maandag 7 januari 2019

Maandag 7 januari 2019 KIJK NOG MAAR EENS HEEL GOED NAAR DE DIEREN ~ Matthijs vd Stroom


 Afbeelding kan het volgende bevatten: plant en buiten
 
Maandag 7 januari 2019
KIJK NOG MAAR EENS HEEL GOED NAAR DE DIEREN
Het waren de dieren die 4 jaar geleden aan Aray aangaven niet langer op de aarde te willen leven. Denk aan het massale misbruik. Vanaf dat moment is er besloten het incarnatie proces van dieren-ascentie te stoppen en incarneerden er alleen nog maar zielen in de dieren, die zelf eerst dieren hebben misbruikt. Dit is ook de reden dat je steeds meer video's op het internet tegenkomt van/met dieren met menselijk trekjes. 


Volgens de boeken van Jay Ara essex, worden binnenkort alle dieren van de aarde verwijderd. Dit betekent dat er een voedselgat gaat gaat komen van 45%. Zo de slachtingen en het misbruik totaal te stoppen.
Mensen die vanuit hun hart met huisdieren omgaan, zijn dieren die nog blijven, aldus Jay.

Om dit voedselgat straks op te vangen, zijn er nu enorme landbouw machines ter grote van steden ingevlogen, zo het gat van 45% straks op te gaan vangen. Volgens Jay gaan we deze machines boven grote landbouwgebieden zien zweven. Deze machines zijn straks nodig om nieuwe plantensoorten, die extreem voedzaam zijn, in de grond te planten. Ook gaf Jay aan er straks een totaalverbod zal komen op genetisch gemanipuleerd voedsel.

Een enorm groot gedeelte van deze planten staan nu op de manen van Jupiter, klaar om straks massaal op aarde in de grond te stoppen.
Voor sommige mensen is het nog belangrijk bepaalde dierlijke voedingsstoffen binnen te krijgen. Wees gerust, deze planten hebben deze voedingsstoffen !!!

Uiteindelijk zal men in de toekomst geen trek meer hebben in vlees, het dna wordt wereldwijd bij iedereen veranderd. Dit is ook de reden dat steeds meer mensen minder trek in vlees hebben.
Wanneer we straks gaan horen wat de werkelijk reden was, waarom het eten van vlees in ons dna was geprogrammeerd, gegarandeerd zullen dan veel mensen de wenkbrauwen liften.

Gelukkig is er niet mee ingestemd om ook alle planten, groente, fruit en bomen van de aarde te verwijderen. Planten-zielen hadden namelijk wegens de enorme vervuilingen het zelfde gevraagd.
Al deze uitspraken zijn terug te vinden in de boeken van Jay Arae Essex.

Natuurlijk klinkt dit allemaal extreem belachelijk en ongeloofwaardig, toch is er wel degelijk iets aan de hand.

Al jaren voelen we aan de energieën veranderingen, zien we extreme toenames van objecten in de lucht en voelen we lichamelijke veranderingen. Tevens voelen steeds meer mensen intuïtief, dat er iets groots staat aan te komen.

Voor wie van binnen ontploft van ongeloof, kijk eens op wat er laatst boven het Pentagon gaande was en door meerdere mensen was gefilmd: https://youtu.be/7YVY3Qwic6U

Op naar een betere toekomst.
Matthijs.

PS: Ook ik eet soms nog vlees, al is dat wel voor 90% afgelopen. Ik heb er geen trek meer in.