zondag 3 november 2019

Update Energie Portaal 5e Dimensie Zondag 3 november 2019..Marjolein Ingrid Soulpursang

Update Energie Portaal 5e Dimensie
Zondag 3 november 2019...


ONGELOOFLIJKE EN ONGEKENDE TSUNAMI GOLVEN van hoogfrequente energie bereiken ons. De tsunamigolf heeft zich nog eens met een getal van 48 nullen opgebouwd. We worden overspoeld met dit prachtige, krachtige Goddelijke licht dat ons diepste zelf [bekkenbodem] zuivert. 
Een SR van 49 Hz met witte Schumann vlakken tussen 12-17 uur [binnendringen van de energie tot in de kern van iedere cel, trilt oude energie en herinneringen aan vorige levens in 3D los].
Voelbaar als een drukgevoel, alsof je onder druk staat van iets of iemand van buitenaf. 
Alsof er iemand op je hoofd zit en je dwingt te doen wat hij wil volgens zijn denkprogramma's, doe je het niet dan gaat hij op zwart/ negatief worden en kan je een ongelooflijk rotgevoel en angst aanpraten tot aan volledige paniek. Ons stamhoofd reageert vanuit de oude 3D hologram/programmering.

Ons hoofd staat letterlijk op de stam= hersenstam oftewel ons reptielenbrein die ontwaakt en is de plek van het pure en onschuldige kindje. Uiteraard reageert onze ''stamhoofd'' in paniek nu zijn wil niet geschiedde= geeft reflexmatige spanningsklachten, stress dus en benauwde oppervlakkige ademhaling, hartritmestoornissen, maagklachten en opgezwollen buik. 
Dit zijn de automatische reflexen bij vechten/vluchten. Onze stamhoofd zendt voortdurend impulsen uit in ons bewustzijnsveld [chakra5] allerlei prikkels/impulsen vliegen ons nu om de oren, allerlei lagere frequenties van denken-doen, hebzucht, materialisme en een enorme behoefte aan "zoetigheid". Het wil een voortdurende bevrediging van zijn behoeften en is snel weer "'hongerig, knagerig en onvervuld".[voelbaar aan de maag] Loop nu maar eens door een grote supermarkt of shoppingcentra! We willen er zo snel mogelijk wegkomen, het vervult ons niet langer. We voelen de behoefte aan stilte, eenvoud, rust en inkeer, licht verteerbare kost zowel geestelijk als lichamelijk!
We zoeken onze ware zelf weer, alleen dat geeft ons de vervulling waar we zolang van afgescheiden zijn geweest toen we ons gingen aanpassen aan de maatschappij en aan de omgeving. We onderwierpen ons aan het stamhoofd uit angst voor ellende, drama en afwijzing, het niet geaccepteerd worden door de kudde en uitgestoten worden. Alleen, uitgestoten en eenzaam op de wereld.
Dit kun je momenteel allemaal ervaren nu we de grote lege ruimte bereiken, de atmosfeer van de aardse lagen waarin wij ons letterlijk begeven als we indalen met ons ziele -lichtlichaam in ons aardse pak en volledig onze eigen plek weer gaan innemen zoals we van oorsprong bedoeld zijn. Onze diepere lagen worden gezuiverd van al het overbodige met een lage en toxiche trilling, bv laagwaardige voedingstoffen, materialisme om de grote leegte mee op te vullen.
Ik herken het aan het opgejaagde drukdoenerige gevoel alsof ik alles tegelijk heb te doen, stress dus. De hoge frequenties werken met onze hersengolven en we mogen leren te schakelen van denken-naar voelen -naar zijn=stillpoint.
We worden uitgedaagd, beproefd, heen en weer geschud, losgetrild als bij een aardbeving waarin we alles kwijtraken en opnieuw hebben te beginnen! 
We dalen momenteel heel diep in en het kan je een doods gevoel geven, een gevoel dat het einde nu wel nabij zal zijn voor jou. Dit is puur het verstopte kanaal [Nervus Terminalis de 13 hersenzenuw] dat nog veel shit [darmen=kinderbrein] heeft op te ruimen van vele generaties en levens, opgeslagen in je celgeheugen. Moeder aarde perst alles uit deze cellen, tot we vervult zijn met kristalhelder licht!
De donkere nacht vd ziel, we dalen diep in=descensie om vervolgens hoog op te stijgen=ascensie. We kunnen pas ontwaken als we dit allerdiepste [bekkenbodem] punt in ons lichaam hebben bereikt wat een gevoel kan geven van doodgaan om van daaruit op te stijgen. Zelf heb ik 3 dagen achtereen 24/7 koude rillingen gehad, echt diepvrieskou ervaren= doodse energie die opgeslagen lag en vrijkwam bij mij, ik vond het heel vermoeidend vanwege het voortdurende rillen en trillen daarbij.
Symptomen, drukgevoel op je hoofd,nek borst en vervolgens druk op de hele wervelkolom= het gezag of stamhoofd met zijn reflexen; hartkloppingen en ritmestoornissen door het zenden vd vele impulsen vanuit het hoofd, grieperig, diepvrieskou 24/7 ervaren, koude rillingen, beven, shaken, trillen en rillen=verschuiving van oude energie uit de cel wat spierpijnen geeft en het rillen, trillen veroorzaakt, moe tot uitgeput zijn,wazig zien, suizende en piepende oren, het daglicht amper verdragen kunnen en blij als de zon ondergaat!, druk en vol hoofd, pijnlijke gezwollen linker hals=de nervus vagus die het hele lichaam beïnvloedt en erg gevoelig is voor de geladen energiedeeltjes deeltjes, misselijk, opgeblazen, spanning en drukgevoelens lever,blaas en nierenstreek, misselijkmakende pijnen aan binnenzijde vd benen, heupen ongekend stijf en pijnlijk= zuivering chakra 1 en 2, koude vingers en/of voeten, angstig zijn dat er ieder moment iets vreselijks gaat gebeuren = vecht-vluchtreacties van het stamhoofd die alles wil controleren om zo de grip te houden ,geen tv of media kunnen verdragen, je ervaart ze als enorme stoorzenders etc. Het heel inspannend nu vinden als je denken moet!
Heb vertrouwen en geduld in het proces en vertrouw op de kosmische intelligentie die huist in iedere lichaamscel. Vertrouw op je gevoel ook al beweert het stamhoofd bij hoog en laag iets totaal anders! 
We gaan van DENKEN [3D=stamhoofd] naar VOELEN [5D intuitie, wijsheid en liefde voor al wat bestaat]
In 4D zit je tussen beide dimensies in= de overgangsfase en de vele emotionele opruimingen uit je oude vertrouwde leven, en dat voelt alsof je met 1 been in 3D staat en met de andere in 5D!

Marjolein Ingrid Soulpursang