woensdag 27 maart 2019

Met dank aan Joke De Blecourt

 Afbeelding kan het volgende bevatten: staande mensen, lucht, wolk, buiten, natuur en water
 Foto: ongelooflijke foto van onze melkweg galaxy en inkomende diamant en plasma light codes fuseren... gevangen over senja island, noorwegen door adrien mauduit



Met dank aan Joke De Blecourt
Er zijn veel astrologische ploegen aan de gang en vele portalen openen ons op dit moment, we zijn nu in een nieuwe gouden eeuw gestapt. We zijn nu adam kadmon aan het activeren onze zevende wortel race.

24 strand dna activering - adam kadmon

Het verschil tussen 22 strengen dna activering en 24 strengen activering is slechts 2 strengen, maar deze 2 strengen zijn nooit geactiveerd op aarde ooit.


De laatste strengen zijn de goddelijke code en de galactische code. Om de laatste 2 strengen te activeren, transformeren we en veranderen we in god mens, of de adam kadmon!
Adam kadmon: leven in de nieuwe energie
Adam kadmon activering en lesgeven is echt transformerende. Het komt naar ons toe als een joint venture van de spirituele hiërarchie van licht en de galactische federatie van licht, om ons voor te bereiden op de komende veranderingen voor de mensheid en het begin van spiritualiteit op aarde! "het evenement"!

De adam kadmon activatie neemt je verder dan mens om " bovenmenselijke " te worden "! het zal de laatste twee strengen van je dna activeren.
Het aankomende lionsgate 8:8:8 portaal, gevolgd door augustus ' s eclipse, opent volledig de lichte portalen die de embedded dna genetische codering mogelijk maken om de energieke stof te blijven veranderen in de hogere vijfde dimensionale frequentie structuur.

De 7 wortel races
Wortel zijn fases in de menselijke evolutie in de esoterische kosmologie van theosoof helena petrovna blavatsky, zoals beschreven in haar boek de geheime doctrine (1888). moderne " historici " willen dat we geloven dat " beschaving " 3,500 tot 6,000 begon. Jaren geleden. Echter, dit is niet waar. Het feit is dat beschavingen al miljoenen jaren zijn opgestaan en gevallen. Een brede schets van ons earth erfgoed staat hieronder vermeld. Er zijn in totaal zeven wortel in onze menselijke evolutie:

1. eerste wortel race = polarian
2. tweede wortel race = hyperborian
3. derde wortel race = lemurian
4. vierde wortel race = atlantis
5. vijfde wortel race = aryan
6. zesde wortel race = indigo
7. zevende wortel = adam kadmon

De vijfde wortel race, de arische race, is de oudste van de wortel races op aarde vandaag. Dit bevat in principe de meeste menselijkheid die voorafgaand aan de jaren ' 1970 en 1980 geboren is. De zesde wortel begon in de massa op die tijd, en ze staan bekend als de indigos. Adam kadmon is de zevende en laatste wortel, en is voor zover wij, als mens, zich kunnen ontwikkelen. De hele mensheid evolueert naar de adam kadmon potentie, ongeacht de wortel waarin ze geboren zijn.

Lichaam van licht
Binnen en rondom elk mens is een lichaam van licht dat ons verbonden houdt met het goddelijke. Dit lichaam van licht weerspiegelt niet alleen onze huidige evolutie, maar houdt ook het sjabloon voor ons evolutionaire potentieel, dat natuurlijk de adam kadmon is. Adam kadmon wordt vertaald als de goddelijke god mens. Het is het hoogste potentieel waarop een mens zich kan ontwikkelen op alle niveaus van het bestaan of fysiek, emotioneel, geestelijk of spiritueel. Wat zijn dat voor potentie?

Adam kadmon-de god mens-vertegenwoordigt het hoogste spirituele potentieel waar een mens naar kan streven; het mentale lichaam van adam kadmon is extreem geavanceerd met 100 % van zijn of haar hersenen; de emotionele ervaring van adam kadmon is een van Eeuwige vreugde; en het fysieke lichaam van adam kadmon is in staat om alles te creëren wat nodig is om de perfecte gezondheid in elk moment te manifesteren.

De adam kadmon body of light wordt geactiveerd door het dna omdat het dna de blauwdruk bevat voor wie je bent als een goddelijk wezen. Het dna is zowel fysiek als spiritueel, bestaande uit 12 fysieke strengen en 12 etherische collega ' s. Om deze reden is de adam kadmon activering ook bekend als de 24-strand dna activering. Je dna definieert je uniciteit omdat het de gecodeerde informatie bevat ten opzichte van zowel je fysieke als spirituele afstamming. Als zodanig bepaalt het niet alleen je fysieke vorm, erfelijke ziekten, mentale neigingen, en emotionele of gedrag, maar ook je spirituele geschenken, life purpose, en goddelijke mogelijkheden ook.

De 23 e en 24 e strengen bevatten de blauwdruk voor onze expressie als een god mens, of adam kadmon. Wanneer we de gecodeerde informatie in deze strengen activeren, krijgen we toegang tot ons hoogste goddelijke potentieel, en initiëren we ons pad van terugkeer "home" wederom.
Deze keer reizen we echter terug naar de gouden eeuw door de hemel hier op aarde te creëren. "het evenement"!

"het evenement"
"het evenement" dat werd stopgezet door prime maker en bron aangezien de bevolking er nog niet helemaal klaar voor was, nu beweegt hij weer.

"het evenement" komt eraan en je zult een paar wonderlijke bezienswaardigheden zien met de aanpak van deze golf. De hemel zal gewoon een regenboog kleur worden en als het doet, zal elk oog op de planeet het zien.

Met deze golf, zal het licht zoals je het weet veranderen op manieren die je je onmogelijk kunt voorstellen.
Pure staat van harmonie zal op je komen. Pure staat van liefde verder dan begrip zal op je komen.
Je gedachte golven zullen worden veranderd tot het punt van in volle vreugde te zijn, in volle liefde en in volle harmonie.

En de manier waarop je denkt zal ook veranderen naar een punt van niet meer gedachten te zijn om kwaad te doen aan iemand of iets en je gedachte patronen zullen worden veranderd naar een meer acceptatie, liefdevol, harmonieus en gevoel van vreugde omdat de golf die komt is een Golf van liefde is naar de aarde gestuurd vanuit de bron.

Dus, "het evenement" zal gebeuren, want dat is je diploma-uitreiking als je dat wilt. Diploma uitreiking in een harmonie, diploma uitreiking in een harmonieuze planeet.
Geen gedachten meer over de oorlog. Geen gedachten meer over de slavernij van volkeren, slavernij kinderen of iets van deze natuur. Al die gedachten zullen weg zijn.

Volkeren dachten dat patronen veranderen naar het punt van zijn en alleen harmonie willen, alleen vrede willen, alleen maar vreugde willen en dat is wat er op aarde komt, terra christa!
Dat is de essentie van de golf die eraan komt.

Dus blijf naar je oostelijke luchten kijken en binnenkort zie je de hemel veranderen van kleur in een regenboog kleur. Het zal uit het oosten komen op de planeet.

Als het de planeet volledig engolves, zal het op de planeet blijven om een complete en absolute harmonie te brengen aan terra christa en dat is waar jullie allemaal op hebben gewacht op "het evenement"!

Het evenement is niet datum gereden evenement... het is een vibratie gedreven evenement...
De golf is weer op weg en de mensen in het ruimtestation in omloop hebben de effecten ervan al gevoeld, dus het is nu heel dichtbij lieve!

Opnieuw gedeeld van mijn post van juli 2018


Met liefde en zegeningen...
Pars Kutay
~ ~