmv onze persoonlijkheid. En dit is gelijk ook de reden van activatie in het middenrif gebied. Dit chakra / energie centrum, was nodig om de nieuwe vorm van energie naar boven (het hoofd - ego - persoonlijkheid) te brengen.
We leven dus veel meer vanuit het hart nu. De oude structuren worden losgelaten. Bij de 1 sneller en heftiger dan bij de ander. Maar we hebben hier allemaal mee te maken. Het zijn je geloofsovertuigingen, manier van denken over je zelf, gedachten patronen, manier van reageren uit angst - en oude denkwijze.. en noem maar op. We ervaren dit allemaal op ons eigen manier.
Tijdens dit proces komt ook veel slijm vrij. (Oud zeer, rommel, ontgiften van het lichaam..) ademhalingsproblemen kunnen zich voordoen. Het gevoel niet diep te kunnen ademen, uit het niets.. zonder enige aanleiding van andere klachten zoals bv verkoudheid. Ook kan het zijn dat de adem verstijft/bevriest. En het voor een moment lijkt het even alsof je doodgaat.. paniek! Dit is het afsterven van het ego/persoonlijkheidsdelen, waar je te sterk aan vast hield. Maar wat je nu niet langer dient. Dit kan zich ook uiten in paniek aanvallen (grip lijken te verliezen). Of in hyperventilatie, wat ook letterlijk een reset is voor de zenuwen in het gebied van het middenrif, door de nieuwe signalen van rust die zijn weg zoeken dieper naar de onderbuik. (Onderbuik - diepe buikademhaling).

ONZE NIEUWE UITDAGING..
Respectvol zijn naar onszelf. De nieuwe inzichten en manieren van handelen integreren in ons dagelijks leven. Wees zelf-verantwoordelijk. Gebruik je zelf-kennis. Alles wat niet vanuit het hart / ziel komt.. is geen onderdeel van je missie, maar kan een misleiding zijn van het ego. Wat graag in zijn vertrouwde zone blijft bestaan.. de uitdaging ligt voor ons klaar. We gaan dieper dan diep... in het contact met ons Zelf.

Thanks voor het lezen. En tot de volgende update.

Fijne avond iedereen!
Liefs Di.