maandag 7 januari 2019

De nieuwste channel van Blossom Goodchild

 Geen fotobeschrijving beschikbaar.

De nieuwste channel van Blossom Goodchild


En ... een nieuw jaar is voor ons! Welkom Mijn vrienden! Misschien is het goed om te vragen wat u de komende 12 maanden voor ons ziet liggen?

We brengen, gecodeerd in dit bericht, een Energie van Upliftment en Standpunt.
Er is zoveel opwinding over wat er gaat komen en we zijn ons ook bewust, dat je dit 'al eerder hebt gehoord'!


Toch zouden we willen voorstellen dat je stoutmoedig naar voren loopt met open armen ... en ALLE LIEFDE omhelst die zachtjes in je Planeet stroomt gedurende de komende maanden.

Je was je bewust van de omwenteling in jezelf en misschien zelfs van je aard. De kracht waarin de Hogere Energieën gefilterd werden, was de brenger van dergelijke 'verwarring' ... en NU vestigt het zich in positie en afgezien van af en toe 'geplande' golven / uitbarstingen van noodzakelijke Energie, op gegeven en vooropgestelde 'tijden' ... zul je vind dat de stroom 'binnenkomt' is van een veel meer compatibele software!

Inderdaad, zoals altijd ... is dat wat aan de buitenkant wordt gepresenteerd heel anders dan datgene wat daadwerkelijk aan de gang is (aan de binnenkant).

Wat bedoel je met 'Aan de binnenkant'?

In dat ... uiterlijk zal de farce worden 'gezien' om door te gaan en inderdaad, presenteren zich als bijna onmogelijk te begrijpen soms. Maar WEET dat vanbinnen ... dat wil zeggen dat wat zich afspeelt op een meer structurele fundering van Waarheid binnen ... nu bouwt aan zo'n kracht van WETEN ... dat de kern van je Wezen een enorm contrast zal opmerken met de manier waarop 'voelen' ... in tegenstelling tot de manier waarop een NU voelt.

Je Energie nam een ​​'verschuiving' naar boven tijdens het einde van het afgelopen jaar en zorgde voor een overgang naar het nieuwe jaar om een ​​innerlijke dialoog van zelfgewaarzijn te laten ontstaan ​​van binnenuit.
Men zal in deze periode ontdekken dat het 'zelf' niet langer oude twijfels zal verdragen. Er komt een nieuwere benadering van het begrip van het doel. Een duidelijkere verheldering van de redenering om op de planeet te zijn.

Zovelen wentelen zich in het 'wat niet gebeurt' ... en toch, zo veel meer nu, zullen Lichtvaardig genieten van hun KENNIS van het zelfdoel.
De LICHTBAND rond je planeet moedigt je aan om ermee samen te smelten ... zodat je de kern van de energie van het licht kunt voelen die eruit straalt ... en in sync wordt met zijn vibrerende pull-up!
We vragen iedereen om ... loslaten / laten vallen ... zorgen over wat er op mondiale schaal gebeurt. Betekent dit dit? Betekent dat dat? We spreken hier zowel op politieke schaal als generieke.

Veel onverklaarbare verschijnselen ... zijn / zullen ... gepresenteerd worden in jullie lucht, onder jullie Aarde en op jullie Aarde. We gebruiken de term onverklaarbaar ... want er zal veel zijn dat zo wordt achtergelaten.
Ik zou hier graag tussen willen komen als ik mag? Waarom moet er zoveel onverklaard blijven?
Omdat het van een Natuur is die onverklaarbaar is!

Zie je, liefste bloesem ... Iedereen voelt de behoefte om een ​​antwoord te hebben op alles wat er plaatsvindt. Ze voelen de behoefte om te weten, zodat ze zich kunnen voorbereiden ... of iets kunnen doen om het te veranderen ... of er anders over te denken. Terwijl ... soms ... als 'daarbuiten' zoals het klinkt ... gebeuren dingen 'gewoon'. Het kan worden veroorzaakt door elektriciteitsstoten ... het kan worden veroorzaakt door onderliggende ontwikkelingen waarvan maar heel weinig kennis hebben van ... een miljoen en één verklaringen voor een miljoen en één mogelijkheden ... die in alle eerlijkheid ... gewoon 'Are' zijn.

We vragen dat je in jezelf accepteert dat de beste stappen voorwaarts in deze spannende en veranderende tijden is om je alleen / ziels te concentreren op DE MANIER WAAR JE BINNEN VOELT.

Concentreer je op je directe omgeving. Focus op diegenen die dichtbij zijn. Schenk aandacht aan datgene waardoor je GOED VOELT. Variërend van Zelfliefde ... naar de uitbreiding van LIEFDE van JOUW ZIJN die alles bereikt en aanraakt ALLES DAT IS.

Van binnenin je ... BEN DAT WAT JE BENT.
We verklaren met alle oprechtheid dat als iemand zich zou concentreren op dat wat ... zoals je zou zeggen, Blossom ... 'Blaast je blouse op' ...

Oh, hoe die uitdrukking maakt me aan het lachen! Aardige jongens!

Dank je! Dan breidt UW TRILLING zich uit om niet alleen uw directe omgeving te VERANDEREN, maar ALLES DAT IS.
Want ... JIJ ... ZIJN ... ALLES DAT IS.
Je beschouwt jezelf als 'deel' ervan. Een 'deel' van alles dat is. Toch vragen we je om nu te overwegen dat ... JIJ ... HET ALLEMAAL IS.
Op die manier ook ... bedenk dat hoe je je voor iets anders voelt ... het GEHEEL beïnvloedt omdat HET GEHEEL ... JE IS!

Daarom raden we waakzaamheid aan ... zoals we vaak hebben gedaan ... met betrekking tot de manier waarop je denkt ... de manier waarop je je gedraagt ​​... de manier waarop je handelt ... omdat JULLIE HET GEHEEL IN CONTROLE ZIET.
JE HEBT DE KRACHT VAN HET GEHEEL IN JE HANDEN!
JE HEBT DE KRACHT VAN HET GEHEEL IN JE ZIJN.
Als je de perfecte wereld zou visualiseren ... voor jou ... stellen we ons het voor om een ​​perfecte wereld voor iedereen te bevatten?

We weten niet echt hoe je deze woorden moet gebruiken die je gebruikt ... hoe extravagant dit begrip zou / kon / zal veranderen AL DAT IS.
U vraagt ​​ons wat dit jaar brengt, Blossom. Mogen wij u vertellen ... dat dit jaar precies datgene zal brengen wat u het vraagt! Anders natuurlijk voor / voor elk ... en toch, het onderliggende verlangen naar vrede en liefde en welvaart en gelijkheid en vreugde en gelach en plezier en gemak en geluk ... moeten we doorgaan? ... ... is er binnen Each One.

De wens om UW PLANEET IN UITLIJNING TE BRENGEN MET ZIJN WARE LICHTPOSITIE ligt in elk van jullie ... dus, daarom ... DIT is wat ons te wachten staat.
Je Kracht om te manifesteren is enorm vergroot ... tot het punt van 'bijna' onmiddellijk ... afhankelijk van iemands weten hiervan. Gebruik deze kracht om je Nieuwe Wereld te manifesteren.
Houd in gedachten, Dierbare Zielen ... dat van de Drievoudige Energie die doorstroomt ... dat wat je niet wilt, ook kan manifesteren ... zou je het teveel aandacht moeten geven!
Wat is JOUW VOORNAME op dit moment op dit moment?

Voel, adem en heb er een idee van ... nu. Doe je ogen dicht ... en als er een feeënmoeder komt en je vraagt ​​wat je wilt ... wat zou dat zijn?
Je wens zou iets zijn dat je gelukkig maakt. Je gelukkig maken ... maakt de wereld gelukkig. Als iedereen datgene manifesteert waardoor ze gelukkig worden ... is het werk gedaan.

Deze stroom niet willen temperen ... niet iedereen wil dat. Degenen met minder licht willen niet dat iedereen blij wordt. In feite verre van dat. Heeft iemand gevraagd of ze net zoals wij een rol spelen?
Natuurlijk. Alles / iedereen op jouw planeet is 'onderdeel van het spel'. Rollen worden gekozen door zichzelf. Niemand wordt 'gedwongen' in zijn rol. We hebben al eerder gesproken, zo vaak ... in de trant van 'Alles is niet zoals het lijkt'. Wat JIJ DENKT is een manier ... is waarschijnlijk een andere!
Het spelplan volgt bestellingen! De overgang naar het volgende fragment is zeker en veilig aan de gang.

Soms gaat het allemaal over mijn hoofd en ik heb geleerd dat het altijd het beste is om terug te gaan naar de eenvoudige en meest dankbare kennis van LIEFDE. De rest zorgt voor zichzelf.

Liefste bloesem ... besef je wat een diepzinnige verklaring dat is?

GA NAAR HET EENVOUDIGE EN HET MEEST VERDIENENDE KENNEN VAN LIEFDE. DE SORTERING VAN DE REST ZORGT VOOR ZELF.
En opnieuw …
GA NAAR HET EENVOUDIGE EN HET MEEST VERDIENENDE KENNEN VAN LIEFDE. DE SORTERING VAN DE REST ZORGT VOOR ZELF.
En nog een keer ...
GA NAAR HET EENVOUDIGE EN HET MEEST VERDIENENDE KENNEN VAN LIEFDE. DE SORTERING VAN DE REST ZORGT VOOR ZELF.

ALS ... ALS ... ALS er maar één zich daaraan hield binnen elke ademhaling die werd ingeademd ... zou je zien ... zou je GETUIGEN ... NU ... De transformatie van Energie op / in je Planeet.
DAT dan, Liefste Zielen ... is wat we voor je zien liggen in je komende 12 maanden.
Over en uit!

Ha-ha! Zoals je stijl ... en ik weet precies waar je vandaan komt. Wanneer we echt begrijpen wat u zegt ... wat u ECHT bedoelt ... er valt niets meer te zeggen. Ik begrijp het ... echt waar, mijn vrienden.

Ik weet dat het jouw positie is om datgene aan te bieden wat je kunt om ons te helpen onszelf te worden. Zoveel als zovelen willen andere verklaringen hiervan en dat van jou en andere boodschappers horen ... diep in mijn hart ... IK WEET DAT Jullie gelijk hebben in het vasthouden aan het PLAN.

I LOVE YOU ... Zoals iedereen die je woorden leest en dankbaar is voor hen!

In Dankbaarheid, in de liefhebbende dienst voor deze eerste mededeling van 2019 ... IK BEN.