donderdag 31 januari 2019

Het proces van ascensie; wat gebeurt er eigenlijk? ~ Lizeth Brands

 Geen fotobeschrijving beschikbaar.
 
Het proces van ascensie; wat gebeurt er eigenlijk? 

Het proces van ascensie is de versmelting van hogere en lagere fysieke en etherische lagen; de ziel, de geest en het fysieke lijf worden één. Dit betekent voor velen dat de interne, cellulaire structuur in het lichaam verandert, waardoor een hoger trillingniveau mogelijk is. Ik zeg ‘voor velen’, want het proces van ascensie is een zeer individueel en uniek proces.


Je Hogere Zelf beslist hoe dit proces van integratie van de hogere en lagere lagen plaatsvindt. Het proces kan samen gaan met een verscheidenheid aan fysieke en mentale ongemakken waarop de reguliere, medische wetenschap niet direct een antwoord heeft.

Dimensies zijn gebaseerd op trilling. Hoe hoger de trilling, hoe hoger het dimensionale niveau. Gaia, onze planeet Aarde, verandert haar trillingsniveau tijdens de ‘shift’ en al wat op de oppervlakte van de planeet leeft, zal moeten mee veranderen om te kunnen (over)leven. Omdat de aarde haar trilling verhoogt, zullen wij daarin moeten meegaan. Daar zijn wederzijdse belangen mee gediend.

Kristallijn
In hogere dimensies met snellere trillingen kunnen alleen kristallijne substanties bestaan. Kristallijne structuren kunnen op een hoger en sneller niveau trillen dan onze huidige koolstofstructuur. De mensheid evolueert; we veranderen van een op koolstof gebaseerde structuur naar een kristallijne structuur.

Deze kristallijne staat van zijn wordt geïntegreerd in ons fysieke zelf. Dit is wat men bedoelde toen men sprak over ‘de terugkeer van Christus’; kristal, Christus bewustzijn of kristallijn bewustzijn. De terugkeer van Christus is de terugkeer van de goddelijke ‘Hu-man’ (god-mens). Dat ben jij, het vindt plaats in jou met behulp van de kosmos en allerlei kosmische factoren en het is een geweldig proces.

Dit is de terugkeer naar onze oorspronkelijke structuur, een kristallijn bewustzijn, waarbij de evolutionaire stap is, dat de kristallijne structuur wordt geïmplementeerd in ons fysieke lijf. Dit is nog nooit eerder gebeurd en deze verandering op trillingsniveau impliceert een hoop uitdagingen.

Alle levensvormen op de aarde zullen kristallijn worden. Op dit moment gaan we door een donkere galactische kloof en er vindt een enorme versnelling van het proces plaats. Dit heeft effect op alles dat we kennen. Oceanen, planten en het dierenleven evolueren; we zijn op weg naar een nieuwe staat van zijn.

De paden naar deze hogere trilling zijn overvloedig en wanneer je je bewust wordt van de ‘symptomen’, kun je je eigen proces daarin positief begeleiden, maar daarmee ook anderen helpen.