vrijdag 2 september 2022

The Divine Flow of Oneness ~ Linda Robinson


Gegroet geliefden,
WIJ ZIJN Aartsengelen Amethist en Zadkiël, en we begroeten jullie met Liefde. Vandaag willen we het hebben over de GoddelijkeStroom van Eenheid.
Het concept van Eenheid is allesomvattend. De hele schepping komt voort uit de Bron, de Schepper, het Goddelijke. Alles wat bestaat maakt deel uit van de energie van Eenheid. Dit omvat zowel gemanifesteerde als ongemanifesteerde energie. Het maakt allemaal deel uit van de grote schepping van Eenheid.

In de kern van de hele schepping is het Goddelijke. Het kan worden beschouwd als een goddelijke vonk of een goddelijk deeltje van licht.
Dit geldt voor zowel levende als levenloze Wezens. Alles komt voort uit het Goddelijke en maakt deel uit van de Eenheid.

De kern van Eenheid is een diepe vibratie en frequentie van Goddelijke Liefde. Deze frequentie bevindt zich op het hoogste trillingsniveau. Het is zorgzaam en bestaat met de bedoeling het hoogste goed voor iedereen. Het is pure liefdevolle energie.
Op dit niveau herkennen alle Wezens de Eenheid die elk deel van de schepping verbindt.
Deze verbinding is toegankelijk via het hartchakra.

Het verschijnt eerst als een herkenning in je eigen Wezen dat je deel uitmaakt van de Eenheid. Wanneer je je focust op je hartchakra, kun je afstemmen op je Goddelijke Vonk, die je verbindt met Al Dat Is.

Deze verbinding draagt ​​een diep gevoel van Liefde en vrede met zich mee. Het overstijgt alle uiterlijke verschillen. Alles wordt bekeken vanuit een plaats van Goddelijke Liefde en Eenheid.
Omdat je alles vanuit dit perspectief bekijkt, herken en voel je de Eenheid en verbinding van de hele schepping.

De Goddelijke Liefde stroomt van je Wezen naar alle andere Wezens. Je herkent de goddelijkheid in elk wezen en wilt het hoogste goed voor iedereen.
Vanwege de Eenheid ben je je ervan bewust dat wat je uitzendt alle Wezens beïnvloedt, inclusief jezelf.

Dit diepe bewustzijn van Goddelijke Liefde verheft het gevoel van Eenheid naar nog hogere niveaus. Je weet dat jij en alle andere Wezens deel uitmaken van het grote Goddelijke plan.
Dit weten omvat alles wat je doet.

Elke inademing brengt Liefde binnen, en elke uitademing straalt het uit naar de hele schepping. De stroom wordt dynamisch naarmate je bewustzijn van de Goddelijke verbinding toeneemt. Het is een wederzijdse stroom en verbinding tussen alle Wezens.
Hoe meer je focust op deze verbinding, hoe sterker deze wordt.

Dit kan ertoe leiden dat je meer compassie voor alle Wezens krijgt. Je erkent dat, wat hun omstandigheden ook zijn, ze deel uitmaken van de grote Eenheid. Jullie zijn allemaal verbonden op hartniveau. Jullie hebben allemaal het verlangen om geliefd en gewaardeerd te worden.

Naarmate je mededogen toeneemt, overschaduwt het je gedachten, acties en intenties. Zelfs als je het niet eens bent met iemand of zijn acties, herken je op hartniveau dat jullie allemaal deel uitmaken van de grote Eenheid.
Hierdoor kun je ze Goddelijke Liefde sturen.
Hoe meer je Goddelijke Liefde naar anderen stuurt, hoe groter het zal worden in je eigen Wezen.

Om je capaciteit hiervoor te vergroten, wil je misschien elke dag wat tijd vrijmaken om je te concentreren op de Eenheid en Goddelijke Liefde. Begin met je te concentreren op de Liefde in je eigen hartcentrum, en voel het groeien en toenemen. Voel dat het elk deel van je Wezen verzadigt. Neem even de tijd om te genieten van deze mooie energie. Laat het dan uitstralen naar alle Wezens. Deze Goddelijke Stroom van Liefde kan alle verschillen overstijgen en kan door de multidimensies heen uitstralen voor het hoogste goed.

Geliefden, we zijn blij dat jullie Liefde uitstralen door de Goddelijke Stroom van Eenheid.

Weet dat je enorm geliefd bent.
WIJ ZIJN Aartsengelen Amethist en Zadkiel,
…en we omringen je met liefde.

En zo is het.