donderdag 24 januari 2019

Donderdag 24 januari 2019 KOSMOS EN ASCENSIE JOURNAAL - Marjolein Ingrid Soulpursang

 Afbeelding kan het volgende bevatten: wolk, lucht, berg, buiten en natuur
 Donderdag 24 januari 2019
 KOSMOS EN ASCENSIE JOURNAAL


WOWWWWZOALS TE VERWACHTEN; EEN FORSE EN ONGEKEND HOGE STIJGING!
Opnieuw een forse toename in stijging. De drukgolven [ kosmische golven] nemen weer toe en dat is goed voelbaar! Alsof alles in je lichaam weer even op de juiste plek geduwd wordt en alles wat niet op de juiste plek zit eruit geduwd wordt.


Dit oiv het sc-ritme, het ritme van het vloeibare levenslicht! Koude bevroren plekken in ons lichaam worden losgetrild uit de diepere weefsellagen en naar de oppervlakte=huid geduwd. Dit geeft immense kougolven en een doods gevoel=letterlijk dode afvalstoffen, hou je dus warm!

We bevroren ooit onze gevoelens daar waar we niet in verbinding waren met liefde=warmte om ons heen om te overleven. Die levensgebieden waar je emotioneel in de kou stond!

Des te meer we op de plek geduwd worden oiv deze krachtige drukgolven in ons fysieke lichaam des te meer we ook bewust gaan worden dan we allang niet meer de oude zijn en dat oude patronen nu niet langer meer fijn voelen maar eerder uitputtend en zelfs deprimerend aanvoelen. We putten niet langer uit de oude ego-bron daar zit geen rek meer in en halen we geen gezonde geestelijke en fysieke voeding meer uit.

We waren verbonden met onze ouders en hun DNA namen we mee in onze cellen, hun geest en hun lichamen reisden onbewust in ons mee, idem hun schaduwen namen we over en dat vele generaties, ze stonden model en gingen ons voor op het levenspad. Hun schaduwen waren hun afgewezen delen , hun verborgen pijn en angsten, schuld, schaamte en grote onzekerheden en dus hun bevroren gevoelens! Wij ruimen het op uit ons DNA oiv de opbouwende fotonenenergie die onze 1e chakra binnenkomt en verbonden is met onze basis, darmen, botten, wervelkolom, bloed, voortplantingsorganen en de bijnieren=vechten of vluchten om te overleven.

Vandaar de vele ascensie klachten als deze energiekanalen weer langzaam doorbloedt gaan raken.
Geeft ook last [verkrampingen] vd bijnieren mn links net onder de borstkas en ook daar ligt de spons vd levenszee oftewel de milt [ geeft klachten aan de linkerborst] die nauw verbonden is met het etherische web en de linker kanaal, De linker kanaal is het fijnstoffelijke en fijngevoelige kanaal die nu open en dicht gaat en vertegenwoordigd moeder aarde.

We doorleven letterlijk het leven van onze ouders merk ik zelf op, soms snap ik totaal niet waarom ik zo bang ben bv...aha dat was de angst van mijn moeder. Angst vernauwd letterlijk de bloedvaten waardoor er veel afvalstoffen ontstaan die werken als een schaduwenergie. Afgewezen delen van ons lichaam door angst en onzekerheden totdat het overtuigingen worden over wie en wat we zijn totdat ze ziekmakend kunnen worden.

Hun afgewezen delen nemen we automatisch mee in ons systeem=bloed=cellen = DNA. We doorleven deze schaduwen tot we ze durven en kunnen loslaten. Hun pijn werd onze pijn die we nu naar boven halen in ons bewustzijn en via onze 1e chakra omhooggetrokken vol met etherische energie die doorboort nu de cellen en duwt het oude eruit in het bloedplasma dat je dan ervaart als donkere energiewolken en donkere gedeprimeerde gedachtenvormen. Dat is het teken dat je aan het loslaten=detoxen bent! Schrik er dus niet van, je bent alleen maar aan het loslaten en het opruimen van afvalstoffen!

We doorleven de oude 3D aarde van onze ouders, voorouders omdat zij daar niet toe in staat waren en dit heet evolutie.

Vandaar dat het een zware doortocht is die we met elkaar maken want we dragen de lasten van hun mee in ons systeem en doorleven hun leven om uiteindelijk de ballast en emotionele bagage voorgoed op te ruimen! Door dit doorleven ontstaat er een nieuw bewustzijn!


Marjolein Ingrid Soulpursang
-------------------
Waarom we bij het ontwaken zoveel klachten ervaren en mn in borstkast en heilgbeengebied;

Het Cranio Sacrale Systeem of breath of life
Het Cranio Sacraal ritme. Dit ritme is het derde systeem dat in het lichaam werkzaam is, naast de ademhaling en de hartslag. De naam is afgeleid van de Latijnse woorden cranium (de beenderen van de schedel) en sacrum (heiligbeen).

In de hersenen wordt het Cranio Sacrale vocht [vloeibaar licht] geproduceerd en vervolgens stroomt dit vocht door het ruggemerg naar beneden en weer terug naar de hersenen. Het voedt en beschermt de hersenen en het zenuwstelsel en is verbonden met alle delen van het lichaam, met alle cellen. Dit vocht heeft een ritme, het Cranio Sacraal ritme, een beweging die altijd doorgaat zoals eb en vloed.

Als het Cranio Sacraal vocht optimaal door het lichaam stroomt is er sprake van gezondheid en welbevinden. De levensenergie kan nu vrij door het lichaam stromen.

Bij ascensie maken we al deze velden schoon en dat kan zeer vermoeiend, pijnlijk en angstig zijn, 1 van de poorten waar het cranio-sacraal vocht oftewel liquor doorheen stroomt via de achterzijde van ons lichaam[wervelkolom] naar de voorzijde van de wervelkolom is de borstkast, grote hoeveelheden vocht stromen hier achterlangs de wvk , maakt een doorsteek naar de voorzijde vd wvk als een poort en komt via de voorzijde vd wvk weer terug in de circulatie, incl vele afvalstoffen, deze afvalstoffen worden gefilterd en zo gezuiverd in het arachnoideale vlies=spinnewebvlies= etherisch lichaam.

Het Cranio Sacrale ritme
Je kunt het Cranio Sacrale ritme ook de ademhaling van het zenuwstelsel noemen. Dit stelsel regelt de werking van alles wat er in het lichaam gebeurt. Stress, fysiek letsel of een (emotioneel) trauma verstoren dit natuurlijke ritme. Daardoor worden spanning en stress vastgehouden in het zenuwstelsel en ontstaan blokkades in de weefsels. Het Cranio Sacraal ritme biedt de mogelijkheid om in contact te komen met deze blokkades, met plekken die gespannen, afgesloten of verwaarloosd zijn. Je kan met een zachte druk en met aandacht de geblokkeerde stroming weer op gang brengen. Het zenuwstelsel krijgt als het ware opnieuw de weg gewezen naar herstel.

De drie ritmes
Het Cranio Sacrale systeem kent drie ritmes. Een ritme is de snelheid waarmee het Cranio Sacrale vocht[ het vloeibare licht dus] beweegt. Het kunnen voelen van de verschillende ritmes is een basisvaardigheid . Het brengt je in contact met de meest fundamentele kracht in het lichaam, een kracht die gezondheid creëert. Het eerste en tweede ritme werken met de ervaringen die we vasthouden in ons systeem zoals blokkades in de weefsels en stress en spanning in het zenuwstelsel. Tijdens het derde ritme zijn we in contact met de kosmische energie om ons heen. We ontvangen de heling die op dat moment nodig is.

Het eerste of snelle ritme werkt op fysiek niveau en is geschikt om blokkades die in de weefsels vastgehouden worden op te lossen. Denk maar aan een vastzittende kaak, een verschoven wervel of pijn in de onderrug.

Het tweede of middelste ritme is subtieler en gericht op het voelen van de energie in het lichaam. Er ontstaat ruimte, ontspanning, de energie gaat stromen. Van daaruit kunnen kwetsuren en stresspatronen van binnen uit opgelost worden. Dit ritme brengt ons in contact met onze genezende vermogens, met de aangeboren wijsheid van ons lichaam. Het versterkt de gezondheid en is gericht op heelheid.

Het derde ritme is een langzame beweging maar het heeft een grote kracht. In dit ritme is de kosmische energie voelbaar. Er ontstaat een diepe rust. Heling vindt plaats op een diep niveau en het gebeurt vanzelf. De wijsheid van het lichaam en de wijsheid van de kosmos weten wat er nodig is.

Het Stiltepunt
Een stiltepunt is een rustperiode in het ritme. Het ritme valt stil en er stroomt helende levensenergie rechtstreeks het lichaam binnen. Deze levensenergie gaat naar die plaatsen in het lichaam die het nodig hebben. Een stiltepunt heeft daarom een krachtige helende werking. Diverse functies zoals bijvoorbeeld het zenuwstelsel gaan beter functioneren. Na een stiltepunt voelt het ritme krachtiger aan en is er meer vitaliteit. [thetagolven en healingen werken met dit ritme]

Bron; onbekend

Marjolein Ingrid Soulpursang