zondag 20 januari 2019

Ariën Hoogendijk ~ BEVROREN THEMA'S DIE NU ZICHTBAAR WORDEN Energie update 20 jan 2019

  •  Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten
Het vriest, zoals met alles afgelopen jaar, geen overgang naar deze staten. Ene uiterste in het andere...geen easy flow tot aan het verhogen of verlagen naar een bepaalde temperatuur. Dat zie je nu ook in de hele wereld....

Plus dat alles nu bewuster ervaren wordt, door middel van je energie...pittig.


Bevriezing van de Aarde, bevroren in tijd...dat voel je...zeker als je zelf vaak in de bevriezing schoot door bepaalde gebeurtenissen. Dit wordt nu ook enorm bewust ervaren...dat wat nog bevroren ligt in jou..wat ooit bevroren is in de tijd. (verleden)

Enorm veel 'stress' kan opleveren, vooral innerlijk en energie. Gevoel van weinig ruimte te hebben om in actie te komen...gevoel van opgesloten te zitten.

Door deze energie/staat in te voelen, kunnen er spontaan beelden vanuit je verleden komen, daar waar de bevriezing heeft plaatsgevonden...

De huidige energieën maken dit alles nog sterker voelbaar...wat het ook enorm intens kan maken.
Wetende dat als deze trauma's opgelost zijn, je je kan verbinden met de stilte die nu aanwezig is...je ook beter tegen de kou beschermd bent. Innerlijk rust ervaart...Wetende dat diep in de Aarde nieuw leven aan het ontstaan is...

Dit is nu ook gaande met mij persoonlijk...vanmorgen om 4 uur wakker, de avond ervoor al enorm veel 'spanningen' te voelen. En daarvoor pijnlijke plekken in mijn linkerbeen..
Door in te voelen, beelden...wat ik niet goed begreep...aangezien Kaya nu deze bevriezing bij mij bewust laat worden. Kreeg haar moeder te zien, Luna...toen ze zwanger was van Kaya en andere 5 pups. Op een gegeven moment werd Luna onrustig, ik ging op de grond liggen bij haar en zag allemaal gekleurde lichtjes naar mijn buik gaan. Waaruit ik begreep dat de zielen van de pups niet konden indalen...doordat Luna veel trauma's heeft ervaren.

Vrijdag zag ik ineens wit licht, en een Lichtwezen bij mij en Kaya..gaf rust. Toen moest ik denken aan het moment dat ik het allemaal niet meer zag zitten..1995...en riep om hulp, innerlijk.
Op dat moment ook een Lichtwezen...wat later mijn eigen ziel bleek te zijn. Had nog nooit zoveel liefde en een vredig gevoel ervaren.
Sindsdien veranderde mijn leven ook totaal...

Nu gebeurd het dus weer, het ervaren van te moeten leven zonder dat je verbonden bent met je ware zelf.
In de overleving komt...en alles ervaren op lagen die zeer pijnlijk zijn. Alles ervaren van anderen die dit ook niet bewust zijn, de wanhoop, verdriet, angst en pijn...

Daardoor ook moeite hebt me jezelf te aarden in deze wereld...de chaos die dagelijks voelbaar is, je doen 'verlammen'..

Vrijdagavond, door een bepaalde ademtechniek die spontaan op kwam, ineens mijn hele lichaam voelbaar op een manier die ik nog nooit ervaren had. Zelfs de chakra's onder mijn voeten zeer voelbaar..aanwezig zijn. Werd er zo blij van...liep buiten, zo verbonden met de Aarde, was super...Het voelde ook als een 'nieuwe geboorte'...ziel die nu zich manifesteerde in en via mijn lichaam.

En het is altijd zo bij mijn pad, dat ik eerst de oorspronkelijk staat ervaar, als ik iets onderzoek, daarna het hele proces ervaar waardoor dit verstoord is geraakt...met als voordeel, dat ik nu die ademhalingstechniek kan hanteren om er soepel doorheen te gaan. Maar vanmorgen was het extreem..paniek...nieuwe laag dus. heb rescue druppels in water genomen...naar buiten toe, wandelen en daardoor werd het enigszins rustiger..

De intense kou was goed voelbaar langs mijn benen...hoesten door de kou die ik in ademde..sjaal voor mijn mond gedaan.

De kou confronteerde mij met de kou van de bevriezingsstaat...daar waar geen warmte, beweging aanwezig is...dan trekt de kou ook dwars door je heen. Af en toe even stil staan, aangezien ik voelde dat de aarding verdween...daardoor mijn benen 'bevroren'..niet meer vooruit kom..onveilig voelen.

Waar ben je nog 'bevroren'...wat boezemt jou angst in momenteel?

Wat wil nu gezien/gehoord/gevoeld worden?

In tijd bevroren...terug in de tijd gaan waar dit ontstaan is...'ontdooi' en zie de werkelijke gebeurtenis, doorleven en loslaten..zodat alles weer stromen gaat en jezelf weer innerlijk verwarmen kunt. Vuur wat je in actie brengt...

De bezieling van de Aarde kan nu eindelijk voltooit worden...een lange weg hebben we gewandeld om ons hierop voor te bereiden. Its time...

Het is tijd om jezelf volledig te manifesteren...al eeuwen lang is dit ondermijnd geweest...maar de tijd is rijp om het NU te kunnen bewerkstelligen! En dat is al een enorme overwinning!! Bevrijding!!