vrijdag 2 september 2022

Het hartcentrum - Judith Kusel


Het hartcentrum - Judith Kusel

Naarmate onze eigen trillingsfrequenties stijgen, zal alles wat niet overeenkomt met diezelfde frequenties beginnen weg te vallen. Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat hoe hoger de frequentieband, hoe minder dichte vorm wordt. Het betekent gewoon dat dichtere vormen zullen beginnen te desintegreren, bij de hogere trillingsfrequenties.

Verwacht terwijl The Shift verdergaat dat er veranderingen in je leven zullen zijn, in vele vormen daarvan. Wat niet langer kan bevatten dat de hogere frequentiebanden, zal gewoon verdwijnen, of je leven verlaten, en je zult je er gewoon niet meer toe aangetrokken voelen.

Je gaat nu in je leven tekenen wat wel resoneert en op dezelfde golflengte zit, dezelfde frequentieband als jij.

Een totaal nieuwe vorm van leven manifesteert zich nu overal. We zijn misschien nog niet in staat om het fysiek te zien, maar we kunnen het voelen, en meer dan dit, stemmen erop af via ons hartcentrum en het derde oog. Als we in frequentie stijgen, zal alles zich dan manifesteren in hogere frequentievormen om ons heen in de 5e dimensionale staat.

Het kan heel goed zijn dat plotseling mensen gewoon uit je leven en baan lijken te verdwijnen, omdat je nu op een veel hogere frequentie trilt. Het kan zijn dat die plekken waar je eerder bent geweest ineens geen aantrekkingskracht meer hebben.

Niet alleen zijn al jullie 12 lichamen nu aan het veranderen in de vorm van het Nieuwe Lichtlichaam, maar dat geldt ook voor al het andere dat ervoor kiest om te ascenderen en uit te lijnen met de Nieuwe Aarde.

In deze gedenkwaardige tijd is het van het grootste belang om naar je innerlijke leiding te luisteren en te vertrouwen op wat er ook wordt gegeven. We worden door dit hele proces geleid en we betreden een totaal nieuw terrein, een nieuw en veel hoger vibrerend bestaan, en daardoor verschaft onze innerlijke leiding de navigatie-instrumenten, de inzichten, de visies die we nu nodig hebben, meer dan ooit tevoren.

In de komende weken zijn er immense energetische veranderingen en upgrades op ons af, en we zullen ontdekken dat we dieper naar binnen moeten blijven gaan, en stilte, stilte moeten zoeken, om morphing door te laten gaan op alle niveaus, bekend en onbekend, gezien en ongezien.

Er wordt mij altijd verteld dat we moeten oplossen in Niet-iets-zijn om herboren te worden.
Niks.

De Sleutel tot dit alles ligt in ons hartcentrum, in de Kracht van Liefde, en in onze eigen ziel, als Eén met het Goddelijke en Al Dat Is!