donderdag 17 januari 2019

Donderdag 17 januari 2019 WE STAAN OP DE DREMPEL VAN GROTE VERANDERINGEN Geschreven door: Matthijs vd Stroom.

 
Donderdag 17 januari 2019
WE STAAN OP DE DREMPEL VAN GROTE VERANDERINGEN
Geschreven door: Matthijs vd Stroom.


Vergeet de gezantdragende informatiekanalen, wat er nu wereldwijd allemaal gaande is, zal tot op het laatste moment worden verzwegen. De belangen van de gevestigde machten zijn zo verschrikkelijk krom, scheef en niet kloppende dat men tot op de laatste dag alles bewust zal verzwijgen.


98% van de mensen zal straks werkelijk achterover vallen van verbazing. Er staat namelijk iets voorgoed wereldwijd te veranderen !
Van de meer dan 4 triljoen planeten waar leven is, zijn er 4 planeten de aller ergste. Laat nou net één van deze planeten de aarde zijn.

We vinden het normaal dat we moeten betalen om te kunnen leven, dat is het niet.
Wat er ook staat te gebeuren, alles gaat om, veranderen en voorgoed bijgeschaafd worden tot het nieuwe universele format.

We zijn vanaf het begin van onze eigen individuele schepping verschrikkelijk misleid geweest. Als straks ons duidelijk wordt gemaakt wie hier vanaf de 2de dimensie allemaal achter zaten, inmiddels bijna allemaal opgeruimd, zal dat voor een ongelooflijke verbazing en woede gaan zorgen.

Besef heel goed, misbruik wordt niet langer toegestaan. Als er dus ingrijpende veranderingen komen die die je niet altijd begrijpt, weet dat er krachten zijn die meer zien dan je ooit voor mogelijk kon houden. Hoe pijnlijk het ook in bepaalde sectoren zal worden, het misbruik zal volledig worden gestopt.

Iedereen ziet nu in de wereld dat we zo niet veder kunnen. Wat als er nu krachten zijn die dit bewust allemaal zichtbaar aan het maken zijn, zo er een mandaat komt om positief te mogen ingrijpen?