zaterdag 28 november 2020

Er komt een nieuwe frisse wind aan / 26 november 2020 / Door Lilian Ferru


Er komt een nieuwe frisse wind aan 
Ik verwacht dat alleen Gods vreugdevolle dingen naar mij toe komen 
26 november 2020 / Door Lilian Ferru 


Lieve Jij,

Zondag was de laatste healing op afstand van Paul, voor dit jaar. Velen zagen, net als ik, innerlijk violette kleuren en werden opgetild naar andere dimensies van bewustzijn. Je zou het hemels kunnen noemen of paradijselijk. Er is vrede, rust, maar ook inzicht, en een steeds dieper begrip van wie en wat jij bent. Zoveel dankjewel voor de hartverwarmende reacties en ook de donaties voor het Angelfonds. Dan weet ik dat er een netwerk is van liefde, dat is wat mij ontroert en raakt. Met z’n allen zijn we niet alleen.

Ik dacht, tijdens de healing, steeds aan de les van die dag van ‘Een Cursus in Wonderen’: ‘Jij bent voor eeuwig een gevolg van God’. Ik zag mezelf als een zonnestraal, afkomstig van de zon, geplaatst hier op aarde, om juist op de plek waar ik me bevind het licht uit te breiden. God, wat voor mij de Bron is, is natuurlijk zoveel meer dan de zon. Ik bedoel het symbolisch. De Bron is onze Oorzaak, wij zijn het gevolg. Er is geen onderscheid. Er is geen kloof tussen jou en de liefde die je geschapen heeft. Voor iemand die in afscheiding gelooft is dit niet te bevatten. Och, het maakt ook niet uit. Iedereen bevindt zich op z’n eigen niveau van bewustzijn. Een kind kun je toch ook niet kwalijk nemen dat hij niets van hogere wiskunde weet?

Het universum is geduldig. De waarheid zal ooit tot iedereen doordringen. De uitkomst is ‘at the end’, voor iedereen hetzelfde. Zelfs de bangste mens gaat zich ooit weer herinneren wie hij of zij is. Als ik er werkelijk van doordrongen ben dat ik in volmaakte heiligheid leef, dan is het onmogelijk om wat dan ook te vrezen. Dan voel ik mededogen voor al die mensen die zowat stikken met mondkapjes op. Of al het winkelpersoneel dat puffend achter de kassa zit en deze kwelling de hele dag moet verdragen. Waar is de compassie? Als we werkelijk zo begaan zijn met de ander, waarom staan we dit toe? Als ik belangstellend naar het welzijn informeer, hoor ik steeds meer geluiden dat men het zo beu is en toch gaan we maar door. Wanneer is het genoeg?

Onlangs kwam ik een huisarts tegen. Ze was helemaal over haar toeren door de nare sfeer waar ze zoveel mee te maken heeft en hoe de angst heerst. Het coronabeleid vond ze een belediging van haar intelligente. ‘Wat als iemand het mondkapje niet kan verdragen? Kan men dan bij jou terecht voor een medische verklaring?,’ vroeg ik.

‘Joh, het is helemaal niet zeker dat het ervan komt.’ Ik wilde niet al te veel aandringen, ze kwam al tureluurs over. Zo geloofde ze niet dat vaccinaties eventueel verplicht kunnen worden gesteld, hoewel ze erbij vertelde dat niemand in haar professie nog serieus wordt genomen. Dat belooft wat.

En toch heb ik goede hoop voor de toekomst. Als je het mij vraagt zal het niet lang meer duren voordat de meerderheid gaat inzien hoe enorm we zijn bedrogen. Hoe de media ons bespeelt, hoe tv staatspropaganda is, hoe de politiek vooral met de eigen agenda begaan is, hoe het welzijn van het volk wordt verkwanseld. Dit alles dwingt ieder van ons om een keuze te maken. Ga ik voor de waarheid of de leugen? Ga ik voor de liefde of de angst? Aan welk draagvlak geef jij je energie?

Ik had al bekend dat ik weer flirt met de astrologie. Op het mondiale vlak is er wel degelijk een invloed van de planeten. Maar vanuit het universele perspectief kan geen enkele planeetstand jouw gemoedstoestand bepalen. Wat dat betreft is het alsof ik me in twee werelden bevind. Wat weer typisch is voor het sterrenteken tweelingen. Hoe dan ook, (voor wie me nog kan volgen), vanaf 21 december waait er een nieuwe wind. Jupiter en Saturnus verlaten het teken steenbok en maken de overgang naar Waterman. Dit luidt een nieuwe periode in, er waait een frisse wind met totaal andere inzichten. De druk gaat van de ketel, de vrijheidsdrang neemt toe, het collectief komt in beweging. We komen dingen te weten die onze wildste fantasieën overstijgen. Het zou zomaar kunnen dat de hele zeepbel uit elkaar spat, dat de oude wereld verdwijnt, en er een massaal ontwaken plaats vindt. Je zou het kunnen zien als een blikseminslag. Alles wat we voor waarheid aanzagen, blijkt iets heel anders te zijn. Dat wat steeds verborgen was, komt in deze eindfase aan het licht. Ja, het is een eindfase, want waterman staat altijd voor iets nieuws.

En terwijl we zien hoe de oude wereld van oordeel, schuld, en manipulatie onder onze ogen verdwijnt, blijven we bij onszelf. We zijn toeschouwers, we wachten op instructies, op impulsen, ingevingen, zodat we onze plaats in het geheel kunnen innemen. Ieder heeft zijn eigen unieke functie in dit verhaal. Mijn taak is om deze nieuwsbrief te schrijven. Ik krijg er geen salaris voor en dat maakt me ook niet uit. Mij gaat het erom dat je de moed niet opgeeft en eeuwig trouw bent aan jezelf. Daarbij is het Paul die mij inspireert en de weg wijst: ‘Eén met de Bron en niets anders!’ De waarheid is zo eenvoudig dat het verstand het amper bevatten kan. Maar toch, als je met iemand zoals Paul samen bent, is er geen ontkomen aan.

Waarom gebeuren de dingen zoals ze gebeuren? Ik heb geen idee. Onze puberende katjes beginnen geslachtsrijp te worden. Katertje Baghwan maakt nogal een herrie, met klagend gemiauw. Hij wil seks, is niet te houden, en tot overmaat van ramp is Lisa de eerste keer krols en piept ook de hele dag. Er zit niets anders op dan ze tijdelijk apart te houden. Ik weet waarom ik dit doe. Lisa is nog te jong om zwanger te worden. We moeten nog even wachten, maar ja, dat snappen deze schatjes niet, dat er een Plan achter zit. Zo is het met alles. Wij hebben geen idee wat er gaande is. Daarom kunnen we het oordelen maar beter achterwege laten en gewoon vertrouwen dat alles ten goed gebeurt.

Ik zou zeggen: ontspan. Nu de zon in boogschutter loopt, voelt het al lichter. Laten we eens kijken of de astrologie klopt. Zelfs als dat zo is, kun je de sterren ontstijgen. Om het simpele feit dat jouw Zelf heer en meester is van het universum. Dat is geen hoogmoed, dat is waarheid. Als we toch eens wisten hoe groots we zijn, dan zouden we dansen, blij zijn, elkaar omarmen, knuffelen, en pure vreugde zijn. Dat is het enige dat telt, ertoe doet, waar het in het leven om gaat. Ik verwacht dat alleen Gods vreugdevolle dingen naar mij toe komen. Hoe zou het zijn, als je dit werkelijk gelooft?

Liefs Lilian.

Dank aan iedereen die zich zondag heeft afgestemd. Dank voor alle lieve e-mails, dank voor de donaties aan het Angelfonds. Met kerstmis maken we weer onze traditionele ronde en kloppen aan deuren bij gezinnen die het moeilijk hebben. Kun je iets missen? Elke donatie wordt enorm gewaardeerd. Door het jaar heen zijn er zoveel lieve mensen die hun hart hebben laten spreken. Soms doe ik een beroep op mijn netwerk. Help! Er is hier iemand die bijna verdrinkt. Steeds zijn de reacties overweldigend. Als ik dan al huil, dan is het hierom. Om de compassie, het mededogen, de betrokkenheid. Dan weet ik: ik ben niet alleen. Ik word gehoord en ja, niemand is alleen. Ik getuig van de liefde die er is, omdat ik weet hoe groot het hart van de mens is. Dus ik zeg dank aan allen voor het licht dat in jou leeft. Voor jullie steun dat ik dit mag doen. Dankjewel voor het vertrouwen.

De healing van 20 december is vol. In januari is er een healing om onze intenties voor het nieuwe jaar te bekrachtigen. We kunnen maar één ding wensen: ‘Ik wil dat er licht is!’ De datum wordt nog bekend gemaakt. Daarna, te beginnen met februari, is er voorlopig elke twee zondagmiddag van de maand, een healing in het Chill Out House van Benigna Consten, in Brunssum.

Heel af en toe geven we een privé healing. Het is een intense ervaring waar we met jou de diepte in gaan en de hoogte verkennen. Je bent welkom, alleen, met je partner, met je gezin, met vrienden of kinderen. Informeer naar de mogelijkheden.

Er is nog een laatste kleine oplage van de Roos op Hoop verkrijgbaar. Het is een uniek sieraard, dat tot verwondering oproept. Niets is wat het lijkt. Juist nu in deze tijd is het mooiste dat je kunt bieden hoop en vertrouwen. Wil je dit nog voor kerstmis in huis? Bestel dan nu. In januari stop ik met de verkoop, omdat ik dan weer een nieuw boek wil gaan schrijven.

Bekijk ook de laatste video met een impressie van de healing, met als thema: ‘Het laatste oordeel’.
youtube.com/watch?v=ayWB5hLd85o

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.

Donaties voor het Angelfonds.

Dank aan iedereen die ons helpt te helpen.
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A