vrijdag 2 september 2022

Astrologische voorspelling voor september 2022 ~ Sarah-Jane


Astrologische voorspelling voor september 2022

Terwijl de levensstromen blijven eb en vloed, kan het moeilijk zijn om te weten wanneer een hoofdstuk eindigt en een nieuw begint. Tegelijkertijd kan het voor ons een uitdaging zijn om zeker te weten of we onze intuïtie of geleid worden door de wensen en behoeften van anderen. Natuurlijk, als gevoelige zielen, zijn we verplicht om de collectieve stroom op te pikken, maar het gaat dieper dan dit, bijna tot het punt waarop we onze eigen grenzen uit het oog kunnen verliezen en ons verloren en ongedefinieerd voelen in een wereld die streeft naar definitie . Toch zijn we allemaal unieke en levendige wezens, dus ondanks de onzekerheid krijgen we ook meer duidelijkheid en wijsheid.

Dit is echt een belangrijk moment om onze ware essentie te erkennen en zo oprecht mogelijk te leven. Hoe meer we ons hart en onze geest kunnen openen om met passie, positiviteit en liefde te leven, hoe meer verandering we in de wereld zullen zien. Het is ongetwijfeld moeilijk als het leven zo bergopwaarts aanvoelt en uitdaging na uitdaging op ons pad komt, maar spiritueel winnen we aan kracht en het is onze innerlijke wereld die ons uiteindelijk vooruit zal leiden.

Hoewel velen van ons zich misschien alleen voelen, en we het gevoel kunnen hebben dat we het pad door het leven alleen bewandelen, weten we intuïtief dat er anderen zijn die het pad naast ons bewandelen. We zien ze misschien niet en we horen ze misschien niet, maar intuïtief en energetisch weten we dat ze er zijn. Er is moed en veel kracht voor nodig om op het randje te leven, maar we hoeven alleen maar omhoog te kijken naar de nachtelijke hemel om naar de sterren te staren om te beseffen dat er anderen zijn die precies hetzelfde doen. We hoeven niet in de fysieke aanwezigheid van anderen te zijn om ze te voelen of te kennen. In feite is het in veel opzichten deze energetische verbinding die er meer toe doet, omdat het de kracht heeft om tijd en ruimte te overbruggen.

We zijn geen insulaire wezens, en hoewel er tijden zijn dat alleen zijn een grote beloning oplevert, lijkt het nu een tijd te zijn om ons te concentreren op verbinding en eenheid. Het is tijd om verder te kijken dan de obstakels en blokkades die ons dwarszitten en om manieren te vinden om te pauzeren, opnieuw verbinding te maken en zo bewust mogelijk door het leven te gaan. Het is echt zo dat hoe meer stilte we zoeken, hoe meer we geest, lichaam en ziel voeden. Stilte is niet niets, het is een vermogen om te pauzeren in het moment, diep adem te halen en je van ganser harte verbonden te voelen met het moment. Stilte is geen stilte, het is bijna het tegenovergestelde, omdat echt stil zijn alle zintuigen activeert, zodat alles wordt versterkt en aangescherpt. Toch is dit niet te vrezen, het is een staat van gelukzaligheid en een herinnering dat we een deel zijn van het universele geheel.

Dus, hoewel we het gevoel kunnen hebben dat we geen grenzen hebben, en we ons misschien verloren en onzeker voelen over waar we ons bevinden, is het belangrijk om te onthouden dat, ondanks de ondefinieerbare aard van ons bestaan, hoe meer we proberen het ondefinieerbare te accepteren, hoe meer we vinden vrede door in het onkenbare heden te leven. Het kan gemakkelijk zijn om het gevoel te hebben dat we een stuk drijfhout zijn dat wordt meegevoerd door de stromingen en stormen van het leven, maar het is belangrijk om te beseffen dat we zowel individueel als collectief rimpelingen en stromingen creëren. Onze acties en gedachten hebben consequenties, net als onze passiviteit en beslissingen 'niet te doen'.

We weten allemaal dat verandering een onvermijdelijk onderdeel van het leven is, maar het is nog steeds frustrerend en vaak een ongemak. Als gevolg daarvan kunnen we proberen om verandering te slim af te zijn en te slim af te zijn, en soms hebben we het gevoel dat we beter weten, maar uiteindelijk leren we de harde manier waarop die verandering zal plaatsvinden, of we dat nu willen of niet. Evenzo is het belangrijk om te erkennen dat het accepteren van verandering niet hetzelfde is als opgeven, het is een bewust bewustzijn van het proces van het leven. Verandering accepteren is niet weglopen van onrecht of de dingen die er echt toe doen. Verandering accepteren is het bewustzijn naar voren brengen en ons hierdoor laten leiden. Hoe meer we ons kunnen verbinden met de stroom van verandering, hoe meer we beseffen dat leren surfen een belangrijk onderdeel van het leven is.

Het leven is nooit stil; het verandert altijd. Einde volgt begin, begin volgt einde. Toch is het niet louter een circulair proces, maar desalniettemin een reis. In sommige opzichten kan een nieuw begin ons motiveren en vooruit helpen, maar een einde kan net zo belangrijk zijn als het ons eraan herinnert dat we vloeibare wezens zijn.

Er zijn velen onder ons die aan de rand van het leven blijven, zich anders en alleen voelen, hun leven besteden aan het onderzoeken van de waarheid en het ontdekken van creativiteit. Zovelen barsten van de geschenken, maar zijn getekend door de pijn van de uitdagingen van het leven. Toch zijn het deze met littekens bedekte en mooie zielen die de kracht en de creativiteit hebben om voorbij de maalstroom te stappen en een nieuwe manier van leven en zijn te vinden, het geschenk van ware eenheid en mededogen brengend.

Als we even pauzeren, onze ogen sluiten en diep ademhalen, is het gemakkelijk om de onderling verbonden aard van het universum te voelen; het is gemakkelijk om je een deel van het universele geheel te voelen. In die ademhaling vertraagt ​​het leven en openen onze zintuigen zich voor de oneindigheid in ons hart en onze ziel. Het leven is een wonder en we vergeten zo vaak het geschenk van het leven dat we hebben. Het is nu tijd om bewuster en met heel je hart te leven, en te leven met mededogen, liefde en geloof...

Voor nu wens ik je alle soorten geweldig.
Met liefde,