vrijdag 17 juli 2020

Petra Pixie McGuire over 'Operatie Lockstep'. / 16 Juli 2020 / door Suzanne Maresca

Petra Pixie McGuire over 'Operatie Lockstep'.

16 Juli 2020 / door 

15 July 2020, FaceBook post

Na het lezen van de details in het document dat de ronde doet met de titel 'Operation Lockstep' (1), is dit mijn antwoord;

Dit is dus zo'n beetje 'het plan' met een aantal verschillende noodoplossingen, plan B's en verschillende andere strategieën.

Wat ze niet verklaarden is de belangrijkste politieke positie in de wereld die door iemand anders dan de familie wordt ingenomen. Die positie is het Amerikaanse Presidentschap. Nu in handen van iemand die NIET van de familie is en gesteund wordt door een groot aantal personen in posities van militaire, medische en politieke macht.

Er is dus nog een ander plan dat tegelijkertijd in werking is. Een plan in tegenstelling tot dit plan. Een plan om het volk te bevrijden van deze draconische tirannie. Dus wat we hier hebben is niet een planetaire overname van de mensheid (als de vrouwelijke kandidaat met de initialen HRC had gewonnen ja dit zou precies zijn wat het zou lijken, maar ze heeft niet gewonnen) maar een 'poging' tot planetaire overname.

De sleutel hier is het woord 'poging'. Dus wat we hier in plaats daarvan hebben is een oorlog die achter de schermen en op meerdere niveaus wordt gevoerd, ook op de spirituele niveaus.

Het begrijpen van het plan en de overname-agenda is erg belangrijk, maar als je gelooft dat dit het enige resultaat is voor onze planeet, ben je verloren. Je zult denken dat we gedoemd zijn.

Er is een tweede niveau van ontwaken, en dat is het bewustzijn van het 'andere plan' dat ook op zijn plaats is. Wees je daar bewust van en geef je steun. Hoe kun je dat doen? Steun de persoon die in de positie van de Amerikaanse President staat. Ze kunnen deze gruwelijke agenda pas voltooien als hij WEG is. Als hij nog eens 4 jaar wint, is hun agenda voorbij.

Ze kunnen onmogelijk fase 2 voltooien of zelfs beginnen met fase 3 als hij hen in de weg staat. Word wakker met de waarheid, stop met het luisteren naar de leugens over deze man en realiseer je wat hij achter de schermen doet. We hebben ook het achterdeur kanaal naar het publiek dat staat als de letter van het alfabet dat achter de letter P.(2) komt.

Ik ben zo dankbaar dat ik, hoewel ik informatie heb gekregen over deze agenda die hier wordt gepresenteerd, en ja het is zo'n beetje het plan, ik ook informatie heb gekregen over de andere agenda - die VOOR de mensen is, en geloof me, het is voortreffelijk. Maar dit werkt geestelijk en magisch, dus geef alstublieft niet op.


Het gaat om de wet van de magnetische aantrekking op een wereldwijde schaal, die de toekomst creëert die we voor onze kleinkinderen en achterkleinkinderen willen achterlaten. 
  •   Geef de hoop niet op.
  •   Kweek emotioneel uithoudingsvermogen aan.
  •   Wees in het moment.
  •   Weet dat je krachtig genoeg bent om deze tijd door te komen.
  •   Beweeg je naar het tweede ontwaken en kijk wat het plan is achter deze.
Wakker worden voor de duistere agenda is slechts de eerste stap naar de waarheid. Als je echt hebt opgegeven en het gevoel hebt dat we gedoemd zijn en dat alles hopeloos is, dan is het tijd om wakker te worden met de 'licht' agenda en te doen wat je kunt om te helpen.

Ik twijfel er persoonlijk niet aan wie deze bewustzijnsoorlog zal 'winnen', maar de tussenliggende periode zal voor ons allemaal heel moeilijk zijn.  We hebben dit en we kunnen dit doen. De macht was, is en zal altijd bij het volk zijn. Verenigd Staan We Sterk.

WWG1WGA
Magenta Pixie

Footnotes ~

 Vertaling Martien / wakkeremensenblogspot.nl