maandag 27 juli 2020

Een fragment uit het boek ‘Innerlijk Meesterschap’ ~ Mieke Coigné

Een fragment uit het boek ‘Innerlijk Meesterschap’
‘Jij hebt de moed gehad om te incarneren in een lichaam binnen een bepaalde tijd en ruimte. De moed om in deze aardse tijd te incarneren is weggelegd voor een meester en dat ben jij. Nu is de tijd aangebroken om je dit te gaan herinneren. In alles merk je bij jezelf, dat jij niet zomaar toevallig geboren bent, in een turbulente en chaotische tijd, op die plek, bij deze ouders en die familie.
Je weet dat alles wat nu op losse schroeven komt te staan, wegwijzers vormen naar een evalueren en bespiegelen van jouw leven. Waar je de reeds lange barsten hebt gevoeld, getracht hebt de barsten te lijmen, is het heel goed mogelijk dat je in het bewuster waarnemen ervaart, geen barsten meer hoeft te lijmen. Sterker nog, je ervaart dat je dit niet meer voor mekaar krijgt.
Jij bent de creator van jouw realiteit, te midden van alle chaos en problemen in de wereld en je eigen problemen. Enorme krachten proberen de wereld te manipuleren om te vernietigen. Jij kunt nu ontdekken wat je kunt doen om jouw wereld en de wereld om je heen tot een betere plek te maken op heel eenvoudige manieren.

Een glimlach, een woord van geruststelling, voedsel delen met iemand die honger heeft, dieren een liefdevolle plek geven, zaadjes planten in de tuin, mind controle apparaten uitschakelen, creëren hartelijke verbindingen en zoals je nu weet, zijn de mogelijkheden onuitputtelijk. Nieuwe realiteiten ontstaan vanuit ieders unieke scheppingskracht. Wat kom je hier doen, wat dient het hoogste welzijn, hoe kun jij vanuit jouw liefdeskracht en scheppingskracht, mededogen, respect en waardering het allerhoogste doel van je leven dienstbaar inzetten?
Laat je niet leiden door bronnen uit de mediasfeer die de trillingen van jezelf, anderen en de aarde naar beneden trekken, maar onderzoek hoe jij vanuit jouw stralende lichtkracht en onvoorwaardelijke dienstbaarheid mee kunt helpen aan deze transitie. Enerzijds schoon je je fysieke-emotionele en spirituele lichaam op en anderzijds ondergaat de planeet een enorme transmissie naar hogere en fijnere frequenties ,naar meer lichtinbreng.
De trillingssnelheid van je energielichaam neemt toe, de onwaarheden en illusies van de oude wereld worden ontmanteld, zodat iedereen zichzelf kan zien als een meester en co-creator van een nieuwe wereld. De nieuwe wereld kunnen we samen gestalte geven, als we onze kijk op de wereld, onszelf en onze medebewoners veranderen. Veranderen is niet het toepassen van enkele technieken, maar waarlijk naakt voor de spiegel te gaan staan en alle lagen af te pellen die we door de tijd heen hebben opgebouwd als pantsers.
We stoppen met acteren in wie we denken te moeten zijn, maar we worden puur onszelf’. Ik wens je een inspirerende reis naar de inner-rijke schepper die Jij Bent. In herinnering dat jij een authentiek BronWezen Is. Van mens tot mens, van hart tot hart, van ziel tot ziel.
Genegen, Mieke

Inspirerend bij deze creatie

‘Een Meester weet dat hij niet zijn lichaam, niet zijn kennis,
niet zijn verstand, niet zijn rollen is.
Een Meester is soeverein en niet langer ingeplugdIn structuren die thuishoren in de oude realiteit.
De Meester in jezelf is geboren om nieuwebewustzijnsfrequenties op aarde te brengen.
Wees moedig en dapper om beperkende kaderste doorbreken, zodat de Meester in jezelf verschijnt’.
© Mieke