woensdag 20 november 2019

Energie Update 20-11-2019 - Inge Heldens Het oordeel..

Energie Update 20-11-2019 - Inge Heldens
Het oordeel..
Het Oordeel wordt vaak met straf en daardoor met angst geassocieerd, maar de hier weergegeven kaart symboliseert de verlossing en bevrijding van datgene wat ons eerder gevangen hield. Daardoor heeft deze kaart een bijzonder gunstige betekenis en staat voor de beslissende stap naar zelfverwerkelijking.
De laatste tijd doordat mercurius achteruit liep heb je waarschijnlijk een worsteling in jezelf en je innerlijk kind ervaren. Het kind is lang niet gewend geweest om te mogen spreken. Om grenzen aan te mogen geven. Om de waarheid te mogen spreken. Om zichzelf te mogen zijn etc etc..
Hierdoor kwamen er de laatste tijd situaties naar voren die eerder niet goed afgesloten waren. Je kreeg als het ware je familiekarma voorgeschoteld en aan jou de taak als karmageneratie om (on)bewuste oude pijn te zuiveren in de kern van de zielswond.
Nu mercurius weer vooruit is gaan lopen wordt deze proefperiode voor de nieuwe maan weer afgesloten en zul je wellicht de afsluiting van jou stuk in de laatste dagen nog waarnemen.

De tweelingzielen zullen dan ook gemerkt hebben dat er de laatste tijd weer een afstand was tussen hen. Dit was omdat zei beiden weer in een proces gezet waren afzonderlijk van elkaar vanuit hetzelfde thema wat zij eerder samen aangezwengeld hadden.
Vele van jullie zullen al gemerkt hebben dat ze aangeraakt worden in het proces van moeder kind , dat is dan ook het proces waarmee we iedere jaar afsluiten. De geboorte van ons innerlijk jongetje , onze godszoon.

2018 - De Maan 18 Vrouwelijke energie
2019 - De Zon 19 Mannelijke energie

Samen zijn zij de heelheid ☯️
2020 - Het oordeel / Vonnis..
22 - De Tweelingziel 11+11 =33
1+1=3 - Man + Vrouw = (innerlijk kind)


Deze afsluiting is dus al een voorproefje voor het nieuwe jaar waarin Hemel en Aarde gaan samenwerken. Beide kennen ze nu elkaars wereld en hebben ze elkaars werelden mogen ervaren. Zodat ze nu samen kunnen vloeien.

Degene voor wie dit resoneert zullen dit oppakken andere die net in het veld tere ht zijn gekomen zullen nog een tijdje hun eigen wegen bewandelen. Samenwerkingen kunnen op heel veel verschillende manieren plaatsvinden en dit betekent niet dat jullie per definitie aards samenkomen. Dat zal verschillen per zielsopdracht en blauwdruk..

Inge Heldens