zondag 17 november 2019

Inge Heldens ~ Energie Update 16 -17 nov 2019


Energie Update 16 -17 nov 2019

Een zeer heftige energie die men kan vergelijken met de Donkerste nacht vd Ziel.
Tegenwoordig kan ik dit goed hendelen en weet ik wat en waarom.. 

Ik heb ook jaren gekend waarin ik volledig weggeblazen werd en dit als doodsangsten ervaarde. Ik beschrijf hoe ik vannacht heb ervaart om anderen te ondersteunen in wat er komen gaat of wat jij al mocht ervaren. 
Er was / is al een duidelijke aanloop voelbaar de afgelopen dagen.

Vannacht ;
Gisteren overviel mij voor het slapen gaan een extreme vermoeidheid en besloot ik eerst even nog in bad te gaan. Daarna ben ik gaan slapen.

Ik ben vannacht minstens 6 keer met mijn hart in mijn keel wakker geworden. Zoals een torenenergie betaamd. Op het moment van inslag schrik ik wakker ervaar ik 3 tellen wat er voorbij komt en verdwijnt het.. Thank God 
Ik heb 6 situaties gezien die drastisch eindigde om het duister te verlaten om wedergeboren te kunnen worden. 

Aan het einde van de tunnel is er het spreekwoordelijke licht. Als licht/donker werker heb ik dit ooit allemaal zelf mogen ervaren om hierin nu mensen te kunnen begeleiden. 
Maar deze nacht mocht ik zelfs af en toe vragen om te gaan omdat dit zelfs mij nog lichtelijk beangstigde , ondanks hetzelf eerst in realiteit ervaren te mogen hebben in 2010 -2012. Dus zoals de kaarten vandaag zeggen , ga met de stroom mee...
Hou het licht in het vizier en weet dat dit gebeurd door de verschuivingen in de tijdlijnen.
De verwerking en heling die plaatsvind is om jou en de wereld te zuiveren van het duistere ego , narcisme , oorlog , misbruik etc etc...
Wanneer je dit ervaart probeer dan niet in de angst te schieten , laat je maar leiden naar het licht , het is vaak maar een paar tellen waarin jezelf dit bewust ervaart , daarvoor is het onderbewust in je dromen. 
Het wakker schrikken is nodig om los te kunnen laten. Ook kan het zijn als kanaal dat je energieën van anderen hebt opgepikt die door je heen stromen !!
Voordat je terug gaat slapen voor evt. de volgende reis ga even naar de wc , polsen onder het koude water, ademhalings oefeningen , veel water drinken om afvalstoffen te lozen.
 Tot de 19e kun je dit ervaren, vele van jullie hebben het voorstadium al gevoeld als licht/donkerwerker..
Aan het einde van de tunnel is het licht... 🌟
Inge Heldens