zondag 31 maart 2019

Zaterdag 30 maart 2019 ASCENSIE VS DESCENSIE JOURNAAL Marjolein Ingrid Soulpursang

 Afbeelding kan het volgende bevatten: schemering, oceaan, lucht en buiten
 
Zaterdag 30 maart 2019
ASCENSIE VS DESCENSIE JOURNAAL

WOWWWWWWWW EEN "KRANKZINNIGE"
MEGASTIJGING EN SR PIEKEN TOT 115HZ!
Dit alles beïnvloedt ons sterk middels onze hersengolven en hartritme[sinusknoop vs schumannresonantie]. Geeft wederom veel fysieke druk! Alles gaat kristalhelder worden!

Ik voel de geladen deeltjes letterlijk op mijn huid knetteren alsof er glasscherven op mijn huid vallen!
Deze krankzinnige megagolf spoelt alles in en om ons heen weg wat nog niet verlicht is. Verlicht van de zware ballast en misbruik van de aarde en al het leven. Dit is collectief gaande! De grote zuivering en reiniging van onze mooie planeet!


Hardnekkige vastzittende "emotionele plaque" lagen worden diep uit de weefsels losgeweekt en getrild om naar de oppervlakte van de huid te worden getrokken, daar vindt de omzetting oftewel transformatie plaats in de cellen. Onderhuids gebeurt er nu dus heel veel!

We willen rust, stilte en eenvoud, een diep verlangen wekt ons. Terug naar de natuur en naar een rustig en behaaglijk levensritme=bioritme!

Dit natuurlijk levensritme is ernstig verstoord geraakt door onze drukdrukdruk -levensstijl in 3D, we raakten uit balans! Voelbaar als een drukgevoel, alsof je onder druk staat van iets of iemand van buitenaf.
Alsof er iemand op je hoofd zit [ dat ben je dus zelf} en je dwingt te doen wat hij wil volgens zijn denkprogramma's, doe je het niet dan gaat hij op zwart/ negatief worden en kan je een ongelooflijk rotgevoel en angst aanpraten tot aan volledige paniek.

Ons stamhoofd reageert vanuit de oude 3D hologram/programmering.
Ons hoofd staat letterlijk op de stam= hersenstam oftewel ons reptielenbrein die ontwaakt en is de plek van het pure en onschuldige kindje. Uiteraard reageert onze ''stamhoofd'' in paniek nu zijn wil niet geschiedde= geeft reflexmatige spanningsklachten, stress dus en benauwde oppervlakkige ademhaling, hartritmestoornissen, maagklachten en opgezwollen buik. Het zet de Nervus Vagus sterk onder druk!

Dit zijn de automatische reflexen bij vechten/vluchten. Onze stamhoofd zendt voortdurend impulsen uit in ons bewustzijnsveld [chakra5] allerlei prikkels/impulsen vliegen ons nu om de oren, allerlei lagere frequenties van denken-doen, hebzucht, materialisme en een enorme behoefte aan "zoetigheid". Het wil een voortdurende bevrediging van zijn behoeften en is snel weer "'hongerig, knagerig en onvervuld".[voelbaar aan de maag] Let maar eens op; heb je even weer meer energie dan zal gelijk je stamhoofd reageren met allerlei taken en klussen van denken en doen= de valkuil van je oude gewoonten en patronen herhalen zich dan gelijk weer= valkuil tijdens deze overgangsfase. Terugvallen in je oude vertrouwde stamhoofd of voelen van de behoeften van je lichaam?
We voelen de behoefte aan stilte, eenvoud, rust en inkeer.

We zoeken onze ware zelf weer, alleen dat geeft ons de vervulling waar we zolang van afgescheiden zijn geweest toen we ons gingen aanpassen aan de maatschappij en aan de omgeving. We onderwierpen ons aan het stamhoofd uit angst voor ellende, drama en afwijzing, het niet geaccepteerd worden door de kudde en uitgestoten worden. Alleen, uitgestoten en eenzaam op de wereld.
Dit kun je momenteel allemaal ervaren nu we de afgrond en de grote lege ruimte bereiken, de atmosfeer van de aardse lagen waarin wij ons letterlijk begeven als we indalen met ons zielen lichaam in ons aardse pak. Onze diepere lagen worden gezuiverd van al het overbodige met een lage trilling, bv laagwaardige voedingstoffen, materialisme om de grote leegte mee op te vullen.
Ik herken het aan het opgejaagde drukdoenerige gevoel alsof ik alles tegelijk heb te doen, stress dus. De hoge frequenties werken met onze hersengolven en we mogen leren te schakelen van denken-naar voelen -naar zijn=stillpoint.

We worden uitgedaagd, beproefd, heen en weer geschud, losgetrild als bij een aardbeving en de daaropvolgende tsunami waarin we alles kwijtraken en opnieuw hebben te beginnen!
We dalen momenteel heel diep in en het kan je een doods gevoel geven, een gevoel dat het einde nu wel nabij zal zijn voor jou. Dit is puur het verstopte kanaal dat nog veel shit [darmen=kinderbrein] heeft op te ruimen van vele generaties en levens, opgeslagen in je celgeheugen. Moeder aarde perst alles uit deze cellen, tot we vervult zijn met kristalhelder licht!

De donkere nacht vd ziel, we dalen diep in=descensie om vervolgens hoog op te stijgen=ascensie. We kunnen pas ontwaken als we dit allerdiepste punt in ons lichaam hebben bereikt wat een gevoel kan geven van doodgaan om van daaruit op te stijgen= omwending, ommekeer, keerpunt!

Symptomen, drukgevoel op je hoofd, borst= het gezag of stamhoofd met zijn reflexen; hartkloppingen en ritmestoornissen door het zenden vd vele impulsen vanuit het hoofd, grieperig, koude rillingen, beven, shaken, trillen en rillen=verschuiving van oude energie uit de cel wat spierpijnen geeft, moe tot uitgeput zijn. het daglicht amper verdragen kunnen en blij als de zon ondergaat!, druk en vol hoofd, pijnlijke gezwollen linker hals=de nervus vagus die het hele lichaam beïnvloedt en erg gevoelig is voor de geladen deeltjes, misselijk, opgeblazen, misselijkmakende pijnen aan binnenzijde vd benen, heupen ongekend stijf en pijnlijk= zuivering chakra 1 en 2, koude vingers, angstig zijn dat er iets vreselijks gaat gebeuren en ieder moment= vecht-vluchtreacties of juist bevriezen, geen tv of media kunnen verdragen, je ervaart ze als enorme stoorzenders etc.

Heb vertrouwen en geduld in het proces en vertrouw op de kosmische intelligentie die huist in iedere lichaamscel. Vertrouw op je gevoel ook al beweert het stamhoofd bij hoog en laag iets totaal anders!
Zelf functioneer ik alleen nog op de laagste versnelling; kalm en vertraagd wandel ik en snuif de natuur op, ga ik toch versnellen dan vlieg ik gelijk uit de bocht. Ik geniet intens van deze trage tred en zie ieder bloempje en beestje! Het is zo heilzaam en ik hoor mijn eigen ziel weer! Wat ik wel vermoeiend vind is dat ik nu ook heel veel informatie krijg over de aarde en wat er gaande is, een open kanaal nu dus aan het worden. Leren er mee om te gaan in een kalme en vertrouwende tred!
Er mee leren omgaan kan Martha Krul heel mooi uitleggen met hele eenvoudige doch zeer effectieve oefeningen! Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!

Marjolein Ingrid Soulpursang