zaterdag 19 januari 2019

Vrijdag 18 januari 2019 KOSMISCH ASCENSIE JOURNAAL Geschreven door: Marjolein Ingrid Soulpursang

 
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, lucht, wolk, oceaan, tekst, buiten en natuur  
Vrijdag 18 januari 2019
KOSMISCH ASCENSIE JOURNAAL

EEN MEGA ENERGIESTIJGING VANDAAG !
Opnieuw een enorme bewustzijn spurt en energieshift die ons overspoelt. Ons fysiek lichaam heeft al deze info te integreren en oude info uit 3D schoon te spoelen. Hoeveel hij nog stijgt, is nog niet te voorzien, maar de impact is enorm. Steeds meer mensen hebben last van deze energieën en ervaren groeiproblemen. We worden weer verbonden met de kosmische hartslag van 7,8 HZ, het dwingt ons te vertragen om zo ons weer bewust te worden hetgeen tot inzichten leidt.


Het lymfesysteem spoelt en spoelt maar door om alle weefsels te zuiveren oiv de mega drukgolven. Af en aan gaat het en er is geen ontkomen aan. We worden schoongespoeld van alle opgeslagen emoties en pijn van vele levens en generaties.

Karmaknopen worden doorboort door deze drukgolven en persen alle obstakels erdoorheen. Karmaknopen zijn goed voelbaar tussen je schouderbladen, die letterlijk wortels hebben in je jeugd. Deze wortels lopen langs je wervelkolom zowel links als rechts en zij innerveren chakra 3. Chakra 5 innerveert chakra 4 en die heeft zijn wortels in je nek=stam en is de plek van je innerlijk kind, het kind van puur licht en liefde die dus eigenlijk komt wonen in een huis/gezin=chakra 4 ook wel de lege ruimte van lucht=ether=trillings=vorm, figuur=tast=voelen en zijn wortels daar ook zet in de aardse voeding=mineralen ,de emotionele voeding=liefde of angst en de mentale voeding=geestelijke voeding opzuigt via de milt=spons en over zich heen uitsmeert als een beschermjas=ego vol lymfe van goed en fout, van straf en beloning.

Het lijkt op een vel rekenpapier die over je heen valt en je het goed/fout doet. Goed is dan een wit vlakje en fout is een zwart vakje. Zo wordt de ene helft van je een wit vlak en de andere helft een zwart vlak en zolang je in het witte vlak blijft ben je oke en goed en verdien je een krulletje.
Dit wordt onze beschermjas of ego genoemd bestaande uit de matrix van ons lymfesysteem en het lymfe zeeft en spoelt deze velden/rekenpapier/hokjes schoon. Ons levenswater die nu onze beschermjas vol gestagneerde klonten etherisch snot schoonspoelt onder druk van deze megagolven.

Dit verharde snot zit vast in deze karmaknopen[spierspanning en giga veel pijn] en worden eruit gedrukt/geperst door de mega drukgolven. Als dit gebeurt ervaar je dat deze statische rekenpapier-hokjes langzaam aan beginnen te golven als de kabbelende zee en niet alles meer dualistisch is van goed/fout.

De immense drukgolven[ kosmisch licht ] beuken tussen je schouderbladen= hier zit de grote doorgang van de lymfe=aha de wortels uit je jeugd dus en vol klonten etherisch snot [tip even wat peper onder je neus houden zodat je gaat niezen; nies je heel wat klonten los uit je linkerkant vd borstkas]

Uiteraard geeft dit allerlei ascensie-klachten om af en toe gek en moedeloos van te worden door het vele opschonen die alles maar dan ook alles van ons vergt vaak tot volledig onbegrip van de omgeving die je a-sociaal kunnen noemen of ze vinden dat je niet spoort etc.

Veel stilte en alleen zijn met jezelf geeft je heel veel inzichten die zomaar uit het niets lijken te komen en waarop je nu mag gaan vertrouwen en zo leer je je hoofd los te laten vol geprogrammeerde lesstof van anderen.

Zo mag jij gaan varen op je intuïtie=je spirituele gids en verbonden aan je sc-ritme , dan kom jij thuis bij jezelf en hoef je niet langer meer te zoeken naar wat je zolang buiten jezelf zocht!


Marjolein Ingrid Soulpursang