zaterdag 24 september 2022

Spiralen Met De Tijd ~ 24 september 2022 ~ Jamye Price

Spiralen Met De Tijd

Bron: Jamye Price

Gezegende wezens, zoals altijd is het een kostbaar moment wanneer wij elkaar ontmoeten in jullie bewustzijn, want het is jullie bewustzijn dat het leven vormgeeft.

Het is jullie bewustzijn dat de toekomst opbouwt. Het is jouw bewustzijn dat naar je toe trekt wat je zult ervaren, wat je  zult veranderen en wat je zult creëren.

Jouw bewustzijn is de krachtige katalysator die de voortgang van het leven voortzet. Het is een immense kracht. Het is een stille kracht. Het is een passieve kracht.

Actieve en passieve krachten

Wij spreken hier over de actieve kracht en de passieve kracht in verband met jouw ervaring, zodat je de immense kracht die in je is begint te herkennen en de werking ervan begrijpt. Dit helpt je de fysieke uitdrukking en de niet-fysieke uitdrukking die je bent in evenwicht te brengen.

Jouw passieve kracht is een niet-fysieke kracht. Het is een subtiele kracht. Het is de kracht die een dwingend leven creëert.

De actieve kracht verbruikt, de passieve kracht dwingt.

In fysieke vorm gebruik je beide en dat is belangrijk. Wat je nu leert is het gebruik van jouw niet-fysieke vorm aan te passen en gebruik te maken van die grote kracht, de passieve kracht, die in je is. Dit zijn de regels van het subtiele rijk.

Wij hebben de verwijzing naar de atomaire structuur in een zeer elementaire vorm gebruikt, zodat je de fundamentele bouwverhouding van 99% ruimte en 1% materie herkent. Deze zelfde verhouding geldt voor alle aspecten van de fysieke vorm. Je hebt 99% niet-fysieke, en 1% fysieke materie. Je verblijft in een wereld van 1% fysieke materie en 99% niet-fysieke.

Jouw gedachten en jouw gevoelens, jouw subtiele brug, zijn jouw communicatie met het niet-fysieke, dus als je denkt en als je voelt, dwing je. Dat is jouw passieve kracht.

Maar de passieve kracht en de actieve kracht moeten elkaar ontmoeten in het fysieke domein, dus er is altijd interactie tussen hen. Waar die twee elkaar ontmoeten, begint de nieuwe schepping.

Het is jouw keuzepunt.

Waar de passieve en de actieve kracht elkaar ontmoeten, is jouw keuzepunt.

De passieve kracht is als die minuscule energie in een atoom die, wanneer hij wordt gebruikt, een enorme kracht wordt. Diezelfde kracht zit in jou. Wanneer je de passieve kracht gebruikt, die vanuit het fysieke rijk miniem lijkt, wordt zij een enorme kracht, omdat je gebruik maakt van het momentum van die enorme motor van 99% die werelden creëert. Die in je zit.

Jouw bewustzijn is die katalysator waar de passieve en de actieve krachten elkaar ontmoeten.

Jouw relatie met tijd

Nu willen wij nog eens nagaan hoe wij over Tijd hebben gesproken, omdat deze informatie bedoeld is om je te helpen jou bewustzijn duidelijker te begrijpen.

Wij hebben gezegd dat Tijd een relatie is. Terwijl je het ervaart, zie je het effect ervan. Dit is wat wij de actieve kracht van Tijd zouden noemen, het effect dat het heeft hier in het fysieke rijk, de 1%. Je ziet het verstrijken van dagen, nachten, weken, seizoenen, cycli.

Je ervaart het lineair hier in fysieke vorm, en dat is de actieve uitdrukking van Tijd, maar Tijd is ook een subtiele ervaring. Tijd heeft een relatie met je, want als je jouw begrip van je gevoelens en gedachten met Tijd actualiseert, begin je op een subtiel niveau te interageren met een krachtige kwantummotor. Je past je relatie met Tijd aan.

Zoals alle subtiele energieën werken ze met een dwingende, of een resonantie, die aantrekt en combineert. Als je in het fysieke domein werkt, is het jou actieve keuze van actie die verbruikt en opnieuw creëert.

Het verschil tussen jou en de tijd is dat je jouw resonantie, jou innerlijke relatie, verandert en de tijd anders op je reageert.

Als je jou energetische stroom opent, laat je de Tijd soepeler in en door je stromen.

Naarmate de Tijd soepeler door je heen stroomt, lijken je manifestaties sneller te komen. Dat doen ze ook, maar je kunt het niet doen om de snelheid ervan. Dat is actieve kracht. Je kunt resonantie niet manipuleren, Je moet resonantie zijn.

Alle fysieke materie bevat een relatie met Tijd.

In elke cel, in elke chemische verbinding zit een relatie met Tijd binnen die structuur. De tijdstroom bevindt zich in de materie.

Zie dit als geluidsgolven die door een muur kunnen reizen, en als je aan één kant van de muur staat, zou het geluid helder en duidelijk zijn. Het zou door de muur gaan, die structuur beïnvloeden en aan de andere kant hoorbaar zijn. Misschien niet zo duidelijk, maar wel fysiek hoorbaar.

Net zoals door die hele structuur geluid stroomt, heeft de Tijd een soortgelijke functie.

Zijn stroom is ingebouwd in alle materie. Alle materie interageert ermee. Alle structuur interageert ermee. Uiteindelijk is Tijd beweging vanuit dit perspectief.

ZIJN BEWEGING IS DE SPIRAAL.

De tijd laten stromen

De passieve kracht van de Tijd vraagt uje om die stroom gemakkelijker door je structuur toe te laten. In plaats van je ertegen te verzetten, laat je de Tijd gemakkelijk doorstromen.

Deze relatie met de Tijd is jouw vrede, jouw openheid, jouw weten dat alles goed is en perfect verloopt, en dat alles wat je nodig hebt, je op dat moment zult bereiken. Je bent voorbereid en je staat open – je bent vredig – dan stroomt de Tijd gemakkelijker door je structuur.

In plaats van alleen maar te reageren op wat er gebeurt, stroom je en sta je toe dat deze natuurwet je voortstuwt en dwingt tot je keuze. In plaats van louter te reageren, gebruikt je een open bewustzijn en reageer je.

Deze relatie met de tijd biedt je meer mogelijkheden om de natuurwetten van het universum te laten samenwerken met je meesterschap.

Je maakt gebruik van jouw trillingsresonantie en kiest er bewust voor om de 99% niet-fysieke aspecten van jezelf te gebruiken.

Spiralen van tijd

Wij hebben onlangs een visualisatie gebruikt om Tijd te bespreken als de zandloper van een spiraal, een spiraal die breed is aan de bovenkant en kleiner wordt naar het midden toe, en dan de andere kant opdraait en breed wordt aan de onderkant.

Wij gebruiken deze visualisatie omdat zij in feite de fysieke structuur van Tijd weergeeft, hoewel zij onzichtbaar is, omdat Tijd beweegt in relatie tot zijn omgeving en alle energie hier draait. Tijd is ingebouwd in alle fysieke materie, dus het vertegenwoordigt dezelfde structuur van beweging.

De spiraal, hoewel je de metafoor op vele manieren kunt gebruiken, vertegenwoordigt een aspect van de “fysieke” Tijd.

Het is een toroïdale vorm die wordt uitgebreid en uitgerekt.

Als je die zandloperspiraal voorstelt die bovenaan langzaam en breed ronddraait en vervolgens kleiner en sneller wordt naarmate hij het midden bereikt, is dat punt in het midden waar je de metafoor van de passieve en actieve krachten die elkaar ontmoeten, zou kunnen voorstellen.

De spiraal verandert dan van richting.

De kern van uw kracht

Stel je deze spiraal voor – met deze actieve en passieve kracht die elkaar ontmoeten in de kern van de spiraal – dat is wat je bewustzijn doet. Sta die stroom toe en laat de natuurlijke dynamiek van het leven met en door je werken.

Dit is de kern van je kracht, dat wanneer je die spiraal van Tijd toestaat om zijn gemak in je te laten stromen, je een krachtige reactie creëert die de fysieke structuur hier op Aarde verschuift. Er is gewoon Tijd voor nodig.

Wanneer je het Leven kunt observeren vanuit de mogelijkheden en kunt genieten van de wisselwerking tussen wat je verlangt, en dan de synchronistische informatie die naar je toe stroomt – dan wordt het spannender.

Wanneer je die synchroniciteiten toestaat om je te laten zien dat je een verschil maakt, dat je informatie en kennis aanboort die voor je natuurlijk zijn – dan wordt het spannender. Dan wordt de toegang tot geduld gemakkelijker, en wordt het een veel vlottere rit. Deze spiraal is de kern van vrede die jouw stroom met de tijd gladstrijkt.

Er zijn nog steeds spannende ups en downs, ja, maar een veel soepeler rit omdat je de ups en downs met je mee laat stromen omdat je het resultaat kent – creatie. De spiraal gaat door.

Dus terwijl je jouw interactie met de tijd observeert, kun je de zandloperspiraal gebruiken en waarnemen hoe de dingen zich langs die spiraal bewegen en een culminatiepunt bereiken.

Stel je nu voor dat je het zelf bent op die spiraal.

Hoe zou die rit eruitzien? Het zou op bepaalde punten iets rustiger zijn, het zou sneller en sneller en sneller worden, en wat gebeurt er als je sneller draait? Fysiek begin je een duw- en trekkracht te voelen, een druk.

Zijn er gevallen waarin je een trekkracht ziet in joue wereld? Ja, die spiraal draait sneller en bereikt een hoogtepunt van verandering.

Naar binnen gaan

Als je in die spiraal zat en sneller ging draaien, wat zou dan jouw beste keuze zijn om met die push-pull om te gaan? Fysiek met je lichaam, als je zich tegen die duwende kracht verzet, wordt het heel moeilijk. Wanneer je zich erin ontspant, wordt je gedragen door die draaiing. Naarmate die spiraal strakker en strakker wordt, plooit je lichaam zich in zichzelf in deze fysieke metafoor.

Als de spiraal steeds sneller draait, is dat het moment om naar binnen te gaan.

Dat is het moment om die krachtige katalysator in je te gebruiken en dat stille, passieve punt in je toe te staan die kernkracht van bewustzijn en keuze vrij te geven.

Je gaat naar binnen en die nieuwe heldere reactie vindt in je plaats omdat je de mogelijkheden waarneemt. Je neemt het potentieel waar waar dat de mensheid steeds sneller in draait.

Je gebruikt die krachtige kracht in je om je naar binnen te richten op jouw verlangens en laat die katalysator van je passieve, 99% motor van het Leven, reageren met deze omgeving.

Dat is de kracht van liefde, die immens is in jullie.

Het is de passieve kracht, en deze passieve kracht is een krachtige kracht. Het is de kracht die zo krachtig is dat zij niet hoeft te domineren om haar kracht te begrijpen; zij dwingt slechts; en zij bouwt werelden.

Wanneer die spiraal snel draait, schept hij een nieuwe wereld, een nieuwe heldere wereld. Dat is de kracht van je bewustzijn en dat gebeurt voortdurend. Wanneer je dat bewustzijn gebruikt, laat je jouw keuze sterker stromen in deze wereld.

Wanneer je jouw krachtige passieve kracht richt op jouw vreedzame doel, versterk je de kracht van jouw bewustzijn. Je zoekt niet naar controle uit angst, dat is een actieve kracht die wordt toegepast in het subtiele rijk. Het creëert, maar met een chaos die zijn structurele oplossing zoekt.

Liefde is de scheppende stroom van de kosmos.

Zoek jouw innerlijke vrede, en je zult jouw invloedspiraal uitbreiden – want de open, bewuste en wetende staat van vrede is krachtig.

Zoals altijd is het een eer je te ontmoeten in jouw bewustzijn.

Eeshah, Ehmah, Ehtah. Wij ontvangen je, wij houden van je, wij dragen jouw Liefde voorwaarts terwijl het Leven wordt veranderd door jouw interactie.

Eeshah, Ehmah, Ehtah.

 Vertaling: Reinier