maandag 25 maart 2019

Maandag 25 maart 2019 ASCENSIE VS DESCENSIE JOURNAAL Marjolein Ingrid Soulpursang

  Afbeelding kan het volgende bevatten: boom, lucht, plant, buiten, natuur en water
 
Maandag 25 maart 2019
ASCENSIE VS DESCENSIE JOURNAAL

WOWWWW de week begint met gigantische stijgingen die voor velen sterk voelbaar zal zijn, was het in het weekend al extreem, vandaag is de energie gestegen met bijna >350.000% tov gisteren!!!
Schumannpieken geven ook onrust!

Zelf merkte ik dat ik steeds maar probeer positief te denken en dat HELPT totaal NIET, integendeel , daarmee onderdrukte ik nog veel verder mijn emoties weg richting het onderbewuste=onderlichaam ! Ik begon zelfs te zweven, ver weg te zweven en vroeg me af waarom ik me niet beter ging voelen????? Nee ik voelde me nog rotter en zieker worden, zwaar gefrustreerd dat het niet werkte.


Maarrrrr wacht eens even.....ik had JUIST te landen in mijn fysieke aardse lichaam en niets geen positiviteits-gedoe, welnee, dat is ook DENKEN=HOOFD. En ik moet immers mijn hoofd met rust laten, niet DENKEN!

Niet zweven, vliegen opstijgen maar juist landen!!!! In mijn lichaam gaan landen!!
Hsp-ers hebben daar juist veel moeite mee, we zweven meestal een beetje boven de aarde, een beetje teveel buiten ons lichaam en vooral in onze bovenste lichaamshelft.

Midden in de nacht was ik het ZAT, zo ZATTTTTT, ik wil niet denken maar voelen en ik voel me ZIEK, VASTZITTEN, MOE EN NOG EENS MOE, VERDRIETIG, VERWARD, CHAOTISCH EN EEN SCHEURENDE PIJN!

GOOI het er maar uit fluisterende een stem en ik deed alle typetjes hardop na als een echte acteur. De chagrijn, de kattekop, de pessimist, de roddeltante, kletskous, de cynist, de intellectueel, de arts, de patient, psycholoog,ijdeltuit, bolleboos, betweter, slachtoffer, redder, verzorger,man, vrouw, kind,de positiviteits-goeroe, de spirituele zwever, slachtoffer en arme ik. Alle subpersonages kwamen op het toneel.

Ik deed alle typetjes na, lekker acteren was het in mijn eigen soap!!!! [haha] Mijn lichaam werd soepeler merkte ik. Daarna prima geslapen en vanochtend was ik dieper ingedaald in mijn bekkenbodem en kon beter aarden. Al stampende op de grond voelde ik mijn benen lekker gaan mee trillen en warm worden.

We dalen diep af in ons eigen lichaam en als we diep afdalen komen we ahw in ons ouderlijk huis terecht=letterlijk de basis waar je leven begon. Er valt hier veel op te ruimen, het is een oud en vervallen huis en eigenlijk onbewoonbaar verklaard, toch trekken we erin, we kunnen er niet omheen, wel doorheen. en er valt heel veel te klussen, puin te ruimen, schimmels te verwijderen, eindeloos klussen en iedere dag kijk je de volgende klus aan. Ja en als je net als ik absoluut niet van klussen houd dan snap je de behoefte om je te ontladen, mopperen, schelden, frustraties afreageren. huilende vd wanhoop als je de volgende laag beschimmeld behang eraf hebt te trekken.

Tuurlijk Geloof en Weet en Vertrouw je erop dat je eens in een vernieuwd huis zit, maar voor het zover is valt er veel troep op te ruimen. Nieuwe fundamenten leggen door de oude te vervangen.
Descensie is een tijdrovende rotklus, we ruimen de verdrongen emoties op via ons systeem van onze voorouderlijke lijnen=meridianen=zenuwbanen, waartoe zij niet in staat waren.

Dit alles zit in ons DNA. Het immense licht duwt ons door ons ouderlijke huis heen=onze basis=chakra 1=de verzorgers. Letterlijk duwt het ons door onze wortels van ons bestaan heen, door ons ouderlijk huis en wat we daar hebben meegemaakt en als kind hebben onderdrukt. Er was geen ruimte voor onze emoties, die werden opgeslagen in de ruimten rondom onze organen!

Woede, wrok, jaloezie, die nu loskomt= ruimte rondom je lever die vrijgegeven wordt=laat maar los=gooi het eruit, stampvoet maar eens flink, dan komt de doorstroming op gang, schiet de blokkade los. Zo heeft ieder orgaan zijn eigen ruimte en komt er veel onderdrukte emotie vrij oiv het fotonenlicht.

Laat het verdrukte kindje in je los=thymuschakra] door het de ruimte te geven dan krijg je doorbloeding van je huid die zo steeds transparanter wordt=kristallijnen structuur=immuunsysteem!
VAN DENKEN maar VOELEN!

Symptomen naast de algemene ascensieklachten; Pijn rondom linkerschouderblad, linkerarm, pols, elleboog, nek, kaken, linker wervelkolom en scheenbenen oiv activatie van duodenum meridaan!

Deze meridiaan heeft te maken met onzekerheid, twijfel en geeft je het gevoel dat je door of over een vel rekenpapier aan het gaan bent=rekenwerk, telwerk, berekend zijn. rationeel, lineair denken, commercieel denken, rekensommetjes.

Marjolein Ingrid Soulpursang