vrijdag 15 november 2019

Marjolein Ingrid Soulpursang ~ Update Energie Portaal 5e Dimensie Vrijdag15 november 2019

Update Energie Portaal 5e Dimensie
Vrijdag15 november 2019


Het is heel intens en heftig deze november maand mbt de enorme tsunami golven aan energie die iedere dag ENORM in hoeveelheden aan het toenemen zijn..

Diepe schoonmaak van de weefsellagen halen vele koude [bevroren gevoelens] energie naar de oppervlakte en komen vlak onderhuids te zitten. Dit ervaar je dan als diepvrieskou en rillen, trillen, shaken en beven. 
Heftige emoties dringen zich aan je op; je kunt er niet omheen, explosieve ontladingen zijn het gevolg waardoor de emotionele blokkade doorbroken wordt. Heel veel ingehouden woede komt vrij. Soms om stapeldol van te worden, denken lukt al helemaal niet meer, dat is zo vermoeiend. 
Ons middenrif blokt nu snel o.i.v de immense drukgolven aan energie via chakra 3, het rad van fortuin draait overuren en blijft precies op de juiste plek "hangen"' daar waar nog oude koude energie kleeft, plakt en hardnekkig zich vastgrijpt om de controle=macht niet te verliezen. Daar valt nog wat op te ruimen!


Zelf heb ik al de hele week het gevoel er volledig doorheen te zitten en HET HOEKJE OMGAAN! De ene dag vol inzichten en aha en gelijk de volgende dag er weer diep doorheen zitten. Om heel moedeloos van te worden bij tijd en wijle..

Ongekende driftbuien tot aan volledige razernij toe, vloeken, schelden, razen en tieren! Ik ken mezelf zo niet eens, alsof ik verander in een vuurspuwende draak en een woeste leeuw.
Daarop volgt diep verdriet en grote verlatenheid.
Diepe trauma's uit de kindertijd hebben zich vastgezet in de psoas spier. Hier zitten veel stress en bevroren gevoelens opgeslagen o.i.v ingehouden ademhaling om zo de pijnlijke gevoelens te onderdrukken. Dit geeft een scheef gezakte wervel van de 1e rugwervel wat je weerspiegeld ziet in scheve verhoudingen of ongelijkwaardige relaties waarin er sprake is van afhankelijkheid. De drukgolven duwen nu deze wervel weer recht a.h.w en komen er heel veel ingehouden emoties vrij!
Nu de energie zo sterk door onze wervelkolom gedrukt wordt voelen wij hier de druk enorm hoog oplopen; hoofd, schedelbeenderen, nek, midden rug, onderrug tot onderaan je stuitje= de plek van de omwenteling.
We worden nu snel getriggerd en zijn bij tijd en wijle het spoor bijster. Pure opschoning van het oude en zo ruimte maken voor het nieuwe!
Ik vind het een hele heftige en zeer emotionele week, een pittige klus pfffffffff. Zit er even flink doorheen.

Marjolein Ingrid Soulpursang