woensdag 27 maart 2019

EXTRA (SPECIAAL) ENERGIE JOURNAAL 24-03-2019 - 29-03-2019 ~ Kimberley Kooijman

 SORRY GING IETS MIS MET HET PLAATSEN, NOGMAALS ...HOPELIJK NU LEESBAAR!!

  Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht en tekst
 
EXTRA (SPECIAAL) ENERGIE JOURNAAL 24-03-2019 - 29-03-2019
Tests & Trigggers, hoe sterk ben jij?
Er hangt alweer een aantal dagen van alles in de lucht. Je kan meer behoefte hebben aan slaap. Je erg emotioneel voelen, een hang naar het verleden hebben. Snel geprikkeld/gefrustreerd/boos worden. Last hebben van hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, schouders, heupen en gewrichtspijn. Het gevoel hebben alle kanten op te vliegen, je op bepaalde momenten hyper voelen, chaotisch. Veel zin om dingen te ondernemen / weerstand om verplichte/saaie dingen te ondernemen. Weemoed/sentimentaliteit, roddels/jaloezie/zelfzuchtig gedrag. Duizeligheid, warrigheid, maagpijn/spijsverteringsproblemen/maagzuur/oprispingen, oorsuizen.


Op dit moment staan er veel heersende planeten in water. Wat zorgt voor een hypersensitieve energie en ook dat je je labielig of wiebelig kan voelen.
Hierdoor kunnen sommige mensen wat makkelijker vat op je krijgen dan normaal. Kan iets je sneller raken dan normaal. Ben je sneller uit je doen dan normaal, maar kun je ook met bepaalde gekwetsheden of gebeurtenissen zitten uit het verleden die je nog niet verwerkt hebt of die je niet helemaal lekker zitten. Het kan zijn dat dit een terugkomend iets is bij jou. Wellicht moet je er nog iets mee. Heb je het wel verwerkt? Of moet de boosheid er nog uit?

Je kan eventueel een brief schrijven naar diegene, en alles wat je nog zou willen zeggen opschrijven, zelfs als diegene niet leest. Lees hem daarna zelf, of lees hem voor aan iemand die dichtbij je staat en verbrand hem nadien.
Je kan het ook opschrijven in een dagboek (of schrift/notitieboek). Mocht je dit niet willen doen dan heb je kans dat dit maar terug blijft komen.

Probeer te kijken naar welke gekwetstheid er achter zit, wat je behoefte hieromtrent is, hoe had je het graag anders gezien?
Op dit moment kan het zijn dat je echt een mega progress gemaakt hebt de afgelopen weken. Dat je een laagje of meerdere laagjes van jouw ego hebt mogen ontdoen. Dat je meer in balans bent gekomen met jouw authentieke zelf.

Maar dat je nu een beetje tegen muren oploopt of tegen bepaalde emotionele dingen of zelfs egogedrag of stemmen van jezelf.
Deze gevoeligheid in de sterren vraagt veel van je. Het vraagt van je om aan de slag te gaan met de pijnen die er nog zitten. Het vraagt van je om te kijken naar waar je eigenlijk niet naar wilt kijken. Het verplicht je, als het ware.

Ook hiervoor geldt; pak een dagboek of notitieboek, en alles waar je mee zit, schrijf het van je af. Maar ook alles wat je de laatste tijd bereikt hebt, waar je doorheen gegaan bent. Het is echt abnormaal veel geweest, en voordat je het weet vergeet je het ook weer. Schrijf het op.
Je kunt momenteel heftige levendige dromen hebben waar je van in de war kan raken of die je de hele dag bij kunnen blijven.

Velen van ons worden in onze dromen bezocht door onze zielsverwant/soulmate. Je hoeft hier niet persé iets mee.
Ook overleden dierbaren kunnen ons opzoeken in dromen.
De hypersensitiviteit op dit moment wordt veroorzaakt door de vele watertekens. De afgelopen 2 dagen stond de maan in Schorpioen. Mercurius staat nog in Vissen en Neptunus ook en ook the north node staat in Kreeft. De maan is zojuist naar Steenbok gegaan en gaat de komende dagen naar Boogschutter.
Al met al blijft het een gevoelige energie.

Een mooie tijd voor filosofie, gedichten, schrijven, om te schilderen, knutselen, lekker bezig te zijn in de tuin of een mooie makeover voor het huis, een kamer of de tuin, of gewoon lekker iets opknappen. Lekker knutselen met de kids of er op uit, genieten van de lente en de opkomende bloemen/natuur.
Je kunt veel inzichten krijgen en veel vlagen van creativiteit. Doe er vooral iets mee! Je hoeft niet elke prikkel achterna te jagen maar dat waar je hart sneller van gaat kloppen, volg dat!

Het is voor sommigen van ons een waanzinnige tijd van manifesteren, dromen najagen en doelen bereiken. Het kan zijn dat je de afgelopen weken mooie manifestaties hebt mogen zien gebeuren en de vruchten van jouw oogst hebt mogen plukken.

Als dit op jou van toepassing is dan heb je wellicht ook veel dubbele getallen gezien.
Dubbele getallen, veren, bijzondere insecten en vogels zijn allemaal tekenen van het universum en jouw gidsen om je te laten merken dat je op het juiste pad bent en dat je gesteund wordt. Ga dus vooral zo door!

Mercurius Retrograde heeft bij veel van ons voor kapotte apparaten of auto's gezorgd. Voor vele vertragingen maar ook voor veel ruzies en hoge onvoorziene rekeningen/kosten.
De kunst is om te proberen om je niet in een lage energie te laten trekken door materialistische zaken.
Natuurlijk mag je balen of boos zijn. Over een tijdje moet je er wellicht om lachen. Mijn eigen autootje ging ook stuk. Mercurius was net 2 dagen in Retrograde!

De hypersensitiviteit van nu werkt ook door op onze kinderen en one huisdieren. Onze kinderen kunnen nu wat sneller gefrustreerd reageren of boos. Of ook van prikkel naar prikkel willen schieten, maar door willen ratelen. Belangrijk is om je kind even wat vaker te knuffelen, vast te pakken of een compliment te geven. Maar ook rust is nu erg belangrijk. Ook voor jezelf. Je kan merken dat je behoefte hebt om wat meer te slapen. We hebben zoveel te verwerken deze dagen. En als je de rust niet neemt of niet aan je kinderen geeft zitten jullie straks tollend op de bank, of jij tollend op je werk.

Neem wat vaker een douche of bad in deze week. Als je baddert, doe er zeezout in en etherische olie. Hiervan kom je meer tot rust en het neemt negatieve energie weg, je laadt er weer van op. Probeer vaker te mediteren, als je dat niet doet of kan, probeer eens een geleide meditatie. Op youtube maar ook spotify staan er veel. Het is erg belangrijk om wat tijd voor jezelf te nemen want je kan binnen no time overprikkeld zijn.

Het is belangrijk om bij jezelf op te merken wanneer je ontspanning nodig hebt. Ga er ook vooral lekker op uit. De natuur is wonderschoon en zal je brein echt goed doen.

TWEELINGZIELEN / TWINFLAMES / SOULMATES
Op dit moment is er een weemoedige energie gaande. Je kan wel hang hebben naar elkaar en hierdoor elkaar weer opzoeken. Maar dit komt vooral voort uit behoeftigheid. Iets concreets komt er niet echt uit voort.
Er is veel twijfel en bepaalde gebeurtenissen dienen te worden uitgediept en te worden verwerkt.
Als 1 van de 2 dit weigert te doen is union niet mogelijk.

Vanwege de gevoeligheid is het mogelijk om diepe gesprekken met elkaar aan te gaan. Het is zeker aan te raden om bepaalde dingen uit te spreken naar elkaar toe of als je nog bepaalde vragen hebt, deze nu te stellen. De energie is ook eerlijk, kan voor sommigen misschien tè eerlijk zijn maar er zijn veel kansen om nader tot elkaar te komen.

Helaas kan het zijn dat de lagerbewuste zielenhelft teveel in 3D materie zit en erg bezig is met verslavingen, zelfsabotage maar ook de puinhoop van mercurius retrograde, hoge rekeningen/kosten, of teveel geld uit gegeven, misschien zelf iets kapot gemaakt of emotioneel iets kapot gemaakt wat nog een nasleep zal hebben de komende weken.
Verwacht niet teveel in deze energie.

In Februari was er bijna geen contact mogelijk. Hoewel er dus mooie gesprekken mogelijk zijn wil dat niets zeggen over hoe het verder gaat lopen.
---------------------------------------------------------------------------
Mensen uit het verleden, oude contacten maar ook "oude energie" mensen kunnen contact met je opzoeken. Dit zijn eigenlijk tests. Ben jij bereid om verder te gaan? Hoe sterk ben jij? Hoever ben jij met jouw "ego-werk?".

Hoe reageer jij? Boos, gefrustreerd? Triggert het jou? Wat moet je ermee?
Het kan ook zijn dat je zelf contact opneemt met iemand waar je geen contact meer mee had. Dat is helaas wat deze wiebelige energie met je doet. Het maakt je behoeftig. En over een paar dagen voel je je wellicht "een beetje dom" dat je dit gedaan hebt.

Met "oude energie" mensen bedoel ik, mensen die zich op een oude materie bevinden. Die op stukken bezig zijn waar die jij al lang ontgroeit bent.
Het kan zijn dat je de behoefte voelt om deze menen te helpen.
Bijvoorbeeld mensen die in de slachtofferrol zitten, mensen die met de overtuiging zitten dat geluk niet voor hun is weggelegd, dat iedereen mazzel heeft behalve zij, zij de enigen zijn met problemen. Die blijven hangen in bullshit verhalen en een "zo ben ik nou eemaal" status. Deze mensen willen niet verder.

Als jij hier jouw energie aan besteedt saboteer jij jouw eigen proces. En je kan niet trekken aan een dood paard.
Deze mensen blijven liever in hun comfortzone en blijven energie zuigen bij alle mensen die ze tegen komen op hun pad.
Helaas zal niet iedereen de 5D staat/bewustzijn bereiken. Let it go.

Er is een mega piek in energie/frequentie. Heel duidelijk voelbaar. Niet iedereen kan hier even goed mee omgaan. Je merkt ook duidelijk aan de mensen die hier niets mee kunnen dat ze doorslaan in hun sensatiezucht, (online-)pestgedrag, discussies, jaloezie en ook maar wat graag een hoop mensen betrekken bij hun circus/bullshit.

Het kan zijn dat jij het mikpunt bent van deze mensen. Het kan ook zijn dat ze jou proberen te betrekken bij hun onzin.
Hoe erg het ook is wat menen zeggen, het beste is om niet te reageren, je niet uit jouw kracht te halen. Hoe meer mensen er worden betrokken tegen emand, hoe zwakker de mensen zijn, hoe sterker zij de persoon vinden waartegen zij bezig zijn. Onthou dit.
Deelneem hier niet aan.

Mercurius loopt nog een aantal dagen retrograde en het is nog heftig merkbaar. Storingen en vertragingen zijn nog steeds gaande.
Blijf de komende tijd lekker in jouw eigen bubbel. Spendeer tijd met jouw gezin en mensen die belangrijk zijn voor jou of voor jouw proces.

Het kan zijn dat je in deze tijd hele mooie contacten opdoet die enorm resoneren met jouw zielenpad.
Volg de vibes die jouw hart sneller doen kloppen.
Dingen gebeuren echt niet met toeval. Follow that bliss!

Ik wens iedereen een hele mooie week.

Kan je je vinden in dit journaal of wil je een mooie ervaring delen? Zet dan een reactie onder dit bericht 🤗

Namasté 🕉
Kimberley Kooijman