zondag 25 september 2022

Jouw effect maal drieduizend ~ 25 september 2022 ~ Owen Waters

Jouw effect maal drieduizend

Door: Owen Waters – 24 September 2022

Onze nieuwsbrief is deze week een dag te vroeg vanwege een dringende wereldsituatie…

Lichtwerkers vermijden over het algemeen het luisteren naar het nieuws, maar soms is het rumoerig genoeg om je af te vragen wat al die ophef is. Dus luister je, hopelijk door een intuïtief venster van weten als een noodzakelijk filter. Toch kan het luisteren naar het nieuws net zo leuk zijn als het verwijderen van een verband van een grote wond!

De laatste crisis in het nieuws is vooral doortrokken van gevaar. Zo worden we eraan herinnerd dat een crisis vaak niet alleen gevaar, maar ook kansen met zich meebrengt.

Vandaag wordt de Russische Beer in een hoek gedreven door Westerse regeringen. In het nauw gedreven dieren zijn gevaarlijk en onvoorspelbaar genoeg, maar beren zijn het ergst. Niemand lijkt geïnteresseerd in de beschaafde optie van een vreedzame oplossing. De nieuwsmedia willen je doen geloven dat de westerse leiders vastbesloten zijn de oorlog te blijven opvoeren, zelfs als ze ons naar de Derde Wereldoorlog leiden.

Tot zover de onsmakelijke taak om het gevaar te overzien. Nu, hoe zit het met de kans?

Ik ben zo blij dat je het vraagt 

De komende twee weken hebben lichtwerkers een ongelooflijke kans om de wereld te beïnvloeden voor een vreedzame oplossing van wereldconflicten. Alles wat er van je wordt gevraagd is een besluit om wat tijd te besteden aan precies datgene waarvoor je in dit leven bent gekomen om te helpen – de transformatie van de energie van woede naar een nieuw evenwicht dat vrede en verlichting bevordert.

Je bent je er misschien al van bewust dat er een Kosmisch Plan is voor een millennium van vrede en verlichting op de planeet Aarde. Dit plan is ontworpen en georkestreerd door de kosmische wezens die verantwoordelijk zijn voor het beheer van Gods geschapen universum. Deze wezens bestaan als enorme, melkweggrote velden van bewustzijn en worden gewoonlijk de Opperheren van Karma genoemd. Zij staan aan het hoofd van een administratieve hiërarchie van karmische heren en agenten die bestaan op alle niveaus van het leven in het universum.

De planeet Aarde is een speciaal geval. Eeuwenoude menselijke conflicten worden op dit moment hier op aarde opgelost. Het Kosmische Plan zal zich manifesteren ongeacht menselijke actie of niet-actie, maar omdat de aarde een vrije wilszone is, zijn de effecten variabel en sterk afhankelijk van de acties van mensen zoals jij en ik. De effecten omvatten de mate waarin de mensen van de wereld zullen lijden onder de gevolgen van verkeerd denken en handelen.

Voor iedereen, vooral voor lichtwerkers, zal het karmische effect van hun spirituele acties 3.000 keer (ja, drieduizend!) versterkt worden, nu tot 9 oktober, net wanneer de wereld voor een kritieke militaire uitbreiding staat.

De acties van leiders die situaties creëren die wijdverspreid lijden veroorzaken, zullen worden tegengegaan, gebalanceerd en zelfs geneutraliseerd door de acties van mensen die de wereld spiritueel dienen.

Deze periode voor de komende twee weken maakt een radicale verschuiving mogelijk in het evenwicht van de karmische energie in de wereld. Deze versterkende magnetiseringsperiode wordt mogelijk gemaakt door duizenden helpers uit de hogere sferen die zich in ons 3D fysieke bestaansniveau hebben ingevoegd en geavanceerde metafysische apparatuur bedienen om hogere energieën van de Zon te manipuleren via samenwerkende lichtwerkers.

Soorten handelingen die in aanmerking komen voor Energetische Versterking

Alle spirituele praktijken die bedoeld zijn om jezelf en anderen vrede of verlichting te brengen.

Alle gebeden voor hogere energieën om de mensheid te verheffen of een vreemdeling te helpen.

Alle waarlijk onzelfzuchtige spirituele activiteiten uitgevoerd ten behoeve van de mensheid.

Elke oprechte daad van dienstbaarheid aan een ander.

In plaats van een nieuwsmedium te geloven dat als missie heeft je boos en machteloos te maken, sta je elke dag op met het besluit dat je vandaag een vredige geest zult hebben en straal je zulke gedachten uit in meditatie (gebruik makend van de tijd die je bespaard hebt door niet naar het nieuws te kijken!)

En vooral, de krachtige en effectieve Wereld Heling Techniek beoefenen:

https://www.infinitebeing.com/now/worldhealing/

Owen Waters

Vertaling: wakkeremensen.org